חזון אחרית הימים

djordan

New member
חזון אחרית הימים

http://www.a7.org/news.php3?id=58862 ליברמן הורה לגבש תכנית להכשרת מסלולי אפניים בכל הארץ 15:11, 26 אוגוסט 2003 / כ"ח באב תשס"ג שר התחבורה אביגדור ליברמן הורה למנכ"ל משרדו סלמן בן ציון לגבש תוכנית מקיפה להכשרת שבילים לרוכבי אופניים בכל רחבי הארץ. דובר משרד התחבורה מציין כי מטרת הפנייה היא עידוד השימוש באופניים ככלי רכב חלופי למכונית. שבילי האופניים יוקמו בצמוד לכבישים העירוניים והבינעירוניים, במסלולים מיוחדים המופרדים מהכביש, במטרה לאפשר רכיבה בטוחה במסלולים ולמנוע תאונות דרכים של רוכבי אופניים. עלות הקמת המסלולים, הנאמדת במיליוני שקלים, תמומן על ידי משרד התחבורה, מינהל מקרקעי ישראל, הקרן הקיימת לישראל ומועצת ההימורים של הספורט.

alonaski

New member
ב-א-מ-ת ???!!! ../images/Emo3.gif

רוצים לקדם את השימוש באופנים על פני מכוניות??... יאללה, יאללה!!! תפסיקו לקשקש שם בממשלה כל מיני רעיונות גדולים ותנו כבר אישור לשנע אופנים ברכבת!!!! זה כ"כ פשוט להגיד "כן"!!! הרבה יותר קל מאשר להתחיל לסלול שבילי אופנים!!!...

mtbRider

New member
התחרויות DH נראה לי עשו אותה עצבנית

אבל כשהיא צודקת....היא צודקת ! [ואלונה זרקי מילה ל DHDror שיגיב לי על החו"ד לגבי המאניטו]

מאדמאן

New member
ליברמן בניגוד לתדמית שלו הוא

תותח - צריך להציף את המשרד שלובמיילים ופקס ולשבח אותו על דבריו. באופן קבוע שיטתי ושיגרתי צריך להתארגן ושלוח לו ברכות. איך שאני מכיר אותו מחבריו שעובדים אצלו במשרד - הוא ביצועיסט מס' 1. אל תרדו לו מהגב. אני כבר שלחתי היום שני מכתבים בשמי ובשם חברי לרשימה המקומית - אנחנו לא נעזוב אותו בעניין הזה. אז אל תתנו לעניין לרדת מסדר היום שלו.

למעלה