חוש שישי

מולוקו

New member
חוש שישי

לראשונה ראיתיך בפרדס צופנת בחובך דרש ורמז סוד כמוס והמון רגש, בשל כך אהבתיך בסתר. חלמתי עליך כמלכת שבא הבאה לגני בלבוש חווה, על מה את חלמת לא אדע אך בטוחני שלא על מושאי הזב. היית לי חלום ביום כחול וחזיון של נביא בלילה שחור, היינו מקפצים כמו זוג ציפורים מלקטים פירורים ברעב מחריש. עכשיו את כאן ממש לצידי נוגעת מלטפת בחוש השישי, נותנת לידיי להלך חופשי על גופך הרך במעטה חלומי.

שמים1

New member
לא כבתה הלהבה ../images/Emo79.gif

לא כבתה הלהבה יוקדת מליבי, עטופה ברזים במילים שרקמתי. כמו חמה בשעת שקיעה הלוטפת גלים בקרניים יוקדות, אצלול אל מצולות אהבה לצנן הבעירה , ללקט פניני ערגותיך.

מולוקו

New member
רוקמת המבע

רז לך סוד לי להבה מליבך שריפה בשערך, אש יוקדת אהבתך. רוקמת המבע גלים שתי וערב, שמש כקישוט בוקר ומים לחבר רגש. מצדפה אחלץ פנינה לכבוד היא לי הערגה, מעפר תצמח ערוגה שתוכלי ללקט חוויה.

שמים1

New member
רז בנשמתי ../images/Emo79.gif

מביט עמוק בתוך עיניי מחפש באור היוקד לפזר ערפילים החובקים דמותי בהילה של מסתורין. ובעת חשיכה תחבוק יקום באצבעות נוגנות תקלף כמיהותי שכבה אחר שכבה לגלות רז בנשמתי.

חוש שישי

אני יודעת שאתה שם או שבטח תבוא או שאתה חושב עלי או שאולי כבר לא וכשאנחנו נפגשים אני מרגישה שכבר נפגשנו זה אולי דה – ז'ה – וו ואולי הכל כבר חשנו וכל משפט שאתה אומר אני משלימה בלי קושי קוראת את המחשבות שלך זהו בטח חוש שישי!

מולוקו

New member
חושחש

בחוש את מבינה, בשישי את מזמינה ובחוש השישי את מרגישה. זו בטח הצפנה בין הגבר לאישה תקשורת דו מימד לדעת את הידיעה.

חוש שישי

קראתיך דרך המילה צופנת בה חידה בשזירה עדינה בחוט פנינה. ידעתי נפשך הצמאה, רגש נשי בחוש שישי השקיתיך נקטר לרוויה נעטפים בכסות חווה, מתלטפים ברוך מחשבות כמגע ידיים גמישות.

am3aa1

New member
נגעו בי מילותייך...מאיר אש.

ובאתי דרך רסיסי הטל דרך המילים אבוא אלייך ואתן בך אהבה נגעה בי זעקתך נגעו בי מילותייך מושיט את ידיי לעוטפך משתוקק לחבקך לנשקך ובאתי דרך רסיסי הטל דרך המילים כל חושיי תשוקה ובליבי אהבת עולם רק לך

רסיס טל

כובשת פניי בשפעת מילותיך רוצה מרגוע מבין ערפילים רסיסי מילים מאחות נפש סדוקה מרוות בנטפי טללים ,, אתה עוטף מילים כמרבד לוטף מתכנסת בך ברכותך. ונגעת פנימה ברבדי נשמה ברשף שביב נחמה.

מולוקו

New member
דרך המילה

דרך המילה הרגישה הבעת את הידיעה, המשלת ידיים רגישות למחשבות. יפה.

דרך המילה

ופעם קראתי ש,, דרך המילה להיתחבר למקורם של הדברים, ולא למעטה החיצוני שלהם, ולא לעטוף את המהות האמיתית בכיסוי אשלייתי,, והעיקר - לחוש את המלאות האינסופית של המציאות. ובכל זאת,דרוש קורא רגיש במיוחד, קורא שמסוגל לקרא בין השיטין, ולצלול אל מה שמיסתתר מאחורי המילים כפשוטן

מולוקו

New member
דרך המשי

אם נחשוב על העניין נגיע למסקנה שדרך המשי די דומה, רק במקום המילים זורמים אנשים ובידם סחורה לאלפים.

דרך המשי

מוזרות דרכי חשיבה,, אתה נזכרת בדרך המשי נתיבי מסחר המילים שמעבירות מחשבות, הירהורים ורעיונות,, דרך המשי להעברת רעיונות, המצאות, דתות, פילוסופיות והשפעות תרבותיות. , , שרידי תרבות ואמנות נעלמת. והכתיבה לעיתים בשתיקה ומילה נאלמת. ונזכרתי בשירה של יהודית רביץ דרך המשי מילים: צרויה להב לחן: יהודית רביץ בוא נעבור בדרך המשי דרך קירות התוך בוא נטביע את כל הקושי בכל אגמי הרוך גוף התוך גוף חום בתוך חום ציפור מתרוממת לעוף אישה נשברת בי פתאום

למעלה