חזק יותר מדי (ט)

sanest

New member
חזק יותר מדי (ט)

יותר ממני לפחות. או שזה לא היה קורה. או שלא הייתי נשארת שם לבד. מתי בדיוק הגיע הרגע שאת מבינה שמשהו לא טוב הולך לקרות לך. בדר"כ זה כבר מאוחר מדי. ואת כבר שם ו.. אופס. נפלת. שוב. ואת מחפשת את המילים להגדיר מה שאת באמת מרגישה ופשוט אין. ואת מחפשת מילים לאנשים אחרים אולי לעודד לתמוך אבל איך תוכלי להציל את העולם כשאת העולם של עצמך את לא מצליחה להציל ולמה לעזאזל את רוצה בכלל להציל אותם אולי פאקינג פעם אחת בחיים תתרכזי אך ורק בעצמך, שמעתי שזה לפעמים יכול לעזור. אולי אם לא היה אכפת כ"כ לא הייתי נפגעת כ"כ. אם לא תתני לאנשים להתקרב אלייך הם לא יוכלו להרביץ לך. אולי אני צריכה פשוט לברוח לפני שיהיה מאוחר מדי אבל על מי אני עובדת אני אף פעם לא בורחת בזמן אני תמיד נשארת שוב ושוב ונפגעת כל פעם מחדש ונשארת עם חבלות וצלקות וממשיכה אל עבר היעד הבא כי אני פשוט לא יודעת לעצור. ופאקינג למי אכפת תפסיקי להתבכיין מסתבר שלאף אחד לא אכפת כמובן ממה שקורה לך. ולמה שיהיה אכפת להם את מעוררת רחמים. אנשים לא אוהבים חברים מסכנים, יותר כיף להיות ליד האחרים, המצליחנים. אלה שמחייכים תמיד ברור שאיתם יותר כיף וכשלמדת את זה אז שמת מסיכה עם חיוך מאוזן לאוזן ואולי אם יחשבו שטוב לך, אולי אם יחשבו שאת מספיק חזקה, אולי אז לא יפגעו בך. עכשיו תראי איזה שריר גדול (סליחה, חיוך גדול) ותפחידי אותם עד מוות כדי שלא יתעסקו איתך שוב תראי שאת חזקה לא משנה מה קורה למרות שאת יודעת טוב מאד שהמסיכה הזאת עומדת בקרוב להתפורר ואז הם יכעסו שרימית אותם וזה יהיה הרבה יותר כואב.
ולמה לעזאזל אני כותבת את זה, ולמה לעזאזל אני כותבת את זה פה.

hory0

New member
רוצה להגיד..

כל כך הרבה, אבל לא מוצאת בי מילים וכוחות, ובעיקר חשוב לי שתדעי- שלי אכפת!
ואני אוהבת את הבנאדם שמתגלה פה מבין המילים והרגשות שיוצאים, אוהבת כל חלק ממנו..את הכאב שאת מסוגלת לבטא, את החיבוק שאת מסוגלת להעניק, את האינטגלנציה שמתבטאת נבמילים שלך, ופשוט את מי שאת. אל תוותרי עליך בשביל מישהו אחר. את ראויה להיות נוכחת וקיימת עם כל מי שאת, והעולם רק מפסיד מהמסכות שאת (וכולנו..) נאלצת לעטות על פניך.. ובוכה יחד איתך שיש אנשים שעבורם רק המסיכה ראויה, ולא האיכויות של אדם עם חיות, רגשות, שמחה וכאב.

אנסה לכתוב יותר בהמשך..

ולבינתיים מחבקת חזק ככל יכולתי
ומקווה שיוכל להקל במעט על הפצע הפתוח שנותר..
את יקרה לליבי!!

sanest

New member
את מקסימה כ"כ

שבאלי לבכות

הייתי אלי אומרת קצת יותר אבל אחרי כל המלל הזה שנשפך ממני נשארתי מרוקנת.
אז פשוט תודה

sanest

New member
ואיך

את מוצאת את המילים הנכונות לכל אחד? אני מקווה שאת יודעת להגיד אותם גם לעצמך!

hory0

New member

יקרה שאת.. הבכת אותי וריגשת כאחד..

שולחת המון נשיקות..

someone343

New member
לי אכפת ממך

וכואב לי לשמוע על השגרה שאת נאלצת לחיות בה, עם המסיכה הזו, כי אני מכירה את זה כ"כ מקרוב וזה אצלי קורה כבר על אוטומט,
קשה לתת לעצמך להרגיש חלש בחברה, אבל מהמילים שאת כותבת, את באמת חזקה!
את מתמודדת עם דברים, ואת כותבת אותם כאן כדי שנשמע אותך, שנשמע שמעבר למסכה יש כאב, כדי שתתני לעצמך לפחות מקום אחד להיות בו פחות חזקה, שתתני לעצמך להשען בכדי לצבור כוחות, עם המון תקווה לשינוי בעתיד..
תמיד כאן

sanest

New member
פשוט

צודקת כ"כ.
פשוט נמאס לי מזה.
לפעמים יש בי סוג של געגועים לתקופת האשפוז. שם לא הייתי אחראית לעצמי, שם לא הייתי צריכה להעמיד פנים או להחזיק את עצמי. אם רציתי בכיתי אם רציתי צרחתי, יכולתי לנסות לפגוע בעצמי ולדעת שתמיד יוכלו לעצור אותי בזמן לפני שאני יעשה משהו רציני. האחריות לא הייתה עלי.
עכשיו היא כן
אני פשוט לא מרגישה חזקה מספיק.

-בכל מקרה המון תודה לך
-

ברור שאשפוז זה יותר קל

קצת כמו רחם, לא? מאכילים אותך, דואגים לכל הצרכים שלך, מונעים ממך לפגוע בעצמך... את לגמרי צודקת. אבל החיים הם מחוץ לאשפוז. וצריך ללמוד לחיות אותם כש(רוב) האחריות על עצמך נמצאת בידיים שלך. אני לא זוכרת אם או איפה כתבת את זה, אבל איזו עזרה יש לך עכשיו? את מרגישה שזה יעיל?

שמרי על עצמך

sanest

New member
אני יודעת

אבל עדיין לפעמים קשה להיזכר בזה כשקשה ורוצים שיהיה שם מישהו שיתמוך..

עכשיו אני מטופלת במרפאה אצל דיאטנית ופסיכולוגית שעם שתיהן אני ממש לא מסתדרת ואין גם אפשרות להחליף.. (זה לא קשור אלי , אני יודעת שאף אחת לא מסתדרת איתן) לא יודעת עד כמה זה יעיל.. אבל בכל מקרה זה מה שיש ועם זה אני צריכה להתמודד.. ובכל מקרה התרגלתי להתמודד לבד לצערי כך שזה לא ישנה את המצב.

תודה

גם את!

למעלה