חזרנו ...

חזרנו ... ../images/Emo24.gif

אתמול חזרנו מטיול שנתי במדבר יהודה, היה משהו אש ! היינו מיום שלישי, עד אתמול ... ביום הראשון היינו במסלול ליד מצדה, אני לא זוכר את השם של המסלול ... בלילה הראשון ישנו בלילת שטח, וצבוע לקח לי את התיק עם הבגדים, אז עצרתי שלוש שכבות כי חשבתי שגנבו לי את התיק, לבסוף מצאנו את התיק במרחק מה מהמחנה, תודות לערנותו של נהג אוטובוס שראה את התיק, בדרך שהם באו למחנה ! ביום השני היינו בעין גדי, היה שוס ביותר ... מכל השכבה יצאו בסביבות ה- 40 ח'ברה, וביום השני התחלקנו לשתי קבוצות. קבוצה אחת (הקבוצה שלי) היינו 8 אנשים, רק החברים שלנו. הקבוצה השניה כל הערסים, פרחות, פקצות, סונביות ! הקבוצה שלנו התברכה במדריכה מדהימה ששמה בישראל חווה, ובמקרה הבת שלה הייתה בנוע"ל בגרעין שוקק בירושלים. וזאת ידענו לפי בנדנה של הנוע"ל, והיה מגניב לראות איזה תנועה גדולה, וארץ קטנה יש לנו. היא עשתה לנו פינת שנטי בעין גדי, שמה לנו מוזיקה מרגיעה, אמרה לנו לעצום עיניים ועם אבן קוורץ נגעה לנו בידיים, לבדוק אם אנחנו מרגישים איזה משהו רוחני, ואני כן הרגשתי זרימה של אויר חם מגובר. בלילה השני ישנו במהאל בדואי במששית, היה כזה בסט ! ! ! האוכל היה אלוהי ! השינה הייתה מדהימה ובכלל היה שם ממש מגניב ! ביום השלישי (והאחרון) התחלנו את הבוקר עם רכיבה על גמלים, וקינחנו בחמי יואב, עם בריכות גופרית, ובריכה רגילה גם משהו חבל"ז, ואז חזרנו לבית שמש החביבה ! ומה, הלכנו לשלושה ימים וכבר הודיעו שבוש ניצח בבחירות, ועראפת מת ! נו טוב, שיהיה ...

faith2

New member
ראית איזה חדשות טובות...

הנחיתו עלינו
שמחה שנהנת

ראיתי ראיתי ...

ואכן כל הכבוד על החדשות הטובות ... הח'ברה שלנו כבר מארגנים חפלה לקראת מותו של עראפת מישהו רוצה להצטרף ?!

tamar brandy

New member
../images/Emo31.gif לאיזה רמה אתם... ../images/Emo163.gif

רוצים לרדת!? אחרי שערבים עושים פיגועים, אתה יושב בבית ומצטער בשביל המשפחות בזמן שיש ערבים שחוגגים ברחובות על פיגועים כאלה
עכשיו זה יהיה אותו דבר, רק ההפך

shiroosh999

New member
ממש לא.

ערפאת גרם למותם של אלפי אנשים, שיקר, בגד ומנע ממנו לעשות שלום עד עכשיו. יש סיבה לשמוח שהוא מת, אולי יהיה סיכוי למשא ומתן עכשיו...

אַמִיר

New member
אין דבר כזה לשמוח על מות של מישהו..

גם אם זה המחבל הכי גדול שמת... אז אפשר אולי להיות יותר רגועים, אבל לא לשמוח, אל תשכחו שכמה שהבן אדם הזה היה חרא ומנע שלום... עדיין יש לו משפחה שממש לא קשורה לתהליכי שלום שלו שעכשיו יהיו עצובים על זה שהוא עומד למות.. אסור לשמוח שמישהו מת, כי זה פשוט לא משהו משמח, ולא משנה מי מת...

L i r a n 5

New member
אמיר בגדול אתה צודק

אבל בסכסוך הישראלי כל הנורמות נשברו - העניין יצא מכל פרופורציה, גם הישראלים וגם הערבים אשמים בכך, למרות שאני מאשים יותר את הערבים [לא אשמתי שאני סוביקטיבי].

אַמִיר

New member
אתה טועה...

לא כולם יצאו מפרופורציה... היחידים שיצאו מפרופורציה אלו המחבלים ותומיכהם בצד הערבי, והימין הקיצוני בצד שלנו... אם תשים לב עדיין יש הרבה אנשים שעדיין מאמינים ועדיים מתנהגים כמו בני אדם ועדיין מנסים קודם להפסיק את המלחמה ואולי להביא שלום... ועדיין לשמוח על מוות של מישהו זה ממש ברברי..

