חזיות הנקה

mgirl

New member
חזיות הנקה

טוב, הגיע הזמן להצטייד... אני פונה לוותיקות מביניכן (אביגיל?) שכבר עשו את המחקר שלהן בעבר. יש חיה כזו חזיית הנקה נורמלית ותומכת שלא תגרום לחזה שלי להיראות כמו שני בלונים מתנפנפים וגם תראה סקסית ולא תגרום לי להרגיש כמו סחבה? חיפשתי בפיגליבס, אבל: א. רובן יקרות מדי בשבילי, וב. אין שם כל כך הרבה דגמים יפים. יש דברים מוצלחים באאוטלט אבל לא במידה שלי... יש אולי אתרים אחרים שמחזיקים חזיות הנקה? אפשר גם אתרים בארה"ב שלא שולחים לארץ. תודה

pixie lul

New member
אני נשבעתי בחזיה מדגם allure

של bravado. נוחה בצורה שלא תיאמן, ונראית מצוין. קחי בחשבון שאולי אחרי הלידה החזה יתמלא עוד. אם אפשר - תתחילי עם איזו חזייה פושטית, ותקני חזיה טובה רק אחרי הלידה

mgirl

New member
הבעיה

שהבנתי שברזלים עלולים לגרום לסתימות, ולא יודעת אם מתחשק לי להסתכן... דווקא הייתי ממש שמחה לקנות חזיית ברזלים, אני הולכת רק עם כאלו מגיל 12 ויהיה לי קשה לוותר על הצורה שזה נותן...

pixie lul

New member
זו חזייה שמאושרת על ידי יועצות הנקה

ומתוכננת ככה שהברזלים לא מפעילים לחץ. אבל כאמור - תתחילי, תראי איך הולך (יש נשים שיש להן נטיה לסתימות, ואז אולי באמת לא כדאי), ואז תחליטי. אני השתמשתי בה בלי שום בעיה. אין בעיה ללכת בהתחלה אפילו עם חזיית ספורט - עד שהעניין מתאזן ואפשר לקנות חזיה שנראית טוב (גם לי היה מאוד חשוב המראה - ושאוכל ללבוש כל בגד).

mgirl

New member
נשמע טוב

היא עולה איזה 300 שקלים באפרודיטה... יש לך מושג אם מוכרים אותה ביותר זול במקום אחר? יש לי בעיקרון שתי חזיות שקיבלתי בהשאלה להתחלה אבל הן לא מאוד תומכות ואני מניחה שארצה להחליף אותן די מהר...

pixie lul

New member
אחרי שתמדדי באפרודיטה

ותדעי מה המידה שלך - תחפשי באיביי. את עשויה למצוא אותה בחצי המחיר ואפילו פחות (אבל זה עניין של מזל). הנה דוגמה

pixie lul

New member
כן, קלות

בלינק שצירפתי בהודעה למעלהי ש רשימת נקודות מכירה בכל הארץ.

בשביל לענות, אצטרך לדעת מידה....

מצחיק, אבל אמיתי: זה תלוי. תלוי באיזו מידה התחלת ותלוי באיזו מידה תסיימי. לפני הלידה הייתי קונה רק אחת, במידה-שתיים יותר ממידתך הנוכחית, ואז הייתי מחכה כמה שבועות שמשק החלב יתייצב והציצים יקבלו את גודלם לתקופת ההנקה. אז - הייתי מצטיידת ב 2-3 חזיות הנקה. אחרי 3-4 חודשים את גם יכולה לבדוק אם נוח לך בחזיות רגילות. אני הינקתי רוב התקופה עם חזיות רגילות והיה לי מאוד מאוד נוח (והברזלים לא עשו לי סתימות, אבל זה מאוד אישי ולכן צריך לבדוק את זה).

