חזה.

ינקיפנק

New member
התגובה הראשונה שלי זה חודש..

ועועועועועוועוע, הבייס מהממהמהמהם, והבגדים...
היא מצחיקהD:

../images/Emo221.gif מאד יפה

אולי תעשי לה מחסוף קצת יותר קטן, ויהיה נחמד אם תוסיפי איזה תחשית.

Mary00

New member
../images/Emo55.gifחמודה../images/Emo99.gif

העיצוב ממש יפה. אבל חסר לה משהו באזור הצוואר, אולי צעיף או שרשרת?

../images/Emo214.gifתגובה:)

השער טוב. באמת
צריך לקחת את השער אל הקוקו. ולוהסיף לו מעט אור,מה שקוראים [ברק]-גוון בהיר יותר. החולצה גם טוב, ההתחלה שלה, באזור החזה קצת ישרה. תעגלי אותה, הרי אין בן-אדם שהחולצה שלו ישרה נכון
והמ..הכפלים אמורים להיות קצת יותר כך
הג'ינס נורא יפים..תוסיפי ברק, ותורידי קווי מתאר. זה ישפר אותן. דולי יפה, מחכה לראות תיקונים

Stinki Winki

New member
בייס מאנג'י צ'אן.

לתחרות רגשות וזה בקושי יכול להקרא רגשOo זה תמימות סקסית כזאת. נמנמ. אני לא יכולה להסביר נו.
תגובות?[:

Radio Joe

New member
וואו ../images/Emo99.gif.

הייתי רוצה לראות אותך מנסה סגנון שונה מעט... הסגנון שלך כלכך יפה אך עם זאת הוא שגרתי. גם אני חושבת שהבגדים מאוד רגילים כאלו.. אולי תוסיפי גרביים לבנות קצרות עם מלמלה? או בירית? כי בנתיים היא לא נראית כמו תמימה סקסית [והבנתי את הרגש למרות שזה יותר תכונה] מקווה שתקחי לצומת
ע]פתי לבצפר

Stinki Winki

New member
תודה על התגובה../images/Emo23.gif

אבל עם כל הכבוד, אני כל הזמן מנסה סגנונות חדשים. בכל הדוליז שלי מאז שנת 2006 בערך אין אחת שבאותו סגנון כמו אחת אחרת. בזאת לא כ"כ היה לי זמן להשקיע וזה. ולכן היא בסגנון המיושן שלי. אבל אני בהחלט מנסה דברים חדשים.

leonel knight

New member
../images/Emo19.gif בייס מדהים של תאמי../images/Emo99.gif

רעיונות לחולצה יתקבלו בברכה

../images/Emo97.gifיואווו! איזה שיער נסגדד!

הממ.. אולי חולצת טי לבנה עם צווארון גזור רחב כזה שנופל קצת ורואים לה את הכתף.. (הבנת?
הסבר גרוע.. אני יודעת).. אולי עם ריבועים אדומים על החולצה או משו

../images/Emo214.gifהיא בכלל לא מכוערת!!!

תיקנתי לך קצת... הוספתי אור, קצת יותר צל בכפלים
זה הכל. בחצאית גם טיפונת תיקנתי, אבל עם קצת אור, גם הסגנון שלך היה יכול להיות מצויין :)))

lady blak

New member
את..אמ..../images/Emo199.gif../images/Emo220.gif

את,את.. תשתקיי..,את מוכשרת כמו שגפן אמרה אור וצלל להבליט וזהו>.<. את הרבה יותר טובה ממני,זה קשה להיות יורת טובה ממני ב'אמת..[האמתי,ממש לא,אבל ממש לא
,להיות יותר טובה ממני זה קל...]

אמממ...אני ממש לא סגורה על הצבעים

אבל אני ממש גאה בצורה של השמלה? רק שהיא נראת קצת כמו עוגת חתונה עם הצבעים :p למישהי יש הצעות? [בייס מפה http://laurelinn.altervista.org]

Radio Joe

New member
אע. ../images/Emo122.gif

אוקיי היא מכוערת :X בייס My own little place
הסיפור של השמלה: בהתחלה היא הייתה בצבע כתום ונראתה זוועות עלי אדמות. אז החלטתי להחליף לכחול [שיטת המחק, הייל!] והגוון האחרון נשאר. זה נראה לי חביב כזה, יותר מהגוון האחרון של הכחול אז השארתי^^.. בנעליים יש שישה גוונים, ד"א
. וזהו
. אה וזוז דולי ראשונה אחרי ארבעה וחצי חודשים. היו עדינים

Radio Joe

New member
פנים ציורו על ידי. ../images/Emo3.gif

פתחו בגדול, זה נראה זוועות!

למעלה