חזרנו שלשום משבוע בצרמט, שוויץ

ראיתי סרט תיעודי נהדר על המסע הזה

מהמון בלאן למטרהורן. לא שהייתי עושה את זה בעצמי אבל אפשר לקנא במי שועשה את זה.

בכל מקרה, כפי שכתבתי, רק צירוף של שעה מאוחרת, מולטיטסקינג והפרעות קשב וריכוז, וצרפת כבשה את צ'רביניה לרגע.

natyh

New member
לצערי

הייתי בדרך ליכולות למסעות דומות אולי לאו דוקא זה שהוא מאד טכני מצריך טיפוסים קרמפונים חבלים מדריך, שיא השיאים ,וכשמתקדמים בגיל הכושר יורד
ואיתו האפשרות לסחוב משקל מתדרדרת.
ואז הגיעה נפילה מיותרת טפשית וקרע בסחוס בברך.
על כל גלישה שאני מסוגל לבצע אני אומר תודה.
בולגריה ליד סופיה מלאה בכאלו טזה מה שעשיתי .
אבל הגוף החזיק יומיים וחצי.
אז נניח עם משטר אימונים חריף אגיע לארבעה ימים ...
אבל עדין לא אעמוד בקצבי ההליכה שנדרשים סביב ה 12 קמש אני בקושי מחזיק 3.5 קמש.
,זה מה שהחזקתי בשיא הכושר...
לא הכל חייבים לבצע בחיים ....

שטויות, שים פס

קורה לכולם. צוחקים עליך פה אנשים שלא יכולים לכתוב שני משפטים קוהרנטים. תסיק לבד מה זה אומר עליהם. פשוט תתעלם. אחלה סיכום מאחלה אתר.

נו, טוב לפחות שאנחנו מסכימים לגבי הקטע של הגלישה

marceloros

Member
מנהל
העיקר שנגמר החורף אוטוטו ויש לנו עדיין מצב רוח טוב

במיוחד אני עם 0 ימי גלישה השנה גם לא חרמון

היו לי חורפים בעבר שלא גלשתי

בזמנו זה הרגיש ממש רע אבל בדיעבד כמעט שנשכח, הפך רק לסטטיסטיקה.

marceloros

Member
מנהל
אצלי זה הפך למסורת חח

עד שחשבתי שלא, באו עניינים אחרים לקבוע עלי.

eran_le

New member
חיסרון, או אולי יתרון (תלוי מה מחפשים) של האתר, לדעתי -

יש באתר הרבה מעליות מהסוג הזה שישנם שני קרונות שרצים הלוך חזור, ובד"כ צריך לחכות הרבה זמן עד שיגיע קרון, אלא אם במקרה התמזל מזלך ובדיוק כשנכנסת מחכה לך קרון. ועוד יותר גרוע זו רכבת שמובילה לגלישה, עם ממש לוח זמנים...
הדברים האלה יכולים להיות נחמדים אם אתם תיירים סיניים שבאו לצלם שלג וליהנות מהנסיעה ברכבת מיוחדת או רכבל תלול לשלג, וגם לי זה היה נחמד בעליה אחת או שתיים, אבל מהר מאוד זה מציק שצריך לחכות או לבלות בנסיעות ארוכות במקום לגלוש על השלג. אז למרות שהאתר גבוה ועם הפרשי גבהים פנטסטיים, בדקתי ולמעשה הייתי יותר זמן על השלג באתרים נמוכים הרבה יותר.
&nbsp
עוד משהו שהוא גם יתרון אבל גם עלול להיות חיסרון הוא הגובה. נסעתי 3 פעמים לשם (פעמיים לצ'רביניה ופעם לצרמט), כל פעם ל 4 ימים, ותמיד וידאתי שאנחנו נופלים על ימי שמש. היה לי חצי יום של ערפל וקצת שלג שם, ובאמת שאין מה לחפש למעלה בתנאים כאלה באתר כזה (אם בכלל המעליות למעלה נפתחות...).
אז סה"כ אתר מיוחד ויפה, אבל יש לי אתרים אחרים מועדפים, בעיקר בגלל מערכת המעליות האיטית.

אנשים נוהרים לשם ממילא אז למה להשקיע הון במעליות חדישות?

אבל אתה צודק, יש כמה מעליות חדישות אבל הרוב על הפנים.

למעלה