חזרנו ממורן

טסונמי1

New member
בהחלט מדהים- חד פעמי-אני

מוציאה פקעות של רקפות כבר שנים[רק הצלות] גודל כזה עוד לא פגשתי

bel011

New member
חחחח...זו אני וציפי666...חופרות

ביסודיות ומנסות למשוך רקפת מבין הסלעים.

טסונמי1

New member
לחלק מהפקעות צוואר ארוך מישום

שמסיבה כל שהיא הם כוסו בשיכבת אדמה עבה- מחוסר ברירה הם פיתחו צוואר גיראף כדי להגיע לאור מאחר וחלק גדול מהשטח כבר גורד עיי טרקטורים לפני שנה כניראה רוב הפקעות היות בעומק "לא טיבעי" במיקרה כזה צריך לחפש שטח שנישאר טיבעי [בעיקר סביב עצי הזית] חזרתי עים 56 פקעות ענקיות [את הקטנות לא ספרתי]

טסונמי1

New member
נישארנו לאחר שכולם הלכו וגילינו

עוד מקום מצוין ממש קרוב לבתים הראשונים להבא מי שמגיע לשם שיתחיל מנקודה זו- תודה לבל- אחלה של מקום לגור בו תודה למי שאפתה את העוגה המצוינת והמנדרינות המתוקות- הרקפות שלי כבר שתולות והושקו השקיה יסודית אלה שיצאו ללא העלים כניראה שלא יפרחו השנה [רק יוציאו עלים חדשים] לשאר יש סיכוי טוב ליפרוח עים כי רק שנה הבאה הפריחה תהיה מקסימחית

bel011

New member
גם אני רצתי לשתול ולהשקות,את

הכרכומים וסיתוניות שתלתי בעציץ קטן...כדי שאמצא אותם.הרבה רקפות....גם את הקטנות לקחתי והרבה נרקיסים עם ריח נהדר שאם הכל ילך כשורה, הם יחזרו למקומם הטבעי כאשר נעבור.

r66

New member
קבלי מתכון לעוגה, אני מתה על עוגות

סולת: 4 ביצים 1 כוס קמח תופח או קמח רגיל+כפית אב' אפיה 1 כוס מיץ תפוזים (הזאטוט שלי סחט טרי-טרי) 1 כוס סוכר 100 ג' קוקוס 1 כוס שמן 1 כוס סולת תמצית וניל לערבב הכל יחד ולאפות בחום בינוני כחצי שעה. בינתיים לבשל בסיר קטן - 1.5 כוסות סוכר+2 כוסות מים = להרתיח ולהנמיך. להוסיף מיץ מחצי לימון ולבשל כ- 20 דקות. לחתוך את העוגה לקוביות ולשפוך לתוכה את כל סירופ הסוכר. אם מתוק לכם מדי, תכינו מכוס אחת של סוכר, אבל העוגה הזאת באה ממקור "מתוק מאוד"
בהנאה רבה

טסונמי1

New member
זו העוגה שהבאת? זו הייתה

עוגה מיסולת?[אני מתה על סולת בכל דרך שהיא] נו טוף-----עוגות אני יוגעת לאכול אחרי כמה ניסיונות אפיה הוחלט שעדיף שאפסיק לאפות

קטליאה

New member
תודה על המתכון

אישית התענגתי על העוגה המצוינת ,אמרתי לזוגתי שאנחנו צריכים את המתתכון והנה בקשתי התמלאה. מאוד שמחתי להפגש גם עם לחלקיק רגע. מעבר לכך לאה נפגשנו ,אני טיילתי עם שקית ענק מלאה פקעות וצמוד לי היה ילד קטן עם שיער בהיר. שבוע טוב לכולם

Rוני

New member
אי אפשר לומר שלא בחרת באחוריים הכי

מעוצבים בפורום עין טובה יש לך

כל הכבוד לכם../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif איזה יופי של

מבצע. הייתי משלישי עד שישי באזור וחבל שפספסתי את הענין. לא נורא- בל תודיעי על הפעם הבאה ונבוא בשמחה

למעלה