שלום אליזבט
קודם כל שמחתי שהצלחת להעביר את בנך בית ספר, חרף נסיונות בי"ס הקודם להשאירו. קראתי את השרשורים האחרונים שלך בקשר לבנך ומאוד נגע לליבי הסיפור. אז עכשעו שהצלחת אני שמחה בשביל שניכם.. שנית. גם בתי רזונת בת 8 שוקלת 20 קילו. הרופאה המליצה להתחיל עם 1/4 כדור שלושה ימים ולאחריו לעלות ל 1/2 למשך עוד 3 ימים לתת לגוף להתרגל. אין מה לעשות צריך להתאזר בסבלנות עד שמגיעים למינון הנכון. לאחר שעברה תקופת ההסתגלות עברנו ל 10 מ"ג פעמיים ביום (כדי שתוכל לעבור בשלום את השיעורים, ההוראה המתקנת אחה"צ ובכלל את שארית היום ביתר הצלחה) ואפילו לקראת סוף החודש הראשון עברנו ל 1.5 כדור פעמיים ביום. כל הסיפור הזה של כמה כדורים ואיזה מינון לתת יש לעשות על דרך של ניסוי וטעייה, כמובן בהמלצת ובהוראת הרופא המטפל ובהדרכתו, ולעמוד על המשמר על כל שינוי קטן. אני אישית בקשר די קבוע עם המורה ולעיתים אף עם המדריכה בחוג, הצהרון ואפילו עם הבייביסיטר כשצריך כדי לשמוע אם יש שינוי וכו'. חוץ מזה נראה לי מוזר שלדעת המורה 1/2 כדור יספיק. על סמך מה היא קובעת את זה. את זה צריך להחליט בעל מקצוע כמו נוירולוג ופסיכיאטר שמתמחים ב ADHD. לא?! בכל מקרה בהצלחה!!!