חזיית ספורט

littlerunaway

New member
חזיית ספורט

אני זוכרת משירשורים ישנים יותר שיש פה הרבה בנות שעושות ספורט, אז יש לי שאלה. אני רוצה לקנות חזיות ספורט לחדר כושר, החזה שלי מאוד קטן ואני לא צריכה הרבה תמיכה, פשוט החזיות הרגילות שלי זזות בזמן הריצה ועושות לי שפשופים. אני רוצה איזשהו ריפוד מינימלי (לא כזה שיוסיף לי 2 מידות לחזה, אני שטוחה ואין לי בעיה עם זה), שיהיה נוח ללבוש מתחת לגופיות ספורט. למישהי יש המלצות? כל החזיות ספורט שמוכרים בחדר כושר שלי הן ללא ריפוד בכלל וזה לא מתאים לי.

צפצפית

New member
נסי ב-S-WEAR

דגם צ'יטה מוצלח במיוחד אבל יש להם עוד הרבה דגמים אחרים שמתחדשים כל הזמן. שווים גם ליום יום ולא רק לספורט!

לי וולף

New member
אני די בטוחה שהגוזיות שלהם

עם בטנה... יכול להיות שאני טועה
מכיוון שאת לא זקוקה לתמיכה רצינית (ואגב, בלי קשר לשפשופים, מומלץ בכל זאת להיות עם חזית ספורט כשעושים ספורט. זו תמיכה טובה יותר לטלטלות שונות מהיום-יום) אני בטוחה שגוזיות הן הפתרון עבורך. אם בכל זאת אין בהיינס, שווה לבדוק בדלתא ודומותייה (לגולף יש מחלת הלבשה תתונה, יש חנויות לבנים שמציעות בד"כ גם חזיות ספורט)

littlerunaway

New member
הייתי שם בעבר וחיפשתי

כל הגוזיות שלהם בלי ריפוד. עם ביטנה אבל בלי ריפוד. ולמרות שאני לא צריכה הרבה תמיכה, אני כן צריכה תמיכה מסויימת בזמן הריצה.

sheffys1

New member
אבל ריפוד לא אומר תמיכה...

מהכרותי עם חזיות ספורט, הן לא מגיעות עם ריפוד (יכול להיות שיש, אבל אני לא מכירה כאלה...) אני יכולה להמליץ בחום על אלו של נייק (יש לי 5 מהן, ואני סופר-דופר מרוצה, אבל נדמה לי שהם כבר לא מייצרים את הדגם הזה). בזמנו הייתי קונה אותן ב - H&O והיה להם כמה סוגים (גם של נייק וגם של חברות נוספות).

littlerunaway

New member
אני רוצה משהו בסיגנון

החזיות של moving comfort שיש בהן ריפוד, לצערי הם לא שולחים לישראל. אם זה יהיה בלי ריפוד אני אצטרך ללבוש עוד חזייה מתחת אחרת זה לא נראה טוב ולא עשיתי בזה כלום.

sheffys1

New member
אני לא מכירה את הפירמה

(אם כי משיטוט זריז באתר שלהם יש לי הרגשה שבקרוב אני אכיר אותם
)

Fun Fair

New member
אני אוהבת את החזיות של

shock absorber. הן מעולות ולטעמי- לחזה קטן חוסכות גם את הגוזיה. לא זולות, אבל מעולות

efrato1

New member
קניתי שתי חזיות ספורט מעולות במשביר

אם תירצי אוכל לתת לך את שם הייצרן

efrato1

New member
שתיהן של טריומף

האחת דגם tn action והשניה tri action. ממליצה מאוד על הראשונה.

candy77091

New member
לי יש חזיה מה זה פשוטה לספורט

אני ממליצה עליה שלי C-D ואני מסתדרת - מחנות דנה בביאליק יש להם חזיות ספורט בכמה מידות המחיר 25-40 ש"ח שזה ממש כלום כסף. בשבילי הם היו טובות..

למעלה