חושב על כך...

Mont Blanc

New member
חושב על כך...

שהטעם המריר המתכתי הזה שנשאר בפה, הוא מנבא את הסוף... מרגיש את זה בא מאחורי ועוטף אותי מכל צדדי. חוסר השביעות. מרגיש את זה, חוסר הסיפוק. מרגיש, מרגיש את הניתוק, ולא יקירתי, אל תציעי לי עכשיו חיבוק, כי חום ורגשות - לא כוס התה שלי, כמו שהיית אומר, בימים שעוד היית אנגליה קטנה וסקסית. הכתיבה שלי הלכה לטיול, עזבה אותי, אולי נסעה לחו"ל, כבר הרבה זמן שהיא לא כאן, מצטערים, סגור, עד שזה נורה החוצה, כמו פגז מרגמה פלסטיני על ישובי הדרום. אני מתפתל מול מקלדת חלשלשה, תחזיקי אותי אני צורח עליה. ומאיים עליה באצבעות פשוקות. היא מרכינה ראש ומחליקה מהשולחן, אל המרתף ומשם אל הביוב. אוף הטעם הזה, מתי הוא יפסיק? הטעם הזה בפה, כאילו המח שלי גמר בפנים, וזה נשפך דרך מחילות האף, אל הפה והגרון... מפוצץ את עצמי על סמים דליקים, אולי בסוף יקטע לי חוט המחשבה. מפוצץ את עצמי במבטים גנובים, אולי ישרף לי חוש התועבה. אונס ובועל את עצמי לדעת. עושה ממש הכל. חוץ מלגעת.

MM זו אני

New member
וואוו זה היה חזק../images/Emo122.gif וכואב

אם תמצא בזה נחמה כל מה שכתבת עכשיו כל מה שיצא לך מהנשמה מתוך הביפנכו שלך זה כבר אומר שאתה על סף התחלה חדשה מאחלת לך כל טוב ומלא הצלחה שבת שלום לך

Mont Blanc

New member
חזק - כואב.

מילים שלקוחות לא מהעולם שלי. המושגים האלה לקוחים ממין אנאלי... אני, נוזלי ונפרש על פני השטח, ללא שליטה, שואף למקום הנמוך בעולם. רודף את הליבה.

MM זו אני

New member
יש לי משהוא בשבילך

פעם משהוא יקר לליבי כתב לי אני אביא לך רק חלק ממה שהוא כתב זה הולך ככה: אל תעזבני,אני אמציא לך מילים חסרות משמעות עד אשר תביני. אכתוב לך אדבר לעצמי כבטח את לא תשמעני. אני אספר לך על האוהבים, שראו כבר כמה פעמיים את לבבותיהם נשברים. אספר לך על המלך הגדול שהיה לו הכל ומת מפני שלא האמין שלפגוש אותך הוא יכול. אל תעזבי, אל תעזבני. רוצה להיות טיפת גשם בשבילך כשאת הארץ חרבה רוצה להיות לצלך כשאת הולכת ומסביבך עלטה רוצה כל כך להיות האדמה עליה את דורכת רוצה להיות המאושר כשבדלת את עומדת רוצה אותך כל כך לצדי אז אל תעזביני, אל תעזביני עלי זה עבד רק שתדע כמובן שכל מקרה לגופו

Mont Blanc

New member
היית כותב לך שיר

אם היית אני. אבל אני כבר לא, אז מישהוא אחר יכתוב לך שיר מטעמי טוב?

MM זו אני

New member
אני מחכה ומצפה../images/Emo133.gif

לשיר מטעמך

Mont Blanc

New member
בבקשה...

שונא לראות שאת רעבה, אנחנו יושבים בשתיקה הפרטית שלנו. שדה לבן, נמתח בנינו, ואני קוצר, שורה אחר שורה, קוצר את השדה הזה אלייך, ואת כבר בעלת הבית, ולא אכפת לך כלום אם זה אני או מישהו אחר, לא איכפת לך אפילו אם זאת את. אני אוהב שהעיניים שלך קוראות לי מרחוק. אבל היום, את מסתכלת עלי כמו דרך חלון ראווה. האם להקריב את הקרדיט, לטובת הקרבה... איך שאני שונא לראות שאת רעבה, בואי אלי, אני אכין לך ארוחה, למנה ראשונה הפתעות, למנה שנייה אכזבות, מנה עיקרית תהיה סערות, ולקינוח איברים רוטטים, ברוטב בני אדם, את ואני נבלע את העולם.

