חזרנו ואנחנו חדורות רעיונות :)

Ms UnderstOod

New member
חזרנו ואנחנו חדורות רעיונות :)

שכבה חמודה (או לפחות מי שנמצא פה) שמרית ואני קפצנו לנו להפנינג-איסוף-כספים של ביצפר רבין, שימו לב למהלך ה"אירוע", בואו נלמד, נפיק לקחים ונרוויח המווווווון כסף לסופשנה שלנו!! (אני מצפה מכולם לעזור) א. על הבמה הופיעו להקות (לאו דווקא מגמת מוזיקה [בעיקר כי אין להם אחת], גם הרכבים מאולתרים וגם סתם גיטרה וזמר.. היה אדיררררררררר) ב. קרוב לבמה היו דוכנים - המוווווון אוכל ושתייה שהם הכינו לבד ומכרו בכמה שקלים.. כוס שתייה עלתה שקל, אם היה לי הייתי קונה! ג. הכי מגניבבב - שתי בנות מלכות במיוחד התחפשו לקבצניות ועברו בין האנשים עם שלטי "יש לי שבע ילדים ואני ראבה.." וד"א, הן אלו שהרוויחו את מירב הכסף.. בקיצור, לנו יש בערך פי 2 אנשים בביצפר, אנחנו יכולים לעשות יותר מאלף שקל (זה בערך מה שהם עשו). מה שצריך זה שכולם יתנדבו, וכל מה שנותר זה שאנחנו נריץ את זה במועצ"ת ויאללההה נתקתק איסוף כספים [= תתחילו לחשוב על שירים להופעות :)

נטשה 59

New member
חבל שלא קמתי..

:] אבל אם את רוצה אין לי בעיה לעזור להרים ת'עניין אז חברת מועצה יקרה.. תעלי זאת בפני שאר חברייך למועצה

v i o L e T

New member
אני רוצה לעזור אם תעשו דבר כזה

למרות שמועצת תלמידים (לפחות של שנה שעברה) תמיד לוקחת הכל על עצמה ולא משתפת אנשים שרוצים לעזור. בוגר

glebRa

New member
כן, אבל משום מה, אף פעם לא ראיתי

הודעות או בקשות של מ"ת לעזרת התלמידים. אל תצאו מנק' הנחה, שמי שבא לביה"ס יודע הכל.

אז אתה לא מסתכל

מה עם הפעילות האחרונה של מועצת תלמידים? יום רבין אומר לך משהו? ביקשנו יפה מאוד את השתתפות התלמידים בשכבה. וגם הייתה היענות. גם בשנה שעברה ביקשנו להעזר בתלמידים בשביל להרים את פרוייקט המלגות לפולין. אבל מי באמת רוצה לבזבז את ההפסקה שלו על למכור טוסטים.. אם אתם עוצמים עיניים וסותמים אוזניים - תסתמו גם את הפה!

glebRa

New member
תתפלאי. כל יום אני בלוח

מודעות לפחות פעמיים. כן, שנזכרתם יום לפני לתלות את הבקשה. ואני גם יודע שזו לא הייתה אשמתכם בלבד. עדיין. אני לא עוצם עיניים ולא סותם אוזניים. אני גם חושב לפני שאני מדבר/כותב.

"שנזכרתם" עלק

למה כמה זמן אתה חושב שנתנו לנו לארגן את זה?! זאת לא הייתה רק "לא אשמתנו בלבד", זאת הייתה -לא אשמתנו בכלל-! אתם רוצים לעשות משהו?! אתם רוצים להרים משהו? להשתתף? להתגייס למשהו? תזיזו ת'תחת שלכם ותעשו את זה! גם אם לא ראיתם מודעות [שתלינו גם תלינו] שמבקשות את עזרתכם - אם זה היה כל כך חשוב פה למישהו לעשות משהו הוא היה עושה. כמו שבשנה שעברה באו שתי ילדות לאחת הישיבות שלנו בנושא המלגות לפולין בגלל שהן רצו לעזור. עכשיו שתוק אתה אדם מעצבן מטבעך וכשאתה מדבר שטויות אתה עוד יותר מעצבן.

glebRa

New member
כתבתי שאני יודע שזו לא אשמתכם.

לא כתבתי לרגע שאני רוצה לעשות משהו, להרים משהו, להשתתף או להתגייס למשהו. וכשכן החלטתי שאני רוצה, הלכתי ועשיתי. אני מעביר ביקורת, לא מנסה להזיז דברים. לעת עתה. אותי מעצבן שאת חושבת שהאגרסיביות שלך מפחידה מישהו. אני לא אומר לך לשתוק. לפחות בינתיים.

the xecutioner

New member
שירה

את מעבירה רעיונות נכונים וצודקת במה שאת אומרת, אבל תנסחי את זה באופן שונה. אחרת אף אחד לא יקשיב לך. מסכים ומצדד בטיעונים ששירה העלתה, רק בלי אגרסיביות :)

Mooa-Numi

New member
זה לא בדיוק מה שהיה

ויש משהו במה שהם אומרים, שנה שעברה כמעט לא היה שיתוף של מועצת תלמידים-שכבת י"א. חוץ מהדבר הזה של ההופעות בסוף שנה, אבל זה בכלל לא היה של מועצת תלמידים. ואני לא אתחיל לפתוח פה עניינים כי מה שהיה היה, וגם זה לא מקום לפתוח.

the xecutioner

New member
זה בהחלט בהחלט מקום לפתוח

וברור ש"היה מה שהיה" אחרת לא היה אפשר לדון בו, וזה שהוא היה לא פוסל אותו מלעמוד לדיון

Ms UnderstOod

New member
כן כן בהחלטטט!! :) כולם יעזרו!

מועצת תלמידים תרכז את זה.. כדי שלא יהיה בלאגן אבל ברור שזה פרוייקט שכבתי ולא מועצ"תי.

נטשה 59

New member
כלומר

אם בא לי להיות המרכזת של זה ולהיות אחראית על זה אני לא יכולה. אז מזה משנה? אם אני רוצה ואני לא במועצת תלמידים אז אני לא יכולה לא? (תקנו אותי אם אני טועה)

למעלה