חזה.

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo99.gif.

צמה מעולה.
בשיער נמ אולי תנסי לחלק את הקבוצות שיש לקבוצות קטנות יותר[בשיער למעלה] ולהוסיף עוד גוון בהיר אחד ממש טיפי טיפי=] השתפרת!=]

../images/Emo221.gif ממש השתפרת

הצמא כל כך יפה
אולי תעשי בצד שני איזה חלק כזה לא יודעית כאילו היא רובוט? זה באמת יראה מגניב D:

דולי, יחסית ישנה אבל עוד לא גמרתי

אותה... בייס מפינקלנד אני חושבת אם לא תתקנו אותי
תמונה מהגלריות (שעברו לאלבומים
)
תגובה
למגיבה

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif=] ל"במה"..

אני עושה את ההומואים עם מיטל^^ נממ...אנחנו ידועות שזאת שלמעטה היא בת, אבל נשנה אותה שתהייה בן><; וואל, בייס מבאניסטיק. בנתיים יש את הבסיס של המעיל עור/חולצת כפתורים מה שזה לא יהיהOO...נאי רוצה לדעת אם זה טוב מבחינת ההצללות והכל לא מקוריות וזה כי זה באמת לא משו מיוחד בנתיים. יש חלקים לא גמורים, אני דיועת אני לא מוצאת מה לעשות בהם כי אז יהיה יותר מדי הצללות. תגובה למגיבה, אשתדל מאוד. מחר מתכונת במדע;___________________________________________________________;

broken winges

New member
אה?יש לך מתכונת?איך?אנווי

אני אתעלם מהגוש יופי הזה בצד(|בוהו| ;[
|רוצחסדרתי|) יש לך אייסיקיו חוץ ממה שיש לי?אם לא למה את לא מחוברת :[[. טוב לא משנה בהצלחה באממ מתכונת ודברי איתי כשיהיה לך זמן טוב?. מה אני יכולה להגיד לגבי המעיל? שתזכי לחיים ארוכים. במילים אחרות: whhhhhhhyyy god whhhhhhhhhyy?!?!?!

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifמתכונת הכנה למייצב ארראראכאכאכ

בלעכס, וזה נכנס לתעודה=[ אממ שלחתי לך מסר עם האיסיקיו אצל אמא שלי, עכשיו אני אצל באבא שלי התחברתי עכשיו==] ומי אצת שמדברת על וואי גאד וואי? תראי את הדויל שלך;___;
וואל, תודה לך
33>

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifזהלאנכנסלתעודה.

גם לנו אמרו את זה, אבל בכלל אסור להם להכניס את זה לתעודה. לא שמת לב שהמורות, אם רק תשאלי [ויש כאלה שגם אם לא] יענו לך בחדווה ושמחה על כל המבחן? מה שהולך שם. הכל שוק
. הג'קט ממש יפה
, אגב.
.

בייס מפוקסי

לפי תיאור מקסים של אופיר, שקצת השתבש לי.. רציתי להקטין את המחשוף אבל אני לא יודעת איך. גופיה מתחת תתאים? לא מרוצה>< אני צריכה לשנות את החגורה, אז אל תתייחסו אליה כרגע
ממ.. זהו?

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifהשתמשת בתיאור שלי../images/Emo2.gif|גאה|

האי מקסימה! אמ אמ..המחסוף עצוםOO לדעתי כדי לך לעשות תחרה במחשוף..עכשיו החולצה נראית לי ריקה מדי..אמ וכדי לך לעשות טול ורוד, אמרתי לך בתיאורOO לא זוכרת
><; אניווי, מה את לא מרוצה לעזאזל? זה מקסים, כמו כל דולי שלך!
|מתה|

Pizuban Chan

New member
אשים אותה שובP:../images/Emo23.gif

לא משהו, אבל מילא. בייס מאנג'י צ'אן.

למעלה