חזרה לכלא

k k1

New member
נו מה יהיה עם הסיפור הזה?

לא ייגמר לעולם?? פעם בכלא,פעם לא,כן,לא

היא שוב בכלא?!?!?!?!?!?!

אצל מי היילי עכשיו?! מי זה במשמרת (או מה שזה לא יהיה) עליה?!

k k1

New member
לוטםםםםם

ממצב מותק? הרבה זמן לא היית פה... ולאמ יש את המשמרת עליה, יש לו משמרת מלאה כבר ממזמן,ובצדק!

כן טוב שהיא יום בכלא יום לא---> מפג

רת!..1 פחחחחחח שמתם לב שכל פעם שיש כזה הודעה על הכלא של קים או משהו שקשור לקים בסוף הכתבה תמידדדדדד רשום: Mathers and Eminem, whose legal name is Marshall Bruce Mathers III, have a daughter, Hailie Jade Mathers

המצב טוב נשמה וכן הרבה זמן לא הייתי

פה.... כי יש לי עומס עכשיו בלימודים חבל על הזמן..... אבל סוף סוף פסח...... ואם כבר מדברים על פסח..... מה אתם מתכוונים לעשות בחופש?!

הייתי צריכה לסוע לספרד.. אבל אני

צריכה ללמוד לבגרויות ולמגנים ולהשלים מחויבות עזבווו קיצר אין לי חופש בכלל אני באה לביצפר רגיל....... ועוד אני עובדת.. פחחח נראה לי אני מתמוטטת ה"חופש" הזה.. מה אתם..?

אמ..... אני לא דברים מיוחדים.....

סופרלנד.... הופעה של המורדים ( עוד מישהו הולך?!) וסתם יוצאת לכל מיני מקומות......

אוחח סופרלנד.. הייתי רוצה לעבוד שם

בפסח.. אבל לא.. כנראה אני יעבוד שם בחופש הגדול בואו לבקר אותי... חח עד אז אלוהים גדול.. ובקשר להופעה של המורדים.. אממ לא. אני לא הולכת לא אוהבת את זה.. את האמת שלדעתי היא מבישה אבל בסדר.. עד לפני אממ שנה בערך הייתי רואה את התוכנית יותר בגלל קטנטנות שאין מה שתגידו העונות הראשונות שלה היו טובות ביותר במיוחד לילדה בת 8 כשהתחלתי לראות את זה אפילו פחות מזה.. התחברתי לכל השחקנים שם מאז שאני קטנה זה היה "ה" תוכנית של הילדות שלי ואז היה את המורדים אזז ראיתי. ראיתי את זה כמה זמן אפילו הלכתי להופעה.אבל כמו תמיד זה עניין של משו חולף. כל השטויות האלה. היו לי הרבה כאלה הערצות של הגיל מהביצפר יסודי אבל עזבו... בלי להעליב או משו אבל זה פשוט בושה לראות סדרה כזאת הייתי רואה את זה ולא מאמינה שאני רואה אבל זה היה מין הרגל כזה. אבא שלי היה צוחק עליי שאני רואה את זה.. לא הייתי בכלל מסתכלת על התוכנית הטלוויזיה הייתה פתוחה ובכלל הייתי שומעת בדיסקמאן אמינם..אבל הייתי "רואה" אבא שלי היה יושב איתי מחכה שזה יגמר לראות חדשות ופשוט אומר לי עדי כשהיית בת 3 הייתי רואה סדרות יותר בוגרות מאלה.. חחח קיצר אבא שלי ניתק לי את הערוץ בלי שאני ידע ברוב שבכלל לא הייתי רואה את זה הוא הוריד את זה שם משו של ספורט.. אחרכך סתם פתחתי וגיליתי שאין לי את הערוץ ואז הלכתי לאבא שלי הוא עושה לי טוב שנזכרת כבר לפני חצי שנה ניתקתי את זה. טוב אז שם זה נגמר זה פשוט מטומטם.. אני לא מאמינה שהייתי "רואה" את זה למרות שאני זוכרת שהיה שם כמה פעמים שירים של אמינם ברקע..זה היה נחמד חח אני מודה לאבא שלי על זה. אבל הסדרה זה פשוט בושה. מתביישת שהייתי אוהבת את זה פעם אבל לא יודעת אהבתי את זה פעם אין לי מה לשפוט אף אחד על זה. תהני בהופעה מותק טוב הלכתי לחפש את הדיסק של טופאק כי אני הולכת לישון אצל חברה ואני רוצה לשמוע שם. קיצר עפתי לוב יו אנשים.

k k1

New member
חח לא הבנתי

דיברת על המורדים או על קטנטנות???

k k1

New member
אבל איך הגעתם לזה?

אני יחקור אותה על זה שהיא תבוא הביתה...חחחחח

חחח סתם שאלתי אותה למה ההיא לא

רושמת פה הרי גם היא אוהבת את אמ' אז היא אמרה ששתיכם אוהבות את קטנטנות ואמינם אז כל אחת לקחה את התחום שלה.. אל תתחקרי אותה מסכנה..

את מראשון?!

ואני הולכת לזה כי הבטחתי לחברה שלי לבוא איתה... אחרי שהיא באה איתי לברמוס הזהב בחנוכה....

מה היה בברמוס הזהב בפסח..? אני זוכר

ת שהיה משו.. זה לא היה משו עם כלא 6..? וריקי גל...? בעע נראה לי אני מערבבת דברים...

למעלה