אני לא מוצאת שום חור על הרצפה
I ilanama1 New member 25/5/06 #62 תקרא קצת מעל שם כתבתי איפה לשים את הלבנה במקום שיש 3 מקומות גלויים עם לבנים
מ מקס6 New member 26/5/06 #64 א י ל נ ה ,,,,פליזזזזזזזזזזזזזזז ניסיתי לשים את הלבנה בכל מקום אפשרי ,,תצלמי את המקום
3 3שרונית New member 26/5/06 #65 מקס תסתכל , יש שני קירות שיוצרות זוית וביניהם יש 3 קטעים של לבנים , שים את הלבנה, ולא את המסמר, בדיוק באמצע של הקטע הזה, ואז תניח על הלבנה את המסמר ותקליק על המסמר עם הלבנה השניה
מקס תסתכל , יש שני קירות שיוצרות זוית וביניהם יש 3 קטעים של לבנים , שים את הלבנה, ולא את המסמר, בדיוק באמצע של הקטע הזה, ואז תניח על הלבנה את המסמר ותקליק על המסמר עם הלבנה השניה
מ מקס6 New member 26/5/06 #67 אילנה שלחה קובץ,,יש לי בעיה,,,, המברג נמצא על הלבנה אני לא מצליח לקחת את המברג
3 3שרונית New member 26/5/06 #69 אחרי שפרקת את הידית של החלון תניח שוב את המברג על הלבנה ומה שיוצא לך תכניס לחוט החשמל.....
3 3שרונית New member 26/5/06 #73 אוקי, אני ממשיכה ....אחרי שהקצוות של חוט החשמל הפכו מוזהבות, תגעו בהן עם המברג ואז תגעו במברג עם הידית המלופפת חוט, בקצוות של הידית יהפכו מוזהבות גם....
אוקי, אני ממשיכה ....אחרי שהקצוות של חוט החשמל הפכו מוזהבות, תגעו בהן עם המברג ואז תגעו במברג עם הידית המלופפת חוט, בקצוות של הידית יהפכו מוזהבות גם....
מ מקס6 New member 26/5/06 #74 תיגעי עם הידית,,,,, בחשמל שני חוטים יצאו ,עכשיו תצמידי את הידית לחשמל תקבלי מגנט
3 3שרונית New member 26/5/06 #79 החלק הקטן של התריס...זה הגרד תעקבי אחרי השרשור תראי איפה הלבנים...אם לא תסתדרי נדריך אותך...