חזיות

DREAM111

New member
מודה שבגלל הגודל של החזה שלי

אני אפילו לא ניסיתי בחיי. לדעתי בעלות חזה גדול לא יכולות ללכת עם חזיית סטרפלס.

החזה שלי "קטן" יחסית...

קאפ C [לעומת מידות הגוף שלי, הוא קטן], ויש לי חזיית סטרפלס אחת שאני לובשת מתחת למחוכים, כך שהיא מאד נוחה. הבעיה היא שמצאתי אותה לגמרי במקרה בגרמניה וזו חזיה של חברה לא מוכרת ולא נראה לי שנמכרת בארץ. אני אנסה לברר... בנוסף לזה, החזיה מגיעה עם כתפיות להלבשה בגווני עור שונים [יתרון אדיר] שכשיוצאים נניח בלילה ולובשים אותה לא רואים את הכתפיות. החזיה מגיעה בסט עם תחתון מתנה חינם, ושני זוגות כתפיות, צבע עור בהיר [הכתפיה ממש לא בולטת על צבע העור שלי, ואני לבנה סיד] וצבע שחור.

mitzi20

New member
היי..

אני, בתור מידה D, מצאתי לי אחלה חזיית סטרפלס, שמחזיקה וממש אחלה... אז אל יאוש..גם אני הייתי בשוק שמצאתי, נישקתי את המוכרת (ברחובות, לא בגרמניה אפילו) שילמתי ואמרתי תודה.

7נתי7

New member
אפשר את פרטי החזייה?

אמנם החזה שלי קטן יותר,C לאחר טיפולים וההריון אך גם כשהייתי B עם חזה עומד לא מצאתי חזיית סטרפלס שמחזיקה טוב ולא מכווצצת את החזה

mitzi20

New member
הנה בדקתי בשבילך..

החזייה היא של חברת fantasle או fantasie קצת קשה לקרוא הכיתוב כבר קצת מחוק.. אני מידה D אבל בחזייה הזאת לקחתי C (הקאפ ב D היה ענק, אבל היה קאפ D) זו חזייה כזאת שאפשר לשים רצועות ואפשר להוריד,( ויש לציין שהיא מחזיקה נפלא גם בלי)..המוכרת המקסימה שמכרה לי אותה (נדמה לי שזה היה בסלון "את" ללבני נשים ברחובות) גם נתנה לי רצועה אחת ארוכה כדי שיהיה אפשר לחבר את החזייה שתחזיה על הצוואר (כמו חולצת קשירה, מקווה שמובן) וכמו כן נתנה לי גם 2 רצועות שקופות (הסוג מהסיליקון) למקרה שיבוא לי...לא שיש צורך החזייה ממש אחלה שאני הולכת איתה אז לרוב זה במצב הסטרפלס...וכל העיניין עלה בסביבות ה 250 ש"ח פלוס מינוס, לא זוכרת בידיוק, זוכרת שהיה לי מתאים המחיר. בהצלחה מקווה שתמצאי לך גם אחת!

כל החנויות של "את" באזור רחובות

נהדרות. יש להם מלאי מצוין ומוכרות מקסימות שיודעות לעזור. יש חנויות שלהם במרכז רחובות, בקניון רחובות, בקניותר בנס ציונה וגם בבילו סנטר. מאד מומלץ - אם כי המחירים הם בוודאי לא כמו של המאדאם שלנו, מה לעשות...

למעלה