mgirl

New member
התחלתי ב-75C

בינתיים אני לובשת את אותן חזיות, רק על הקרס החיצוני ביותר - אבל לדעתי זה פשוט בגלל הבטן וכשהיא תרד, גם ההיקף ירד בחזרה. אני חושבת שאני ממלאת אותן קצת יותר טוב, אבל הן בהחלט לא קטנות עליי. אני כבר בתחילת תשיעי, לא יודעת עוד כמה אני יכולה לגדול בחודש הקרוב... יש לי שתי חזיות במידה 34C בריטית והן סטרצ'יות למדי ולא מרופדות, כך שבהחלט יש עוד מקום בקאפ. מצד שני, הן סטרצ'יות ולא מרופדות, אז תומכות הן לא..

היי, ממה שאני שמעתי (בחנות המשפחתית)

הברזלים בדרך כלל מפריעים כי החזה נפוח וזה עלול לכאוב. יש חזיות הנקה בלי ברזלים שמחזיקות לא רע, אבל לא מאוד יפות. בדרך כלל רצוי לקנות קרוב למועד הלידה, כשהחזה פחות או יותר מתייצב סופית. יהיה לך קשה לנחש את המידה שלך דרך האתר. חזיות הנקה זה גם לא עסק יקר מאוד. אם אני לא טועה אפשר למצוא גם בפחות מ-200 ש"ח. הייתי ממליצה לך להסתובב קצת ולמדוד :) מזל טוב!

Bacio

New member
כמה דברים

1. חזייה עם ברזלים עלולה לגרום לסתימות, ולכן לא מומלצת בהתחלה. 2. החזה שלך יתנפח אחרי הלידה (השיא הוא ביום השלישי-רביעי ככה) עד למימדים של שתלים גרועים של שחקנית פורנו (נשבעת לך, קונוסים!), אז ממש אל תקני שום דבר עד אחרי שהגרוע מכל מאחורייך (אני הסתובבתי כל השבוע הראשון, וגם קצת אחרי, רק עם גופיות עם תמיכה פנימית: שזה גם מעולה להחזיק את רפידות ההנקה, וסתם למנוע דליפות וכו'). 3. אני אישית מאוד אהבתי את חזיות ההנקה של ברבדו, ואני יודעת שאביגיל ממש לא אוהבת אותן (אני יודעת שהן במקור מקנדה, אז בטח קל להשיג אותן בארה"ב). 4. החזה לאט לאט חוזר למידה המקורית שלו. מיד אחרי הלידה הייתי 75F/G, ואחרי כחודשיים כבר הייתי 70E, ואחרי קרוב לשנה שוב הייתי 70D (המידה המקורית שלי). 5. כמו שאביגיל אומרת, חזיות הנקה זה לא בהכרח מתאים לכל אחת. היא לא הסתדרה עם זה, ואני הלכתי איתן לכל מקום (ואם את צריכה המלצה על חולצות הנקה מדהימות, יש לי אחת). 6. ובקיצור, אני מציעה שתחכי עד אחרי הלידה ותראי מה הולך לך. אני מאוד פרו הנקה, אבל לא לכל אחת זה מתאים/הולך/מסתדר (שוב, אני בטוחה שאביגיל יכולה לספר כאן יותר), אז אין לך טעם עדיין להשקיע בכלום (מקסימום בגופייה נוחה עם תמיכה פנימית). ואם כבר, אני אתן שוב את הלינק לחנות החזיות הזו (בגלל הסלוגן), וזו אחת שהבנתי שהמשלוח ממנה ממש זול (פאונד). ואם כבר במותגי חזיות הנקה:

אני העדפתי חזיות ספורט ללא ברזלים

חזיות היו ממש לא נוחות לי בסוף ההריון ואחרי הלידה אני הלכתי עם גופיות ספורט כאלה איכותיות של חברות ספורט אני הגעתי מ-34B במצב רגיל ל-34DD++ אחרי הלידה ועדיין היה לי הכי נוח עם גופיות ספורט

למעלה