חו"ד מעודכנת על LAVAZZA A MODO MIO EXTRA

dod1

New member
חו"ד מעודכנת על LAVAZZA A MODO MIO EXTRA

המכונה נמכרת עכשיו במבצע של 500 ש"ח ב-YELLOW, ומקבלים עם הקנייה 40 קפסולות מתנה (שווה ערך ל-80 ש"ח) בנוסף ניתן לרכוש כל חודש אריזת 16קפסולות ב-10 ש"ח - אלה הנתונים כרגע קראתי את הדיון בפורום כאן לפני כשנה, והדעות על המכונה והקפה ככה ככה מה שכתב שם גל גיל: "אני לא מומחה למכונות קפה ואני מעוניין לקנות מכונה שלא תהיה בה הרבה התעסקות (לכן קפסולות זה מתאים לי) ומצד שני שהאיכות תהיה גבוהה להכנת אספרסו ובעיקר קפה הפוך עם חלב שאני מקציף בעצמי", מתאים לי בנוסף איכות סבירה של קפה מספיקה לי + אנחנו שותים לכל היותר בממוצע כ-3 כוסות קפה ביום, ולכן הפרשים במחיר הקפסולה לא דרמטיים עבורנו עברה שנה מאז הפוסט של גל גיל, ועולם הקפה המוכן בטוח שהתקדם האם ללכת על המכונה של LAVAZZA או שיש משהו מומלץ טוב יותר עבורנו ?

קרלטון

New member
משהו בכלל מתחדש בתחום הזה?

עברתי על שרשורים ישנים בפורום, אני רואה בדיוק את אותם דיונים על הסילביה ובעיות החום שלה והיתרון להקצפה עם המדריכים אונליין וה-PID או לא, ועם השוואות לאוסקר, או מצד שני לגאג'יה קלאסיק או הסתפקות ב-Pure או על חליטה לפני הקצפה לעומת הקצפה לפני חליטה וכו' וכו', אותם דיונים מהחודשים האחרונים על אותם דגמים מסתבר שהיו גם לפני שנתיים או שלוש או יותר...

Yehuda Badihi

New member
זה פורום לחובבי קפה. דנים פה בעיקר על כל הקשו

ר לתחביב הקפה - קליה, טחינה, הידוק, טמפרטורה, הקצפת חלב, תחזוקת הציוד וכל ההתעסקות מסביב. ההתעסקות הזו מיותרת לרוכשי הקפסולות אבל היא מה שהופכת את העניין לתחביב ומצדיקה את קיומו של פורום לנושא.

קרלטון

New member
שלא תבין לא נכון

אני נהנה מאוד לקרוא את השרשורים בפורום וגם לחפור בהודעות עתיקות יותר. אני פשוט רגיל לקצת יותר חידושים מתחומים אחרים. יכול להיות שיש שמרנות בתחום ונאמנות לדגמים יציבים ומוצלחים, שמייתרת הוצאת דגמים חדשים בכל שנה - שנתיים? דרך אגב הכוונה שלי היתה למכונות קפה בכלל ולא למכונות קפסולות בפרט.

Gaus

New member
לפי איך שאני רואה את זה, החדשנות היא בעיקר

בחיפוש פתרונות להנגיש את התחום לכאלה שאוהבים קפה אך הם לא מקצוענים ורוצים להמנע מכל ההתעסקות, לכן תחום הקפסולות פורח ושם מושקעים הרבה משאבים, וגם בביתיות, אפשר לראות כל מיני פטנטים כמו המגביר קרימה והפלרנו, והתאימות לפודים, שמטרתם לנסות להיות יותר גמישים כלפי טעויות משתמש, כך שיהיה יותר נוח. בתחום מכונות האספרסו הרעיון בגדול הוא אותו רעיון, ובסקאלה של המקצועניות מה שידעו לפני עשר שנים נכון גם להיום.

שום דבר חדש...

...למעט המחיר. כתבה מדה מרקר שהתפרסמה בשישי האחרון, בעיני כתבה מגמתית משהו אבל כל קורא כטוב בעיניו. אני לא הייתי מוציא שקל אחד שחוק על אף אחת מן המכונות המוזכרות, אם כבר בנקיון ופשטות וחיסכון לטווח הארוך, מבלי לקנות מכ' אוטומטית יקרה, הייתי קונה מכונת פודים טובה כמו הפרוג למשל.

yarontad

New member
הי דובי דבש

שלחתי לך מסר פרטי. אשמח אם תוכל לענות לי. תודה, ירון

מישהו יכול להמליץ על המכונה או לא?

גם אני שוקל לקנות מכונת קפה, ומתלבט בין נספרסו ללוואצה. מי עדיפה בטווח המחירים הזה, הלוואצה או הנספרסו? למי תערובות טעומות או יותר נכון, איפה אני יכול לטעום את הקפסולות כדי להשוות?

אני ממליץ לך על לוואצה

רכשנו את המכונה להורים שלי כמתנת חג מ-yellow - והם ממש מרוצים. הקפה מעולה, היא נוחה וקלה לתפעול, לא מסובכת או מתוחכמת מדי. אני ואשתי חושבים לקנות גם מכונת קפה עכשיו ונראה לי שנקנה גם כזאת. מומלץ!

drorsm

New member
יש לי את המכונה הזאת

קניתי אותה לפני כשלושה שבועות בyellow היא קלה לתפעול וניקוי הבעיה שלה לדעתי היא נושא ההקצפה צריך להתאמן והרבה כדי להגיע לתוצאות - לי אין את הזמן לזה כך שאחד כמוני צריך את הפנרלו (אביזר שמתלבש על צינורית ההקצפה ועושה את העבודה) - והענין הוא שפשוט אין איפה לקנות את זה כדי לתת מחיר טוב ב yellow קנו את המכונה בלי זה, אבל לא ציידו את החנויות באביזר ועד היום לא מצאתי חנות עם זה בלי ברירה אני כנראה יאלץ לקנות אביזר יקר יותר שמתחבר למכונה אם לסכם אני מאוכזב!!! אני ישמח אם מישהו יגיב ויגיד איפה אפשר לקנות את זה

למעלה