שמסיבה כל שהיא הם כוסו בשיכבת אדמה עבה- מחוסר ברירה הם פיתחו צוואר גיראף כדי להגיע לאור מאחר וחלק גדול מהשטח כבר גורד עיי טרקטורים לפני שנה כניראה רוב הפקעות היות בעומק "לא טיבעי" במיקרה כזה צריך לחפש שטח שנישאר טיבעי [בעיקר סביב עצי הזית] חזרתי עים 56 פקעות ענקיות [את הקטנות לא ספרתי]
עוד מקום מצוין ממש קרוב לבתים הראשונים להבא מי שמגיע לשם שיתחיל מנקודה זו- תודה לבל- אחלה של מקום לגור בו תודה למי שאפתה את העוגה המצוינת והמנדרינות המתוקות- הרקפות שלי כבר שתולות והושקו השקיה יסודית אלה שיצאו ללא העלים כניראה שלא יפרחו השנה [רק יוציאו עלים חדשים] לשאר יש סיכוי טוב ליפרוח עים כי רק שנה הבאה הפריחה תהיה מקסימחית
הכרכומים וסיתוניות שתלתי בעציץ קטן...כדי שאמצא אותם.הרבה רקפות....גם את הקטנות לקחתי והרבה נרקיסים עם ריח נהדר שאם הכל ילך כשורה, הם יחזרו למקומם הטבעי כאשר נעבור.
אישית התענגתי על העוגה המצוינת ,אמרתי לזוגתי שאנחנו צריכים את המתתכון והנה בקשתי התמלאה. מאוד שמחתי להפגש גם עם לחלקיק רגע. מעבר לכך לאה נפגשנו ,אני טיילתי עם שקית ענק מלאה פקעות וצמוד לי היה ילד קטן עם שיער בהיר. שבוע טוב לכולם