חזיון? מה? הא?

Crystal Water

New member
חזיון? מה? הא?

שוב שלום. אתמול קרה לי משהו מוזר.. נכנסתי למיטה, הפנתי את הראש לקיר, ועצמתי את העיניים. הרגשתי שהעיניים שלי זזות ימינה, ופתאום ראיתי מעין פסל כזה מחומר חום, אישה, כשהעיניים שלה לבנות והאישון שחור. כאילו הסתובבתי מסביב לפסל (מעין rotation) וזה לא היה חלום, ולא חלום צלול, לא כלום. כי יכלתי לפתוח את העיניים כל רגע, זזתי מבחוץ והכל. פתאום כאילו נשאבתי לתוך האישון של הפסל, והכל היה שחור כשאז ראיתי שתי גולגלות. די נפעם מהמראה, פתחתי את העיניים, ואז החלטתי שזה היה סתם. סגרתי אותן שוב, וגולגולת נוספת הופיעה . זה השלב שבו קמתי ופחדתי לסגור את העיניים, זה היה ממש מוזר.. אז מה?.. סתם דמיון שלי או.. לא יודע?.. :\

תשמע קטע.......... (לא מצחיק...)

שמעתי באיזו שהיא תוכנית על אישה שהלכה לישון ובאמצע הלילה היא התעוררה וראה דמות זוהרת בקצה החדר שמתקרבת אליה...... היא עצמה את העיינים וכשפתחה אותם היא הסתכלה לכיוון והדמות נעלמה...... נזכרתי, זה היה ברדיו 100 FM בתוכנית של מיסטיקה עם איזה שהוא רב, לא חשוב, הרב אמר לה שהיא חוות חויה מיסטית חזקה ביותר ושהיא בעצם לא חלמה זו הייתה דמות אמיתית!!!! אני לא יודע אם זה זיוף (הרב) אבל זה נשמע דיי קרוב למה שאתה סיפרת..... תסיק מסקנות......

Crystal Water

New member
;; וואה,

אבל מה זה אומר? כאילו, לגביי, או בכללי.. פשוט לעזוב את זה כאילו לא קרה כלום?..

holy_sheep

New member
"find your answeres within"

וזאת באמת העצה הכי טובה שאתה יכול לקבל... אין באמת פירוש אחד להתנסויות כאלה. גם אם היתה לך קרנה (וזה לא העניין כן!) אסטראלית- פירוש המסע שלך נתון לפירושך. אין לעולם שפה אחת, וכל מה שעובר עליך (בטח ובטח שבמישור שאנחנו מדברים עליו) מורכב ממלא פיסות ממך. אם אתה רואה ינשוף, ובעיניך ינשוף היא חיה בוגדנית ורעה (ובעיני היא בכלל חית רפואה וחכמה עתיקה) הפירוש שאני אתן לך לחיה הזאת יהיה מוטעה- משום שהוא היה בחזיון/חלום/מסע שלך כדי להעביר לך מסר... לכן, אם אתה מבקש פירוש או מוצא לבעיה הזאת- אם באמת תאמץ עצה מבחוץ- אתה עושה עוול לעצמך. אתה צריך לשאול את עצמך למה זה היה? מה היה יכול לגרום לזה? איך זה שינה אותך? איך הרגשת תוך כדי? מה אתה חושב שעליך לעשות... הבטן שלך (ולא השכל! חשוב לנטרל את השכל בקטעים האלה כי הוא מלא בסטיגמות חברתיות שמגבילות אותך) יודעת מה לומר, והלב שלך (פחד ורגשות של חמלה) יעצבו לך את הגבולות שאתה באמת צריך להקשיב אליהם. בכל מה שנוגע לנושא, זאת העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך. לילה טוב כבשה קדושה

תשמע..........

אם הייתי הרב הזה מהתוכנית הייתי עונה לך על הכל אבל מכיוון שאני לא מבין בנושא ונכיוון שלא חוויתי דבר כזה, אין לי שום דרך לעזור לך!! SORRY

L i z a r d

New member
היו לי "חלומות צלולים" מסוג כזה

יש חלומות ממצבים לא סטנדרטיים, כמו מה שתיארת שהרגשת את הגוף ויכולת לפתוח את העיניים. יש חלומות שהם גם מאוד מאוד ממשיים.

למעלה