חזרה למשחק...

Life Is A Beach

New member
חזרה למשחק...

קודם כול, היי לכולם! (אני לא מאמין שיש פורום למייפל סטורי בתפוז
) בכל אופן, מה שרציתי לדבר עליו זה מצב השרתים היום במשחק. אני פרשתי מהמשחק לפני שנתיים בערך, והחלטתי לחזור. הסיבה שפרשתי זה כי באותה תקופה השרתים היו מפוצצים בהאקרים ובפריצות (עד שהגיעו למחשבה לסגור את שרתי Global), ואז הבנתי שאין לי סיבה להישאר שם. לפני כמה ימים חזרתי להציץ באתר ובמשחק עצמו וראיתי שהמשחק רק שגשג, וגדל ונהיה ממש ענק (והם סוף סוף שמו מפה חדשה וגדולה
). במילים אחרות, רציתי לשאול אותכם עם המצב עכשיו מלא בהאקרים כמו פעם ולא שמתי לב או שהם סוף סוף הצליחו להתמודד איתם? נ.ב. מישהו כאן משחק ב-Scania?

D amaged R oses

New member
עדיין יש האקרים, תמיד יהיו

האקרים, זה חלק מהמשחק.. ויגיע הרגע שבו תגידי "אוף, שיחזרו ההאקרים!, שיחזרו ההאקים!" הכל זול כשעושים האקים
אבל כמות ההאקים עכשיו קטנה מפעם, הGMים "לאחרונה" מתערבים יותר במשחק.. בחודש האחרון התחלתי שוב לראות מעט האקרים, אבל זה לא מורגש כמו פעם..

spongbob

New member
../images/Emo110.gifהיי ../images/Emo9.gif

תציג את עצמך
. אני איציק. אני זוכר לפניי שנתיים את ההאקרים, ואו! זה היה מכה! אבל עכשיו בקושי יש, הפעם האחרונה שראיתי הייתה אולי לפניי חודשיים. המשחק עכשיו הוא כמו שאמרת, לא מייפלון כזה, זה הפך להיות משהו ענק! יש פה נציגות מסקאניה אבל הרוב בברה, כך, שאם אתה פותח שחקן חדש הייתי ממליץ ברה

Life Is A Beach

New member
אוי, כמובן, לא הצגתי את עצמי ><"

היי, אני אלעד
נאח, אני לא חושב שאני אפתח דמות חדשה. לעלות רמות במשחק הזה, זה פשוט סיוט. אני אשאר עם ה-Cleric רמה 61 שלי. אשמח להכיר חבר'ה מ-Scania, ככה שאם אתם קוראים את זה - שלחו הודעה
אז לפי מה שהבנתי ממכם, יש האקרים, אבל לא 90% מהזמן אלא 5% מהזמן... מקובל עליי
תודה לשניכם!

P o o f i

New member
ברוך הבא אלעד ../images/Emo140.gif

יש לי קוסמת ברמה 138 וקשתית ברמה 51 בסקניה. אתה מוזמן לתת לי את הניקניים שלך, ואוסיף אותך. ד"א, במשחק אני כמעט ולא מדברת עברית.

Don Nirtin

New member
מפה גדולה=?../images/Emo87.gif

וכן, יש הרבה דברים חדשים ומפתיעים. אני ניר (בן סימון, או יונה, איך שתרצה לקורא לזה
), מחזיק ברשותי קוסם קרח רמה 103 בברה. אגב, אתה לא האלעד היחיד בפורום. האלעד השני הוא betkx והוא בשרת אחר גם. אני ממש גרוע בלזכור באיזה שרת כולם כי הרוב נמצאים בברה (
). נממ. אם כבר, ננצל את זה כדי להציג בפנייך את הקוסם הקרח שלי באחד המיתות מתוך לאגים שלא מתוך רצון להתאבדות (סטייה קטנה שלי- בכל פעם שעולה רמה הולך להתאבד איפשהו כדי לחגוג את העליית רמה). התמונה צולמה בTIME TEMPLE- מקום אימון לרמות גבוהות מאוווווווד. אלה החמודים הם לרמה 101 ו98 בהתאמה. השעון המעצבן הזה הוא לרמה 80.

oded12120

New member
האמת שאלעד וגם אני בברה כמוך [=

אלעד הוא אחי למי ששכח ^^

ReallyWrong

New member
ממש לא מלא האקרים כמו פעם!

אתה יכול לחזור בכיף =] אני אמנם בברה, אבל אם אתה חוזר למייפל תשאר פה!
נעה, 14 וחצי ברוך השב

ReallyWrong

New member
אה ושכחתי.. ../images/Emo9.gif

אם שיחקת בתקופה של ההאקרים - כן, אז לעלות רמות היה סיוט, אבל המשחק השתנה נורא, יש יותר PQ's, נוספו מקומות אז גם יש יותר מקומות אימון.. זה שונה לגמריי, כנס לשחקן שלך, תעשה סיבוב, תראה מה חדש

Shanny9

New member
המ,

אני לא נתקלתי בהאקרים כבר המון זמן, אבל ברור שיש,תהיה בטוח שלא ברמה שתיארת שהייתה
, בקטנהXD

FishNChips1

New member
היי ! ../images/Emo13.gif

כמו שכולם אומרים, אין הרבה האקרים. אז באמת, אין סיבה לדאוג. אני משחקת בסקניה, ויש לי Chief Bandit ברמה 74
אה, וברוכה השבה !

yonVata

New member
ברוך השב ../images/Emo13.gif

בהצלחה עם המשחק...
אני לא הייתי בתקופה שבה הכל היה מפוצץ בהאקים אז אנלא יכול ממש להעיד על המצב כרגע... מה שאני כן יכול להגיד לך זה שבניגוד למה שאתה אומר מאוד מאוד קל לעלות רמות... יש המון PQים לכל הרמת כמעט... אני הצלחתי לפתוח דמות חדשה בברה ובתוך שבועיים להגיע לעבודה שניה (ואני עוד נמצא גם בצבא...) אז אני מאמין שזה אפשרי בהחלט
... בכל מקרה אני יונתן, ישלי פייטר רמה 51 בקהיני, וקוסם קרח/ברקים בברה... וברוך הבא לפורום

Guid

New member
ברוך השב!‏ D:

כמו שיעל אמרה, ענו לך כבר על הכל‏~‏ אני עידן, בן 22, יש לי האנטר ברמה 62 בווינדיה. D:

deisy

New member
../images/Emo140.gifהי וWB

נחמד לראות חברים חדשים ומחודשים
תהנה, המשחק באמת תפס תאוצה ויש דברים חדשים ומעניינים... אני גלית, עם בישופית רמה 150 בברה

לבנדר א

New member
מצטרפת למברכים

אני קים, פריסטית רמה שמונים ומשהו (
) בברה. כיף שהצטרפת, מקווה שתשלב בנעימים.

Life Is A Beach

New member
אוף...

רובכם בשרת ברה. ידעתי לפני הרבה מאוד זמן שאני צריך לפתוח שם... =\ בכל אופן, ואוו, חתיכת קבלת פנים עשיתם לי פה! אז תודה רבה לכולכם!! לאלה מסקניה - קוראים לי במשחק Kenobis, אתם מוזמנים להוסיף. ו-Poofi, לא לדבר עברית במייפל זה מצויין, אנגלית זה הכי-אחי במשחקי רשת

למעלה