חוששת ממחר

אופטי88

New member
חוששת ממחר

חושבת שהביוץ היה ב 22.11 (לא היה מעקב) -
ב 7.12 הייתה לי בטא של 398 (אחרי איחור של יום במחזור)
ב 10.12 הייתה לי בטא של 1432.
מאוד מזכיר את ההריון התקין שהיה לי עם הבן שלי.

הלכתי לחפש שק ב 12.12 ולא ראו שק (כן רשמו רחם ציסטי) ואמרו לי לחזור על הבטא ולהגיע לבדיקה לאחר שבוע.
חזרתי על הבדיקה היום קיבלתי 18399.
לחוצה בטירוף, מבינה את החשש מפני הריון מולארי.
אחרי שני הריונות כימיים ברצף (אחד הסתיים בציטוטק, והאחרון לפני ההריון הנוכחי).
כבר מכינה את עצמי מפני מולארי ולחכות שנה מכניסה להריון, וכבר הכנתי תוכנית לאן אני ובעלי ניסע :(
איך להירגע, למה לצפות?

היא321

New member
למה מולארי?

הבטא ממש לא גבוהה יחסית לימים שעברו מאז הבטא הראשונה.
לא יודעת מה זה רחם ציסטי.
נשמע שהלכת לחפש שק טיפה מוקדם.
תחזרי על האולטרסאונד ותדעי.
זה ממש לא נשמע כמו מולארי.
&nbsp

אופטי88

New member
כי קראתי שרחם מולארי נראה כמו אוסף של ציסטות

וגם הרופא במיון נשים (מרכז לבריאות האישה) רשם בסיכום לחזור על בטא, וגם רשם "הריון מולארי??".
בעל פה לא הזכיר כלום כמובן. רק אמר שזה מוקדם ושבטא לא מהווה יחס אחד לאחד לשק. ושצריך לחכות שבוע.
הלכתי לראות אחרי בטא של 1000.
למה זה זה לא נשמע כמו מולארי?

Cuenquitta

New member
קרה לי משהו דומה.

בus אקראי אצל הרופא שלי( תכננו לחזור לטיפולים) ראה רירית ציסטית ווסקולרית ושלח אותי לבטא שהיתה חיובית להפתעתנו. עברתי גרידה והפתולוגיה לא הראתה מולה( או מולה חלקית שזה יותר שכיח וערכי הבטא לא בהכרח מטורפים) אלא "סתם" הפלה נדחית, מה שהיה עצוב אבל לפחות לא הכריח אותנו להקפיא תוכניות. מקווה שאצלך הכל יסתדר על הצד הטוב ויתברר כהריון תקין, אבל גם אם לא, הסיכוי למולארי לא גדול. מחזיקה אצבעות

אופטי88

New member
מקווה שתקין ואם לא שלא מולארי

כבר עברתי תקופה לפני ההריון עם הבן שלי שנדבקתי ב cmv בתקופה בה רציתי להכנס להריון (וגם לא קיבלתי מחזור). הייתה תקופה קשה, גם הייתי בטיפולים אחריה ונסיונות של שנה.
אם כי חייבת לציין שאחרי שנולד ילד שוכחים הכל. אז מנסה לזכור את זה, קשה בכל מקרה.
וגם אתכנן לנסוע לחודש לחול.
אבל עם כל המחשבות החצי מנחמות האלה עדיין עדיף שיהיה תקין מחר...

היא321

New member
כי בהריון מולארי מלא

הבטא משתוללת ללא פרופורציה. פה הבטא סך הכל תואמת שבוע.
לגהי רחם ציסטי אני לא יודעת

טוליתי

New member
מקווה מאוד שלא מדובר בהריון מולארי.

מה עם בדיקה חוזרת של US?
מתי תעשי?

