חזרה לכלא

חחחח כן את מערבבת

בברמוס היו כל הראפרים (טוב... רובם) שבישראל (סאב והצל, כלא 6, דאם, מסיקה ועוד....)

k k1

New member
עדי באמת מאיפה את??

ותגידו, מה עם המפגש פורום?? אתן יכולות? הילה את עדיין לא זזה?

bLAck hALo

New member
ממממ לא נראה לי שניפגש בחופש

הזה עדי גם עמוסה בלימודים מממ לי יש את הסיבות שלי.. וכן בובה אני כבר זזה בעזרת טיפולים מזוינים.. שונאת בתי חולים!!

בית חולים..???? מה נסגררררר? מה לא

עבר לך עדיין.? שיוו ואני עמוסההההההההההההה והילה אני מבינה אותך. ואני חייבת להגיד לך שקראתי שם בהייד פארק ואני שונאת את אביחייייי...! אוף הוא מעצבן אותי אני יודעת שאת אוהבת אותו אבל הוא מעצבן אותיייייי......!! ומה באמת עם הייד הם נפגשים..? אה ומה עם רוני הכול בסדר?

bLAck hALo

New member
בית חולים לטיפלים וגם התעלפתי בעעע

עזבי לא חשוב אני לא יכנס לזה עכשיו... עזבי את אביחי ואני כבר רחוק מלאהוב אותו הוא הפך להיות קר אלי ואנחנו כבר לא מדברים.. הייד לא נפגשים.. ורוני כן הכל בסדר איתה.

k k1

New member
יו מסכנונת שלי! ../images/Emo24.gif

אבל עזבי לא נכניס אותך לזה עכשיו! וגם אני שונאתתתתתתתתתת את האביחי הזה! בואנה הוא מעצבן! למה מה קרה לרוני???

חחח אני יכולה לבעוט בו לפעמים....!

אבל אני ישלוט על עצמי..! אמרתי לכם אני זקוקה לריב..!

כן אז זה בכלל עיצבן אותי.. והוצאתי

את כל העצבים שלי עליו.. משחק אותה מבין הכול.. שונאת אנשים שמשחקים אותה.....

k k1

New member
כןןןן גם אני ממש התעצבנתי עליו אז!

ועוד לא יכלתי להגיב! אז זה בכלל היה מרגיזזז!!! חחחחחחחחחח הוא מתאים לפורום מוזיקה שחורה פה בתפוז! הוא כמו האנשים המעצבנים שם! אבל כמו שהילה אמרה-לא לתייחס אליו!

לא התייחסתי.. ואיזה אי אפשר להגיע

לרמה של הציניות של פורום מוזיקה שחורה..! שיוו איזה צינים הם.. אבל זה מצחיק אותי לפעמים..! כי גם אני ציניתתת מאוד אני לא כל כך מראה את זה אבל ביום יום אני נוראאא צינית..

למעלה