L i r a n 5

New member
קשה להשאר אופטימים

לפני שנה - שנתיים עוד האמנתי בשלום אבל כיום אני לא רואה דרך להשיג את השלום. אני לא אחד שאומר "צריך להרוג את הערבים", אבל אני די שמח שערפאת ימות סוף סוף, אחרי הכל הוא פושע מתועב, הרג אלפי יהודים מה שהביא גם להסלמת הסכסוך והוסיף לחשבון הבנק שלו לו מעט מהכספים שתרמו לעם שלו!

Dark faith

New member
ברברי, זה לשמוח על מוות אדם...

שקילל אותך, עד ארדם שדחף אותך. אנושי זה שלמוח על מוות של אדם שאחראי על טבח עם, על שנאת חינם, על שפיכת דמים של מאוד- אלפים חפים מפשע

אַמִיר

New member
לא...

כי זה לא שינה את מה שהוא כבר עשה, אז לא היתה לי סיבה לשמוח.. הוא קיבל את מה שמגיע לו וזה להרקב בקבר... וזה גם מה שמגיע לכל הנאצים ימח שימם!

תשמע התמזל מזלי וראיתי את כל

המשפט של אייכמן בטלויזיה, ואתה רואה את הבן אדם הזה יושב, כאילו הוא עובד במפעל ליצור נעליים. ולא במפעל למוות ! זה פשוט מדהים האדישות שהוא הפגין ! אני שמחתי מאוד שהוא קיבל את העונש שמגיע לו ! והעבודה שיאסר עראפת רצח 1500 יהודים ולא שש מיליון זה לא אומר שצריך להקל עליו ! מבחינתי יאסר עראפת וכל המחבלים דינם צריך להיות מוות, העונשים הקלים למחבלים הן אחת הסיבות לפיגועים. בשביל בן אדם שבקושי יש לו אוכל, וחי בצפיפות מחרידה, להכנס לכלא זה גן עדן לא גיהנום. יש לו טלויזיה בחדר, יש לו שלושה ארוחות ביום, מיטה חמה, מקלחת חמה, תנאים מעולים יחסית לטרוריסט שרצח אנשים ! אז ממש לא מפריע לערבי לעשות פיגוע בישראל עם תנאים בכלא הישראלי ! וכמובן שאני לא אומר שצריך להוריד את התנאים בכלא הישראלי, אלא לאפשר רמת מחיה יותר טובה לפסלטינאים !

Dark faith

New member
גם אני שמחתי...

הייתי מעדיפה שהוא יירקב בכלא ישראלי יהודי עד סוף חייב, כאשר בכל חודש בחודשו- ציפורן אחר ציפורן נעקרת ממקומה, ארוחה בפעם בשבוע- אך ורק מרק, וכמובן הרשימה ארוכה.

MS6

New member
בוא נגיד שהעולם הוא מקום טוב יותר

אחרי שהוא מת.. ובוא נגיד גם שהמשפחה שלו היא לא טלית שכולה תכלת.. כמה כסף גנבה ה'אישה' שלו (אני לא בטוח שהוא אישה.. היא לא נראית ככה בכל אופן) מהעם הפלסטיני שהוא באמת עם מאוד מסכן ועני!!! טוב מאוד שהוא נפטר, הוא היה אדם רע מאוד, ואני מרוצה שהוא מת (שמח לא) כמו שאני מרוצה שהיטלר מת.

Dark faith

New member
גם ל....

אלפי הנרצחים יש משפחות, שחיות יום יום את השכול- שכול שאינו מוצדק! לעומת חרא עולם, זבל שבזבל...ברגע שהוא החליט שהוא לוקח את X ממשפחתו, הדבר אומר כמה אין לו ערך לחיים, למשפחה, לאללה- הקוראן איתו תומך הרצח חפים מפשע בשום מחיר.

tamar brandy

New member
ברור ש... ../images/Emo163.gif

שיש צושי משפחות שכולות רק בזכות אותם מחבלים
הכוונה היא שלא צריך לשמוח על מוות של בנאדם, כמה שהוא היה זבל בחייו זולא סיבה לשמוח
שוב אני אגיד- כשמחבלים מתפוצצים והורגים מלא אנשים יש פלשתינאים ששמחים וחוגגים, ככה גמאתם רוצים להיות?

Dark faith

New member
איך אפשר להשוות?

בכנות, שבן לאדן ימות- ממחלה ממארת...איפה את תהיה? שמחה? עצובה? אני שמחה על אותם אלפי אנשים שיחיו את חייהם כרגיל בעוד 10 שנה- אותם אנשים שניצלו מהמוות שלהם- בזכות מותו של ערפאת היום. מוות ערפאת היום- מחילה לנרצחיו בעתיד.

למעלה