חזרנו מהפיקניק....

דרגורן

New member
חזרנו מהפיקניק....

והיה ע נ ק
נהנו נורא
(סתם רציתי להיות הראשון בפורום
) איך היה לכם? (ואני לא מכליל את עלובי הנפש והחולים שלא הגיעו לפיקניק בשאלה הנ"ל)

פ-י-ק-נ-י-ק!!!! עוד אחד!!!

כן כן כן, היה נחמד מאוד. למישהו יש ore? טוב, לקחים לפיקניקים הבאים: 1) מעתה והלאה, נלך על מקומות מוכרים יותר, פארקים למשל. 2) יותר בשר, פחות "שאר ירקות" ומיני מזונות (בקיצור, backdoorslam ואני הגזמנו בקניה, כל אחד לכיוון אחד, ואני הפולניה שבינינו, אז גם מי שלא היה אמור כבר להבין מי קנה הרבה). מה שכן, לפחות האיש עם החמור נהנה. 3) כן, קרם שיזוף. הבאתי, נכון, אבל שכחתי ממנו, וסארגון טרח לציין בסוף היום את מה שאני טרחתי לציין בתחילתו - אני סטייק. וול דאן. 4) פעם הבאה - עוד משחקים, מאורגנים, ליותר אנשים, אולי. מין "מיני ביגור" שכזה. 5) חבר"ה, פעם הבאה בשבועות! התכוננו!!! הפעם זה יהיה מנגל על טוהרת החלבי (לא! מה פתאום?!) כיף! היה נחמד להכיר את כל האנשים שלא ראיתי קודם, ולראות שוב את אלה שכן! ביצת דרקון שרופה.

shadowfax

New member
אכן עוד בשר

עוד הרבה בשר... היה פשוט נהדר, אני נהנתי מאוד למרות ה5 בסטלר...

רמץ

New member
YUP!

מסכים עם כל מילה של ביצה, ובנימה אישית גם עם כל מילה של Shadowfax.

Sargon

New member
דבר ראשון

אני מודע לרמץ על הרונדלים שביצע למעני עד שתפסתי אוטובוס. דבר שני היה ממש אחלה ואני מצפה בקוצר רוח לפיקניק/מפגש הבא.

Sargon

New member
ועוד דבר ממש חשוב ששכחנו

לפעם הבאה יש להביא כמה בירות טובות all hail guiness!!!

magnus the red

New member
אכן, אכן

מסכים עם כולם (ובעיקר עם Sargon!) ובפעם הבאה נביא גם טליסמן! וקנוניות! ועוד אחים של ננסק כי האחד שבא היה ממש מצחיק! ו-ו-ו-ו... ולא נעשה את זה ביער (אני ראיתי את כל האלפים האלה על העצים, אז מה אם אתם לא. והבחור עם החמור, אל תגידו שהוא לא היה אלף בתחפושת)! ופחות חומוס! ו...

backdoorslam

New member
יער, יער ,יער!!!

על מה אתם מדברים?! איפה היינו יכולים להשתולל ככה בצורה דיסקרטית ואינטימית? איפה יש שולחנות מגניבים כאלה?

לא נראה לי שלננסק יש עוד אחים...

אבל האחד שיש לו זה די והותר...
הבחור הזה לא היה אלף בתחפושת... הוא היה, אם כבר, שני אנשים שאחד מהם בתחפושת חמור (לא משכנעת במיוחד). אולי הוא היה המשיח בלי זקן? כי החמור היה לבן משהו. פחות חומוס. I'll drink to that! אגב, לא היה אמור להיות שם פאראנויה?

סליחה חבר'ה, אבל

הפעם הבאה לא הולכת להיות ביער, גם לא בפארק. הפעם הבאה הולכת להיות ברחובות. בסלון שלי... כן, כן, הגיע הזמן לחנוכת הבית (לא, חנוכה עוד רחוק מאיתנו, עכשיו פסח). זה יהיה אחרי פסח. יש העדפות לתאריך? מישהו?

backdoorslam

New member
ח"ח על היוזמה + לקחי תאריכים

אני לא יודע בדיוק מה גרם לביצה לחשוב על התאריך, אבל מה שגרם לזה לעבוד, היה הקביעה החד-משמעית של ביצה. צריך לזרוק איזה תאריך ולדבוק בו (בהנחה שלפחות מרבית האנשים יוכלו להגיע).

בעוד שבוע וחצי?

עדיפות, מן הסתם, ליומשישי, שבו לא הרבה מאיתנו עובדים. אולי חמישי בערב, עם ארגוני טרמפים. מה שלא אמור להפריע לקיום הפיקניק של שבועות... יהיה כיף!!!! חנוכה בבית!!! מי מכין סופגניות?

DDN

New member
בעוד שבוע וחצי

זה מאה אחוז לא יהיה שבועות. והדבר הכי חשוב - תהיה לי מכונית!!!

DDN

New member
אולי כן

אולי לא. מה שבטוח זה האולי וגם זה בספק.

backdoorslam

New member
עוד פעם המשפט הזה?

הרס"פ שלי בסדיר (כן, שוב הוא - מהקיבוץ של בלופרינט) היה חוזר על המשפט הזה, וכל פעם הוא היה מחייך תוך כדי אמירתו. הוא היה מדקלם אותו בצורה מהירה כזאת ובסוף הוא היה מנופח מגאווה, כאילו הוא הצליח לפזז את "גנן גידל דגן"..

DDN

New member
ומה עם צרור המפתחות?

המפתחות המסתובבים זה חשוב. רס"פים עוברים קורס כדי לדעת איך לסובב מפתחות.

טוף. הכרזה רשמית :

ביום שישי, ה 2/5, בביתי החדש ברחובות, ברח' הנשיא הראשון 34, דירה 13, טלפון 089461306 יהיה מפגש הפורום הבא. (זה לא אף חג, אפילו לא יום העצבנות) פרטים נוספים בקרוב.

כמובן. אך, ברם, אולם השעה הרשמית

תקבע מאוחר יותר. (זה תלוי בכמה גורמים שאינם אני)

למעלה