חזיות ספורט
יש 3 מקומות שאני יכולה להמליץ אבל באף אחד אי אפשר למדוד כך שצריך לבוא מוכנים. אני כבר יודעת מה המידה שלי כך שאני לא נופלת כמעט אף פעם 2 בת"א: 1-דוכן חזיות בשוק הכרמל.יש שניים יחסית בהתחלה כשבאים מכיוון אלנבי. אני מדברת על זה שבצד שמאל- שייך לזוג מבוגרים ולבן שלהם, רוני. לא לדבר עם הזקנים כי אין להם מושג בכלום, לבקש את רוני ואם הוא לא שם (כי הוא אוהב להסתובב)אז לשאול מתי הוא חוזר. בגלל שהייתה תקופה שהייתי קונה אצלו הרבה הוא נתן לי את הפלאפון שלו והייתי מתקשרת אליו כדי לבקש ממנו שיביא לי חזיות במידה שלי מהמחסן שלו. יש לו כל מיני סטוקים מחנויות שפשטו רגל. לא תמיד יש משהו שווה אבל קניתי אצלו bali ו- vanity fair ברבע מחיר החנות. יש לו גם חזיות ספורט אבל שוב, לא תמיד, ולא תמיד יש את כל המידות. 2-המקום השני הוא "אמריקה הקטנה" שבאופן מפתיע מחזיקים דברים של נייק סוג ג'. סוג ג' זה בגלל שהמידה היא לא סטנדרטית.נייק הרי בודקים כל פריט בנפרד אז אם יוצא שיש חריגה במידה אז היא סוג ג'. יש שם חזיות כמו בקישור במחירים ממש מצחיקים 15-25 ש"ח. אני קונה שם כבר שנים. פעם היה להם גם דברים של קלווין קליין סוג ג'. חוץ מזה יש להם בכלל כל מיני דברים ב\סוג ג' של כל מיני חברות שוות שמאוד טובים לספורט כי הם עשויים מבדים דוחי זיעה. 3- המקום שלישי הוא אמנם בירושלים, אבל למי שיוצא, מומלץ. אחותי תמיד קונה לי כי הם מחזיקים את הסחורה של "אמריקה הקטנה" רק שלהם יש סוג א'. ושם היא קנתה לי חזיית ספורט של ניק ב-25 ש"ח. קוראים להם "שטראוס" ואין לי מושג איפה זה בעיר רק אני יודעת שזה במרכז , קרוב לאגריפס... אם זה אומר למישהי משהו. אני פשוט גרועה בירושלים. אני מאוד מרוצה מהן, מחזיקות מעמד הרבה זמן (ואני הולכת לחדר כושר לרוץ כל יום) וגם מחזיקות יופי את הציצים - ויש לי ברוך השם DD80. כמובן שהחיסרון הוא שאי אפשר למדוד.