חזה.

../images/Emo221.gif

לדעתי כדאי לך להבהיר את הקו המיתר בשער, ולהכהות את השביל בשער. בעינים נראה שאין לה אישונים
ואהמ זהו, השמלה מאד יפה

Mary00

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo2.gif

לא נגעתי בדוליז חודשיים, הא! מה שהבגרויות עושות לבנאדם. אם מישהי עוד זוכרת מי אני, אני אסגוד לה
למלכת היופי, לא ממש גמור, היא אוסטרלית- הבגדים מותאמים לגלישה כי זה מה שהם עושים באוסטרליה, הממ אם יש הערות אני אשמח לשמוע
וגם רעיון לשיער. בייס מאי קנדי.

../images/Emo221.gif יאי מרי לחזור

דבר ראשון ברוכה השבה עשית לה את החולצה ישר, אבל הבייס אצמו כזה לצד, אז או שתשני את החזה שלה או שתשני את הבגד, (עדיף את החזה). לא הצללת מתחת לשרבולים. הצאה לשער, אם היא גולשת אז תעשי לה אולי שער רטוב כזה, שיהיה פזור ובצד אחד יחזיק אותו מן כוכב ים כזה וכמה צדפים שזה יהיה מן סיכה כזאת.

Mary00

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo9.gif

טנקיו, האני. הרעיון לשיער מעולה, אני באמת אעשה את זה. והחולצה אמורה להיות ישרה, גם החזה ישר בעיקרון, זה הכתפיים שצריך לתקן, אני אעשה את זה. ועוד לא ממש הצללתי מתחת לכלום. רק רגליים לשיזוף... תודה שוב ^_^

נׁעה

New member
וואה

טוב היא אפילו לא חצי גמורה אפילו לא רבע ואני לא לא לא רציתי לפרסם אותה לפני שהיא גמורה אבל אני רוצה...............! אז הנה היא וזהו. אה, לא, רגע, בייס מבאני סטיק עכשיו זהו.

InvisibleTouch

New member
הייתה אמורה להיות לתחרות רגשות,

אבל כבר עשו על הנושא הזה ובכלל באיזשהוא קטע נורא התייאשתי ממנה. אמורה להיות בלבול. בייס קאסיה וויספר.

lady blak

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo220.gif>.<

נכון שהדרדרתי יותר
.... נוו תגיבו פלייזזזז ועל כך נאמר:"תגובה למגיבה
" רקיע... "."

lizka90

New member
אני אני אני!!!!!../images/Emo217.gif

מממ בייס מאאוטום פיקסלס....מממ...לא יודעת....ניראה לי מוזר קצת...אוף!

למעלה