MM זו אני

New member
תודה,תודה הנה לך בחזרה

מעט על עצמי כשאני רעבה אז אני רעבה מסתובבת כמו פנתרה מחפשת טרף מביטה לצדדים מחפשת אותך מסמנת לי אותך כמטרה לא אני לא מהעצלניות שלסוף העדר רצות לא מחפשת חלשים מחפשת מובחרים לכן אני שקטה מביטה ומביטה בוחרת בקפידה ואז יוצאת לצייד בשעטה אני אזיע אתאמץ כול גופי יחוש בהתאמצות כזו אני לא אוהבת הכל בקלות וכשאני אצוד את ה"נבחר" הטעם שלו יהיה מיוחד ושוב גרוני לא יחר שוכבת לי מגרגרת מרוצה היה שווה המאמץ שווה ההשקעה והציד שלי שוכב כאן לידי הוא כבר ביידים שלי איזו הרגשה נפלאה אני כבר לא רעבה

Mont Blanc

New member
ובכן....

כשאני רעב, אני אוהב לצום, לא אוהב לאכול מתוך ייאוש, אוהב לאכול מתוך פינוק. והטרף שלי, הוא בא אלי, אני לא רודף, אני מפתה ולוכד. משתדך לרדוף עם המח, לשמור את הכח, לסעודה עצמה. אני כל חרמן, שהיית נושך אותך דרך המסך, בלי אפילו לדעת מי את!

Mont Blanc

New member
רוצה שארגיע.

בבקשה. רגוע, נינוח, אין שום בעייה. אוווווווווווווווווווו]משגנדלףכשחדחכגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג בהמממממממממממממממממממממממ אני ברגע לא רגוע, סורי, לא יכול.

MM זו אני

New member
ברכות, בעדינות../images/Emo185.gif

כבר הכנתי לעצמי נס של בוקר מה קורה איתך???? יש משהוא שאפשר לעזור לך?? נורופן ניסת???

Mont Blanc

New member
את מותק את,

שמת לב שאני במצב רוח די פסיכוטי הא? קשה להסתיר... לא לא ניסית נורופן, מה זה עושה... נגד מה זה? באה לטקילה של בוקר? (ברגוע...)

MM זו אני

New member
אין על ../images/Emo25.gif../images/Emo120.gifו../images/Emo185.gif

איזה בוקררררררררררררר אם מיכל זוארץ היתה פה עם הכרטיסיה היא היתה אומרת במנגינה: "שבת שלום, טהטרטרטהטה"

Mont Blanc

New member
אני חוטף צמרמורות

מהריח של הבוקר. יש המוחן ירוק בחוץ והוא עדיין מצופה ערפל קל ומסתורי בא לי לקפוץ מהחלון לאסוף לי ערפל בשקית ולפזר בחדר שלי. רוצה את הערפול הזה עלי, עכשיו (אם מיכל זוארץ הייתה כאן עכשיו היינו קורעים אותה מכות...
)

MM זו אני

New member
בואנא נס לא מעורר????../images/Emo12.gif

מה לכל הרחות אני עושה?? כאילו אני מנסה לישון ושותה בשנטי נס וסגריה אם אתה מסטול אני מהבולה

Mont Blanc

New member
אז מה אני לפי דעתך?

אם לא מסטול? מה היית משערת, על מה אני?

MM זו אני

New member
שאלה קשה

נו תראה מה ההשעה ותגלה לי בעצמך על מה אתה??? (בכוח אתה רוצה להוציא אותי מהבולה)

Mont Blanc

New member
אני, אני על אוויר

או יותר נכון היפר וונטילציה. אני - והחליל, בהופעה.

למעלה