חזלינו נהגו לאמר

fireman

New member
מסתבר שלליאור יש כמה דקות

של חסד ביום שבהן הוא טיפה מצחיק

kyle

New member
../images/Emo12.gif!...

זה ענק! אני לא מבין איך יש שם כל כך "קצת" גורדי שחקים (יחסית ל...).

beivushtang

New member
"קצת" ?!#!?@

לא הזכרתי כבר שטוקיו מדורגת שלישית כבירת גורדי השחקים לפי שיטת "90 המטרים" ? נכון, הסקיילין מפוזר, אבל זה לא בניין פה בניין שם, זה הרבה מאד מקבצי ביניינים, שינג'וקו שהוא דאון-טאון בקנה מידה בינלאומי, איזור הארמון (ראה בתמונה) שממשיך לאורך קו המים עד אזור מגדל טוקיו ומלא "קלאסטרים" של בניינים שהבורסה מחווירה לידם, האיים והנמל שגדושים בניינים. אמנם אין פה supertalls, אבל אי אפשר להגיד שאין סקיליין. בתמונה -פאנורמה של אזור הארמון ודרומה-מערבה.

beivushtang

New member
סקיליין מאד עשיר

אתם לא יכולים להגיד בגלל שהסקיליין כל כך מגוון ש"אין סקיליין" ! זו תמונה ממזרח לשינ'וקו.

beivushtang

New member
קו המים

תמונה די חדשה, ניתן לראות את בניין רופונג'י הילס מושלם ומצד ימין את אזור שיאודומה שמתפתח במהירות בשנים אלו

W i n d e r

New member
נראת טוב מהצד של הנהר...

מאיפה אתה משיג את כל הסקייליינים האלה. D:

beivushtang

New member
הכל אני צילמתי..

אני קופץ שנייה לטוקיו, שש דקות הליכה (אם יש רוח גבית אני עושה את זה בארבע)., סתם, סתם, בצחוק, לא מבינים בדיחות אתם. התמונות זה או מס"ס.קום, או מס"ספייג'.קום, או מס"ססיטי.קום, מהפורומים שלהם בעיקר, וחוץ מזה מכל מיניי אתרים, יש אחד ממש מצויין אם כי לא מעודכן של טוקיו,הונג קונג, ניו יורק שנגחאי ועוד כמה נראה לי ב - www.mid-tokyo.com . חוץ מזה מכל ה world photo archive, index, pictures, skyline photos וכו' לא בעייה למצוא.

kyle

New member
טוב...

אבל התמונה שראיתי בתחילת השרשור לא רומזת אפילו על סקייליין מרוכז.

למעלה