שפשפתי עם הגפרור וכלום לא קורה
3 3שרונית New member 25/5/06 #23 חחחחח היתה נקודה על הקיר ואני מנסה ומנסה עם הבורג ועם הידית ועם הגפרור ובסוף.............. זה סתם כתם על הצג של המחשב שלי..חחחחחחחחחחח
חחחחח היתה נקודה על הקיר ואני מנסה ומנסה עם הבורג ועם הידית ועם הגפרור ובסוף.............. זה סתם כתם על הצג של המחשב שלי..חחחחחחחחחחח
נ נסנסית New member 25/5/06 #26 שימו לב באחת הפינות צעד אחד ימינה מהתריס יש כתם אם לוחצי ם עליו עם הידית שאספנו מקבלים מסמר נראה מה עושין איתו
שימו לב באחת הפינות צעד אחד ימינה מהתריס יש כתם אם לוחצי ם עליו עם הידית שאספנו מקבלים מסמר נראה מה עושין איתו
מ מקס6 New member 25/5/06 #28 חזרתי,,,איפה אתן יש חדש,אילנה,ו,,, דרך אגב התיבת מסרים לא מראה לי את התוכן ,האם גם לכם?
נ נסנסית New member 25/5/06 #30 זהירות כאשר שמים את הגפרור הדולק על הכוכב הכל מתפוצץ אבל עדיין לא נגמר
3 3שרונית New member 25/5/06 #34 יש חוט חשוף , שלוחים עליו נוצר זרם אבל לא הידית ולא הבורג מועילים שם........
נ נסנסית New member 25/5/06 #31 צריך להמשיך לאסוף דברים מצאתי לבנה, חלק מהפנל מאחת הפינות בחדר. החלון דבור אבל לא יודעת איך להמשיך ממשיכה לנסות.
צריך להמשיך לאסוף דברים מצאתי לבנה, חלק מהפנל מאחת הפינות בחדר. החלון דבור אבל לא יודעת איך להמשיך ממשיכה לנסות.
מ מקס6 New member 25/5/06 #35 ../images/Emo58.gif עם הלבנה,,, נוגעים בחוט החשמל החשוף ואז מקבלים חוט חשמל מחברים אותו לידית ומקבלים מגנט ואז לוחצים בתחתית הדלת ואז אני רואה מסך שחור ,לא יודע אם זה סוף המשחק
../images/Emo58.gif עם הלבנה,,, נוגעים בחוט החשמל החשוף ואז מקבלים חוט חשמל מחברים אותו לידית ומקבלים מגנט ואז לוחצים בתחתית הדלת ואז אני רואה מסך שחור ,לא יודע אם זה סוף המשחק