חו"ל

i v g y

New member
חו"ל

רוצים לגור שם
רוצים לנסוע לאנשהו
יש לכם חויות או המלצות
זה המקום
אני אישית לא ממש מושך אותי לנסוע לאנשהו. אולי פשוט אין אם מי :( במיוחד לא הייתי רוצה לנסוע לביקור מולדת - הכל שם גוסס.

../images/Emo127.gif

אגור בחו"ל ב"ה... היתי כבר איפה שרציתי להיות-חוץ מארה"ב אוסטרליה והמזרח הרחוק. המלצות? אמסטרדם

כי לדעתי זה מקום ממש נחמד

היא גם יפה ביום, ויש המון מוזיאונים ומקומות לבקר בהם, ואוהו, אמסטרדם בלילה-שלא נדע

אמ

ממש רציתי לבקר בבית של אנה פראנק, והוא במרחק הליכה מרחוב החלונות האדומים
אז הלכנו לשם...היה ממש נחמד...הוא הרבה יותר גדול ממה שהיה נראה לי...וגם היה לי נחמד לראות את היומן שלה מתורגם לכל השפות, והיו שם כלמני תמונות וזה...קיצר היה לי קצת מרגש לבקר שם, ואחכ, אמא שלי סחבה אותי למוזיאון הסקס המפורסם של אמסטרדם
זה היה מאוד טראומטי בשבילי....אייי כמה תמונות ואביזרים וסרטים משודרים...ווועעע...צריך ללכת למקומות כאלו עם חברות בנים או משהו, לא עם אמא

גם אני רוצה לבקר בבית של אנה פרנק!!

לפני 4 שנים כשה היינו בפריז עצרנו ליד חנות סקס... ולא נכנסו
בטח בגללי ובגלל עוד ילדים שהיו בקבוצה שלנו... אבל דרך החלון ראינו דברים ממש סוטים חחחחח

i v g y

New member
../images/Emo6.gif

אתם הורגים אותי היום חנות סקס? אם אמא? בחיים אותי יותר מעניין הבית של פרנק

חחחחחחח

סתם ניראה לך באותו תקופה עדיין לא יכלתי לראות סרט עם ההורים ששם היו עושים אהבה.... חחחחח כן והבית של אנה פרנק הרבה יותר מעניין מזה=)

אתה לא מתאר לעצמך עד כמה../images/Emo9.gif

נכון יש את הבובות הענקיות האלו שמדברות וכל הילדים באים אליהן? [אני מדמיינת שאמרת
] קיצר, היתה שם אחת בכניסה, גבר כזה עם מעיל גשם ארוך [בובה..לא אמיתי] עושה כזה COME HERE COME HERE ועושה כזה תנועה "בואי הנה" עם האצבע... ואז ניגשתי לזה...[לאדעת למה..] והוא פתח את המעיל והיה לו זין עצבני שם מתחת למעיל הזה!!!!!!!!!!! אני כזה
ואמא שלי כולה מתה מצחוק 0_O זו היתה טראומה מס' 1..והיא היתה ממש אבל ממש בכניסה למוזיאון... איכ אני בכלל חיה בהכחשה שהיתי במקום הזה

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ספרי על עוד טראומות במקום??חחחחחחחחחחחח

כל המקום מלא טראומות../images/Emo9.gif

יש שם כלמני אביזרים שבחיים לא חשבתי שהם קיימים, ויש שם תמונות מחרידות... ויש שם איזה חדר BDSM או משהו-ויש שם מלא אביזרים...יורת מדיי אביזרים8-[ ובכלל מוזיקת הרגע של כלמני גניחות וזה...

למעלה