חזרנו ...

MS6

New member
המוות שלו חסך חיים של אחרים

אין פה הרבה מה להבין, אדם עשה מעשים קשים- הוא צריך להיענש, כדי למנוע אנרכיה. ישראל מזמן הייתה צריכה להרוג אותו אבל היא לא עשתה זאת, לכן עוד ועוד ישראלים נרצחו ע"י המחבלים שהוא שלח, עכשיו הטבע הורג אותו- מעולה, אני לא אומר לצאת לרחובות ולעשות מסיבות או משהו כזה כאילו זה חג, לא בגלל שחס וחלילה אני מרחם עליו, אם זה היה אפשרי היו צריכים לרצוח אותו אלפי פעמים להרוג אותו שוב ושוב לזכר כל אדם שהוא הרג.. אבל צריך לשמוח שהעולם נפטר ממטרד לא קטן.

tamar brandy

New member
מסכימה חלקית ../images/Emo163.gif

אתה צודק בזה שלא צריך לצאת לרחובות ולעשות חגיגות... ורותם- אני לא אהיה עצובה כשעראפת ימות, אני בקושי מכירה ת'בנאדם <אישית...> אבל אני גם לא אהיה שמחה, אני לא אחגוג אפילו בלב על מוות של בנאדם- אפילו אם הוא היה קקי של בנאדם!

Dark faith

New member
ושבן לאדן ימות?

לא תשמחו שהאדם כרגע עובר את שבעת מדורי הגיהנום שלו על רצח מליוני אזרחים חפים מפשע? לא תשמחו שהפיגוע הבא הענק שלו לא יוצא לפועל? אני אשמח! בשביל 2500 אזרחים שיזכו לחיות עוד שנים רבות בזכות המוות של היצור הזה.

tamar brandy

New member
את מציגה אותי כאילו...../images/Emo163.gif

אני בוכה על כל טרוריסט וטרוריסט שמת... להתפעתך- לא, אני לא בוכה לילות שלמים בגלל שאנשים מסריחים כאלה מתים.. אני גם לא יוצאת לרחובות וחוגגת על המוות שלהם.. חוצמזה- אתם חוגגים יותר מדי מהר, אם חשבתם שעם המוות של ערפאת יגמרו הפיגועים אתם ממש טועים
המחבלים פועלים מתוך רגש נקמה כשהם יוצאים לגמור את החיים של עצמם עם עוד הרבה אנשים

MS6

New member
הימין הקיצוני שלנו הוא אחד מהימין

הקיצוני הכי 'לא קיצוני' ביחס לעולם. למרות שאני מתנגד לתנועת כך הם יחסית מתונים לימין הקיצוני של הפלסטינים. הם 'רק' רוצים לטרנספר בכוח את כל ערביי ישראל ויש"ע. הימין הקיצוני של הפלסטינים טוען שצריך לרצוח את יהודי ישראל, כחלק ממלחמת קודש.

אַמִיר

New member
מה אתה מדבר שטויות????

היו הרבה מקרים של אנשים מתנועת כך וסתם ימניים קיצונים שניסו וחלק גם עשו פיגועים כנגד ערבים... ועוד כמה שרצחו והתעללו בערבים.. ומה הכוונה שלכם לטרנספר בכח? להעיף אותם מהמדינה, ורוב האנשים ששאלתי לאן להעיף אותם ענו לי לים... אז תסביר לי מה ההבדל בין הימין הקיצוני שלנו לבין הימין הקיצוני שלהם?

