חזרנו ואנחנו חדורות רעיונות :)

Ms UnderstOod

New member
ברור שאת לא יכולה

אם היית רוצה להיות פעילה עד כדי לרכז פעילות היית צריכה להתמודד למועצה.. ומשם זה בחירת השכבה אם את מתאימה לזה או לא. המועצה נבחרה ולפיכך היא זאת שתרכז את הפעילות, זה לא ממקום זה התנשאות, זה ממקום של ארגון הכאוס.. זהו. קחי פרח

the xecutioner

New member
את טועה אופיר

לשחר - זה ממש לא צריך לבוא ממועצת התלמידים ואין שום סיבה שאם את רוצה את לא תרכזי ותארגני את זה. תתפסי יוזמה, תגשי עם זה לעינת, ואני מבטיח לך שהיא תתן לך את האישור לרכז את זה ולהוביל את זה קדימה.

Ms UnderstOod

New member
לא אומרים "את טועה"

(בטח לא לי) אומרים "אני חולק על דעתך" איפה היית בשיעורי חונכות בכיתה ו'?

D lay

New member
מישהו אמר קבצנים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אתם מוזמנים לפנות לקב' הפקה 2# (של נדב ועוד) בתאטרון! ברצינות. הם עושים קטע שלם על זה. אם אתם רוצים בנות-ים או משהו, אתם יכולים לפנות לקבוצה של שחר
...

Ms UnderstOod

New member
נו זה ברור

בשביל שיהיה על מה לבזבז את כל הכסף שאנחנו עומדים לגייס..

the xecutioner

New member
כמה דברים, yaldonet4ever

בראש ובראשונה, לאירוע בסדר גודל כמו שתיארת, 1000 שקל זה סכום זעום.. אנחנו ב"אירוע" שעשינו בפיס בהפסקה, עם אפס (אבל אפס) הוצאות, עשינו יותר מ 1000 שקל. דבר שני, לא מתפקיד מועצת תלמידים לגייס כספים. נקודה. הסיוט הכי גרוע של המועצה הוא שהיא תתחיל לטפל במופע סוף שנה. אפשר להקים גוף מיוחד לעניין, אחרת תשרף לנו כל השנה.

id0a

New member
כן, עם כל הכבוד לסופשנה

(ואין לי כבוד) כ"ט בנובמבר הרבה יותר חשוב להיזכור ופעילות קצרה, ללא מועצת תלמידים מישו היה מזכיר בכלל את המועד הזה ? אני יודע שלא.

Mooa-Numi

New member
../images/Emo45.gif

וזה גם יתן לאנשים שלא במועצה גם מקום לתרום, והרבה רוצים. והכ"ט היה אדיר ממש.

Ms UnderstOod

New member
כשחושבים על זה..

היינו צריכים לעשות מעגל הורה פרטי של היסטוריה מורחב סתם ככה

למעלה