חזרנו ממורן

קטליאה

New member
חזרנו ממורן

שבת שלום לכולם חזרנו ממורן ,ראשית מזל טוב לבל ,איזה נוף ,איזה אוויר ואיכות האדמה ,אכן מקום ראוי ומשובח להשתקע בו. מעבר לכך חזרתי עם עיריות,נרקיסי בר והעיקר שלל רקפות. תופעה שונה מהמוכר לי היא רקפות הקבורות בעומק 50-70 ס"מ ומוציאות מעין גזע לאדמה ממנו יוצאים העלים.הרבה זמן לא חפרתי כל כך עמוק בשביל רקפת. מעבר לכך מצאתי פקעת ענק -צורת לב משקל בסביבות הקילו . שבת מצוינת לכולם קובי

r66

New member
../images/Emo45.gif גמני הגעתי הביתה וזה כזה

כיף. המקום מהמם!!! אויר פסגות חבל"ז. איזה כיף לבל
והשלל:

שקדי

New member
זה פשוט כדי.......

שיהיה לה יותר קל להעביר אלי
צדיק מלאכתו נעשית ע''י אחרים כבר אמרנו???

r66

New member
אהלן...אהלן...אני בעיקר השתלטתי

על הרקפות, מתה עליהן. השארתי לך כמה.

סודA

New member
לפי העקבות בשטח, עשיתם עבודה יסודית

הגעתי למקום בצהריים והצלחתי למצוא את המקום די בקלות, לא לפני שחברת פורום מורנים חביבה כיוונה אותנו. מצאתי במקום סימנים טריים של חפירות כלומר, היו פה לפני, חזירי בר או חברי הפורום
ואחרי חיפוש יסודי מצאתי גם כמה רקפות ונרקיסים שהואלתם שהשאיר לי, אתם אנשים טובים, תודה. המקום האויר והנוף מדהימים, אין ספק, איכות חיים טובה תהיה לך שם בל. ותודה על ההודעה.

bel011

New member
אכן היתה פעילות מבורכת! הוצאנו כל

מה שרק אפשר,המון רקפות ונרקיסים עם ריח נפלא וגם קצת כרכומים וסיתווניות ועיריות.המזג היה יופי ועם קפה ועוגה ומנדרינות נהדרות...ורימון מופלא שנאכל במקום,היה נעים...נינוח..וטעים. ניקינו את האיזור וכאשר הבנייה תמשיך למטה, אפשר יהיה לעשות מבצע נוסף. תודה לכל מי שבא ...נהנה....ותרם

טסונמי1

New member
../images/Emo12.gifאיך לא ראיתי אותך? מי היה עוד

במורן?יש לי תצלום מקסים של האמא והבן שזלל רימונים ביסודיות ראויה לישמה -מי האמא?

bel011

New member
אשתו של אלי....קטליאה הלך מוקדם

בזמן שאת חפרת במרץ....

bel011

New member
mazoneli זה הניק וזה האיש והילד

שזלל רימונים היה מראה משובב לב....

טסונמי1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif"מנוחת הלוחם"........

אני לא ראיתי שום ילד בגיל הזה שתהיה לו סבלנות ועקשנות לישלוף גרעין גרעין מהרימון ולהנות מכל גרעין בניפרד---בהחלט ילד משו משו...

טסונמי1

New member
את הפקעת הגדולה ביותר אני הוצאתי

קוטר של 45 סמ לפחות בת גילי לידה פקעית קטנה שעופרי שלפה ומיד אימצה אותה[הפקעית על הניר הלבן]

למעלה