חזיות לא יקרות....

יעל י

New member
הקפצה - גם המאדאם אינה עונה

למסרים והמצב דחוף 2 חזיות "שברו" את הרגליים שלהן(הברזלים)

נטקין 21

New member
מתוקה, לאיזו מידה?

אם המידה שלך לא גדולה במיוחד (נגיד עד CUP C), את יכולה למצוא בכל חנות של "דלתא" - יש להם מבחר גדול והמחירים סבירים (שוב, סביר זה דבר יחסי. עד איזה מחיר את מוכנה לשלם?). כמו כן, במשביר את יכולה לראות מבחר עצום, שם יש המון יצרנים, והמחירים משתנים מחברה לחברה. את יכולה למצוא בסביבות 70 ש"ח עד 300 ש"ח בערך. אם את במידה בינונית - יש המון. במידות היותר גדולות (אני, לדוגמה, CUP E), יש כמובן פחות מבחר, אבל עדיין אפשר למצוא, כמובן במחירים היותר גבוהים, אבל עדיין סבירים (130-200). שיהיה לך בהצלחה!! (אני יוצאת מנקודת הנחה, שיש באיזור חדרה חנויות של המשביר ושל דלתא). נטע

נטקין 21

New member
אני מצאתי 80 E בדלתא

ב- 130-140 ש"ח, אבל היו שם רק שני דגמים,ושניהם היו בלבן. גם במשביר מצאתי את אותם שני דגמים, ולדעתי יש גם 90-95 בהיקף. אני חושבת שהחברה נקראת "דורינה". בעיקרון, אני שונאאאאאת לקנות חזיות, כי זה מעצבן אותי שלמידות הקטנות יש בצבעים מרהיבים, ולגדולות יותר יש רק בלבן ובצבע גוף (בעעע, בחיים לא קונה צבע גוף, חוץ מזה שהלוואי והיה לי צבע גוף כזה....), פעם במליון, אני מוצאת איזו אחת שחורה סקסית...

madam pompadour

New member
למממממממממממה...../images/Emo68.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

ללכלך ..מצד שני, למה לא?!
המאדאם היתה טרה-עסוקה במואיי כייף ולכן לא יכלה לענות לכל הפונות (רק אם הן פנויים או פנויות) ועמכן הסליחה.... אגיב לכן במסרים האישיים
= או-טו-טו.. יום בסבבי

למעלה