אופטי88

New member
מחר על הבוקר

מקווה גם מאוד. אתמודד עם כל דבר שיהיה (אין ברירה). כבר עברתי תקופה של cmv שבה חיכיתי ויודעת מה המשמעות של הלחץ אחרי על כניסה להריון.
כבר הכנתי תוכניות למה אם (נסיעה לחול במידת האפשר, לעשות הרבה ספורט).
מבינה גם מה אומר הריון מולארי ושצריך לעשות מעקב צמוד מאוד. מקווה שאם זה יהיה זה יהיה קצר.
אבל (מעודדת את עצמי) יש דברים יותר גרועים.
מקווה בכל מקרה שהכל סרטים שאני מריצה בראש...

Atsoo bibu

New member
הריון מולארי זה בערכים של מאות אלפים

גשי היום מחר להבדק ותראי דופק.
בהצלחה

אופטי88

New member
ראו שק עם שק חלמון

הי ראו שק עם שק חלמון. הרופאה חשבה שראתה דופק, אבל היא שלחה אותי בגלל הרירית הציסטית לאולטרסאונד מתקדם יותר ושם היא לא ראתה. הם אמרו בצדק שמכיוון ששבוע שעבר לא היה כלום ועכשיו יש אז צריך לחכות (ביחוד שלא יודעים מתי היה הביוץ בדיוק.)
עדיין לא שללו מולארי חלקי. צריכה מחר לעשות בדיקה נוספת לבטא ולחזור שוב עוד שבוע.
יש לי תור לרופא נשים שלי ביום ראשון אז נראה מה יגיד...
ממשיכה לחכות

טוליתי

New member

תמשיכי לעדכן.
העובר הזה ממש מותח, ויהיה לך הרבה מה לספר לו כשיוולד
.

אופטי88

New member
אם לפני יומיים היה 18399 והיום 23660, זה לא תקין נכון?

הרופאה כן אמרה שהיא מצפה לראות הכפלה (למרות שאני הבנתי שאין הכפלות בבטא גבוה מ 1000)...
מה דעתך?

Atsoo bibu

New member
ממש אין הכפלות בערכים כאלה!!!

וואווו הרופאה שלך אלופה בלהלחיץ...

אופטי88

New member
זאת הייתה הרופאה במיון.. לא שלי

כשהיא אמרה אמרתי לה שזה לא נשמע לי הגיוני. כי השיא הוא 200000 אז זה אומר שתוך שמונה ימים אני ב 294400... ככה שלא נראה לי הגיוני, מצד שני חשבתי שזה יהיה יותר גבוה, מצד שלישי :))) אני שמחה שזה לא גבוה מדי כי זה פחות מתאים למולארי.
יצאתי מבולבלת ומודאגת.

טוליתי

New member
אחרי בטא 1000 לא בודקים הכפלות

בבטאות כאלה, ואף בבטאות נמוכות מכך, מה שקובע את תקינות ההריון היא בדיקת האולטראסאונד. אין משמעות להכפלות או לאי הכפלות.

אופטי88

New member
הבנתי, אז לא יודעת למה היא אמרה לי את זה

תודה, קיוויתי לשמוע חיזוקים ממכם כי מאוד נלחצתי שהיא התעקשה שזה מכפיל את עצמו, למרות שבאמת אמרתי לה כמה פעמים שאני לא מכירה את זה.
עדיין זה נשמע לי קצת נמוך...
בכל מקרה מתלבטת אם יש טעם לחכות ליום ראשון לבדיקה נוספת סוף כל סוף אצל הרופא נשים שלי, או לנסות להשתחל מחר לרופא שלי בלי תור...
תוהה אם יש טעם או פשוט לחכות בסבלנות (שאין לי!) ובינתיים סובלת קצת מבחילות, לא משהו מיוחד, אבל זה סתם מעצבן כי זה מקשה עלי לשכוח את הכל ולחכות בסבלנות...

טוליתי

New member
תעשי אולטראסאונד היום או מחר

כדי שיהיה לך סופ"ש רגוע, וגם לי
. זה באמת מורט עצבים.

למעלה