MS6

New member
שלכם???? חחח אני ממש לא כהניסט

קודם כל כלל אחי: אני אף פעם לא מדבר שטויות. ברור שהיו מקרים כאלה של פיגועים נו ו? אני מדבר על מצע התנועה.. הם לא קוראים להרג ערבים הם קוראים להעברה בכוח שלהם מארץ ישראל, כביכול אין להם בעיה עם הערבי כערבי יש להם בעיה עם הערבי כמיעוט לא יהודי שחי בקרבו. אין מה להשוות את הימין הקיצוני הזה לימין הקיצוני בארצות אחרות: הימין הקיצוני בגרמניה (נאצים שכזכור הרגו את המיעוטים ואפילו רדפו אחרים לארצות אחרות), הימין הקיצוני בארה"ב הקורא לגרש גם נוצרים מארה"ב (נוצרים-שחורים, קתולים) ולעומת זאת לכהניסטים אין שום בעיה עם יהודים רפורמים או קונסרבטיבים, בוא נגיד שהוא אחד מהימין הקיצוני היותר רגועים לעומת הימין הקיצוני בעולם (כמו בהולנד שרוצח מתנגדים פוליטים). רוב האנשים שאתה שאלת היו ילדים עצבנים בכיתה שלך לשעבר או משהו כזה.. אבל כך כתנועה, והם תנועה למי שלא יודע וגם פעם היה להם 4 מנדטים בכנסת, הם הקבוצה הכי קיצונית בישראל והם רוצים לטרנספר בכוח את ערביי ישראל ויש"ע לירדן או לסוריה (אף אחד לא אמר להעביר אותם לים, זה אגב מה שאומר הימין הקיצוני המוסלמי עלינו) הם לא רוצים להרוג אותם כתנועה אלא להמשיך את מה שהם רואים כהחלפת אוכלוסין עם מדינות ערב (יהודים ממדינות ערב שעלו לארץ בשנות ה-50 וה-60 יחליפו את מקומם עם הפלסטינים שהיגרו לארץ ישראל) אם יש כמה משוגעים שעשו פיגועים זה לא אומר שהם מייצגים את התנועה, זה כמו שמחר אם דתי ירה בחילוני אז נגיד שכל הדתיים רוצחי חילונים, אתה לא יודע מה זה ימין קיצוני באמת...אם הימין אצלנו היה קיצוני כמו במקומות אחרים ערבים היו מפחדים לצאת מהבתים (זה אגב לא אומר שהוא מספיק קיצוני בשביל לי ובשביל הרוב המוחץ של הימין).

MS6

New member
לעומת זאת השמאל הקיצוני שלנו..

מהגרועים בעולם.. הרבה יותר גרוע מהמחבלים הפלסטינים לדוגמא. הנזק שהוא גורם לארץ ישראל יותר כבד מהנזק שגורמים המחבלים.

אַמִיר

New member
מה הנזק בידיוק?

בכך שאנחנו מתרבתים ולא משתמשים בכח אלא מנסים להגיע לשלום בהדברות? אם לזה אתה קורה נזק... אז אנחנו באמת הורסים את המדינה...

MS6

New member
השמאל הקיצוני הוא גייס חמישי בישראל

כל אותם מבקרי עראפת, שרצים לעיתונות הזרה ע"מ לפרסם כמה מדינת ישראל פושעת. כל צלמי בצלם, ארגוני ארבעת האמהות, ונשי מחסום watch שרודפים בצורה מדהימה חיילי צה"ל על מנת לתפוס אותם באיזשהו אקט כוחני ובכך להרע עוד יותר את מצב ישראל הבלאו הכי רע בעולם. במקום לשמור על ליכוד העם ולנסות לחזק אותו במצב הקשה שלו הם מעדיפים להעמיק את הקרע ובשביל מה? בשביל לנסות להשתיק את מצפונם הרעב לסבל ישראלי. הלוואי שהם היו דואגים לבטחון היהודים כמו לבטחון הערבים, אין מדינה שסובלת משמאל תוקפני כזה.

Dark faith

New member
סליחה??

אני שמחה שהיקום פטר עצמו מאב המבחלים. אני רוצה לראות אותך לא מעלה חיוך ענק שבן לאדן יימצא את מותו!

רייצל87

New member
אני אני אני אני אני אני אני אני../images/Emo9.gif

רק תודיעה לי איפה ומתי.. אני כבר יבוא.. ואני אפיל מוכנה להביא דברים..

רייצל87

New member
גם אני חזרתי!!!

גם אני אתמול חזרתי מטיול שנתי.. שלנו היה באילת.. ביום הראשון היה מסלול בהר אמיר ולינת שטח.. כול הלילה החבר'ה מהשיכבה שלי פיצצו זיקוקים על ההר אז היה ממש מגניב.. ביום השני קרעו לנו את התחת במסלול שחל שחורת הליכה של 12 ק"מ כן כן 12 ק"מ המורים האלה לא התבלבלו בכלל!! וישנו במלון קארטון ובערב היה לנו 4 שעות חופשיות באילת.. ביום שלישי היה מסלול של איזה 4 שעות נחמד כזה (לא זוכרת ת'שם) ואז רכיבה על גמלים. ואז ארוחת ערב ומסיבה ועוד שעתיים חופשיות באילת. וביום הרביעי איזה מסלול של שעה ואז צלילה לראות את החיים מתחת למים.. היה מגניב.. זהו הבעיקרון היה פול שטויות בטיול הפעילו פול פעמים את ההזעקת עשן בגלל שהדליקו רימוני עשן וכל מיני כאלה.. היו פול חבר'ה שהשתכרו מול המורים. ורק כדי לסדר את השמועות כן תפסו משהו עם שמים אבל תפסו אותו בלילה של לפני הטיול והוא לא יצא לטיול!!! זהו..

למעלה