חזרנו

subatoi

New member
חזרנו ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

"שלום. אני שמח להודיעכם שערוץ 1 חוזר בשבת זו לשדר את עונה 9 של הסדרה "סטארגייט". בשבת זו 26.8.06 בשעה 20:10 ישודר בשידור חוזר פרק 6 של עונה 9 (ראש גשר – Beachhead) הוא הפרק ששודר בשבת שלפני פרוץ המלחמה ובשבתות הבאים יימשך שידור העונה באותה שעה. (התנצלותי על כך שחלק מכם יקבל את הדוא"ל הזה יותר מפעם אחת) בברכה, חיים גיא ערוץ 1" ועל זה נאמר - ויפה שעה אחת קודם!

subatoi

New member
ודאי ודאי,

החלטתי לגוון (וגם לטובת כל החדשים שלא מכירים. עדיין)

1Life1Death

New member
Chelnak בכדי למנוע ויכוחים עתידיים

תנעצי את ההודעה הזו שתהיה תמיד ראשונה למהלך השבוע הקרוב... ככה היא תמיד תהיה בראש העמוד

לא כ"כ עזר, יש דרך אחרת שהודעה

לא תרד ברגע שהודעה אחרת מקבלת תגובה עם תוכן?

subatoi

New member
אל"ף, זה הקטע של נעיצה,

שגם כשמגיבים בעצים אחרים, הנעיצה נשארת למעלה. בי"ת, כתבתי את ההודעה אחרי שהגבתי בעצים אחרים, ושומדבר לא קרה, אצלי. לכן, לא נותר לי אלא להסיק, שמשהו מקולקל בהגדרות אצלך (אם בכלל אפשר להגדיר דברים כאלה).

subatoi

New member
מה שמוזר בנעיצה הפעם, כשאני חושב על

זה, זה שפעם הנעיצה החזיקה יומיים וזהו, אם אני לא טועה. אולי תפוז שינו את זה. וטוב שכך.

סלמאק

New member
נעיצה מחזיקה משך זמן מעבר של עמוד

היא דואגת שכל עוד השרשור נמצא בעמוד הזה, הוא יופיע בראש העמוד. ברגע שיגיע זמנו של השרשור לעבור לעמוד הבא, הוא יעבור וישוב למקומו ללא הנעיצה.

subatoi

New member
אתה בטוח?

כי אני זוכר פעמים שהשרשור פשוט ירד למטה באותו עמוד, וקינסי אמרה שזה מה שנעיצה מסוגלת לעשות. מעולם לא שמעתי את ההסבר שאתה סיפקת. זה חדש?

סלמאק

New member
מוזר שזה מה שקינסי אמרה לך

כי ההסבר שעכשיו סיפקתי, סופק לי (עד כמה שזכור לי) באדיבות קינסי בכבודה ובעצמה. יכול להיות שאני לא זוכר נכון והיא התכוונה שהוא מחזיק מספר מסויים של ימים, אבל תמיד אפשר לשאול אותה עם שובה. (ואף לקבל ת-שובה
)

subatoi

New member
לא אישית.

זה מה שאני זוכר שהבנתי ממה שהיא כתבה פעם. לא קריטי.

Chelnak

New member
עד כמה שידוע לי,

נעיצה אמורה להחזיק 24 שעות, או משהו בסגנון. הפעם היא החזיקה יותר זמן, משום מה - אז נראה שזה השתנה...

אוףףףף... דברים שמפספסים

כשצריכים לסיים לכתוב עבודות סיום קורס.... אבל בנימה זו: סיימתי את העבודה וסיימתי את העבודה!!! עכשיו נשאר רק סמינריון
ואז יהיה לי חופש אמיתי (עד תחילת הלימודים בסוף אוקטובר) :-S

למעלה