חזרה לתחום :)

Samael888

New member
חזרה לתחום :)

שלום רב חברים.

חוזר לתחום לאחר שנתיים של היעדרות, אז לפני שאני משליך את עצמי על נווה שלום (תרתי משמע...) ברצוני להסיר את החלודה מהטכינקת רכיבה ולא פחות חשוב לבנות בחזרה את הביטחון (שהתערער בצורה די מפתיעה...) במעבר של אלמנטים שונים כמו דרופים, זמן אוויר ושאר ירקות.

כמו כל דבר אחר בחיים הכי חשוב לדעתי הוא עקומת למידה נכונה. ניסיתי לחפש מקומות סטריליים (הכוונה למקום נקי מסלעים ושאר גורמים אשר דורשים תשומת לב ושניתן להתרכז באלמנט עצמו, מקום "סלחן") שאפשר להתאמן ספציפית על כל אלמנט בנפרד.
בפועל, להתאמן במקומות כמו בן-שמן לא ריאלי לרוכבים חדשים שרוצים להיכנס לתחום (מדובר על שני חברים שלי שנכנסים לתחום גם כן) מהסיבה הפשוטה כי הסביבה מרתיעה רוכב חדש, ובמקום להתרכז בדרופ, הרבה מהתשומת לב שלהם הולכת על הסביבה.

הדבר הכי קרוב שמצאתי הוא צובייק ז"ל. הדגש הוא על - ז"ל... חוץ מזה לא מצאתי משהו שיכול לענות על הצרכים ולכן חשבתי ליצור מקום כזה. ישמספר מקומות בעלי פוטנציאל, יש את חולות חוסמסה בחולון שאם לעשות שם סיבוב ולמצוא חלק שבו החול קצת קשה יותר (החלק המזרחי של חוסמסה) אפשר יהיה לבנות שם משהו נחמד. פארק פרס יכול לתת מענה מצויין (יש שם מדרון יפה מאד עם דשא, מה שיקל על הנפילות) הבעיה היא שכל רמפה שתיבנה שם לא תחזיק מעמד יותר מלילה אחד ותפורק בין אם על ידי ערסים חסרי מעש או על ידי האחזקה.

אשמח לשמוע את דעתכם. אם אתם מכירים מקום קסום שכזה אשמח אם תשתפו. שמידה ואין ויש כאן מישהו שרוצה לקחת חלק וליצור דבר כזה - אני בעניין והקפה עלי.

תודה מראש וסופ"ש מצויין.

lonni

New member
מקום לבנייה

בלי לנסות להוריד לך את הרוח מהמפרשים אבל קח בחשבון
שבארץ תמיד יהיה מישהו שיקשה עליך בעניין הזה.
המלצה למקום אידאלי אין לי ממש חוץ ממה שכבר קיים אבל עדיף שתנסה לבנות במקום שומם עם מינימום חשיפה לציבור הרחב.
יש בארץ מספיק יערות עם פוטינציאל לבנייה מבלי שיפריעו לך רק צריך כח אדם שיעזור ...
אם מצאת מקום טוב לבנייה אשמח לעזור.

למעלה