חו"ל

לא

סתם סתומה

eMiFrEaK

New member
חחח הייתי אומרת שכייף לך..

אבל אמא שלי היא בדיוק אותו דבר..!=) זה הדבר הכי כייף בעולם כשאמא היא ליברלית עד כדי כך..! אני עברתי עם אמא שלי כאלה חוויות שאנשים אפילו לא מסוגלים לתאר לעצמם לעבור את זה לבד. איזה אירוע טראומטי<??.. תתייחסי לזה כחוויה חד פעמית..~! עשית לי חשק ללכת לשם! חחח אולי, באחד מהטיולים שלי נגיע גם לשם..

אמ

אמא שלי לא חברה שלי או משהו, אנחנו לא מסתדרות בכלל... היא סתם כזו לפעמים איתי..

eMiFrEaK

New member
חבל...!

תתחילו להסתדר חחח אולי בגלל שהמשפחה הקרובה שלי מונה 3 נפשות כולל אותי.. והמורחבת אולי 6 במיקרה הטוב אז להתייחס לאמא שלי בתור חברה זה משהו שאני חייבת לעשות...אבל גם אם היתה לי בחירה, עדיין, אמא יש רק אחת.. ולמרות שאני מטיילת די הרבה בארץ ובעולם גם עם אמא וגם עם חברים... זה 2 דברים שונים לחלוטין כשעדיף לקחת מכל אחד מהם את המקסימום..

i v g y

New member
למה חייבת?

אם את לא מוצאת שפה משותפת עם אדם כלשהו לא משנה עם זאת אמא או חברה אז למה חייבים? לא אז לא אני לא אומר שתזרקי את אמא לפח אבל את לא חייבת להיות חברה שלה או משהו.

eMiFrEaK

New member
אמ...

חייבת התכוונתי פחות בהקשר של חובה אלא יותר כמשהו שאני חייבת לעצמי..בעצם מה שאני מנסה לומר זה שבגלל שהמשפחה שלי מצומצמת מאוד אז אנחנו מנסים להיות קרובים אחד לשני עד כמה שאפשר, להאחז אחד בשני... בקשר לענין של החברה, אני לא מאמינה בחינוך של הפרדה מוחלטת בין תפקיד ההורה המחנך לילד המחונך... זה הכל חרא ואת התוצאות של זה אפשר לראות היום בכל חור, אז אני מגיל קטן ניסיתי לשתף את אמא שלי כמה שיותר ותאמין לי, מנסיון.. זה השתלם.

DeAth ScrEaM

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ובכלל.. לא עדיף לנסות להרוויח מבנאדם כלכך חשוב כמה שיותר? כי בסופו של דבר אמא לא תהיה שם לנצח...

beatman

Member
שפע מועדונים,עישון גראס חוקי

בנות לוהטות,כבישים מהירים(מהירים באמת) והכי חשוב אירופה

כן

בכל דבר כמעט יש שם גראס, בעוגיות, בקפה,... אוף למה המדריך אמר שיש באייסקפה גראסססס:< את לא יודעת איזה טעים הוא נראה!!!!!...[האייסקפה
]

כולם מפרטים איפה הם היו....גמני../images/Emo9.gif

אממ... הייתי במלטה, יוון [פעמיים] טורקייה [3 פעמים או פעמיים, לא זוכרת] לונדון, צרפת, , גרמנייה, הולנד, בלגייה...ועכשיו גם נזכרתי, שכשאח שלי רק נולד-אז נסענו לאוקראינה כדי להראות אותו לסבים וסבתות שגרו אז שם-ועכשיו כולם בארץ [היתי בת 5].

d d s s

New member
תשובות

לגור שם? לא.. אולי רק תלוי איפה. רוצה לנסוע? בעיקרון לעיר הולדתי באוקרינה (אודסה
), בעיקר כי יש לי שם סבתא וכי לא הייתי שם כבר ארבע שנים
יש חוויות? תמיד יש חוויות מביקור בחול כי אין מה לעשות, כמו שאומרים יותר טוב איפה שאין אותנו.. (פירוש מרוסית לעיברית זה ממש לא נישמע אותו הדבר).

i v g y

New member
חופשי

תירגומים אף פעם לא עובדים זה נשמע כזה גרוע מה יש באודסה שאנשים אוהבים? אני פשוט לא הייתי שם אז אני אשמח לשמוע

למעלה