חושב על כך...

Mont Blanc

New member
המסרים ממאני להעביר...

אז להלן תגובתי: אל תתפסי למילים ריקות של מישהו שער כבר 230 שעות. את לא נשמעת בודדה, ולא ילדה. תהיי נינוחה, לא נתפסתי עלייך, כי ראיתי נואשת מחפשת חברה, כמוך כמוני, מכוון גבוהה, פשוט נראה לי שאני צולף מרחוק ואת מעדיפה להילחם בידיים ריקות בכל מקרה, הוספתי תמונה שלי מחלל... בהופעה... מאחל ל.. החלמה מהירה.

MM זו אני

New member
../images/Emo140.gifתודה לך

פשוט נראה לי שאני צולף מרחוק ואת מעדיפה להילחם בידיים ריקות ???? שו הדא??? מה הכוונה??

Mont Blanc

New member
וכן אני מאד מסכים

הקסם... הקסם לוקח, לוקח אותי למקומות רחוקים, כשאני עוצם עיניים לנגן. האדמה מתרחקת, ונהיית יותר פסטלית. נקודות האור מבעד לעפעף מטשטשות. כמו סוג של המראה, עצמית, אני חווה את כל זה, בצורה חוץ גופנית. הנשפן שם למטה, ומולו הקהל. ואני - אני בכלל משקיף על הכל ממעל.

MM זו אני

New member
איך ההיתה מגדיר את צליל החליל

אני מסכימה איתך על ההרגשה של מלמעלה

Mont Blanc

New member
ככה.

זה לא בדיוק חליל, זה דידג'רידו. ולצורך ההגרה, הייתי אומר שיש לזה את הצליל הכי קרוב לאדמה - אם היא הייתה יכולה לדבר, אני יכול לשלוח אותך לשמוע את זה... יש לי איזה לינק באמתחתי...

MM זו אני

New member
זכור אתה חייב לי

יש את מחר מחר אני יכולה זה לא כאילו כלי נגינה "מיושן" אני דוגלת ביותר ישן יותר משובח שלא תהיה אי הבנה

Mont Blanc

New member
תשמעי...

יש קצת על קצה המזלג... ואם היית חדת עין, נתתי גם איזה קטע לטובת הלאומיות בטקס הפתיחה של המכביה. בכל מקרה מדובר באחד הכלים העתיקים בהיסטוריה האנושית, שני לאחר התוף. הוא מופיע בציורי מערות כבר מלפני 50,000 שנה. אני, נפש עתיקה, שמאנית. וזה הביטוי הבלתי מפולטר שלי.

MM זו אני

New member
יש משהוא בזה

ההתחברות עם הישן הקשר אל פעם זה מין התמכרות מוכרת רק שאצלי זה התבטא בקריאת ספרים ואומניים מין המאה שעברה

MM זו אני

New member
זה נראה כמו

כלי הנשיפה של הילדיים באוסטרליה תקן אותי אם אני טועה

Mont Blanc

New member
לא נאלם ולא נעלם

מוסר ד"ש גם לעצמי וגם לחליל (איזה מהם?), אז מה - מצאת לך את הדרך להרגיע אותי, גילגלת אותי אל מקומות מוכרים. ואני - אני בתכלס עדיין תוסס מבפנים. אני הולך על זה, בשעה 08:10. שיהיה לי בהצלחה.

MM זו אני

New member
בוקר טוב לך

דמעות של עייפות סוף סוף זולגות לי מהעניים אני חושבת שזהוא מיציתי ואני יכולה להניח את הראש על הכר ולהרדם אוךך העייפות המבורכת הזו כמה חיכתי לה רק עכשיו היא נזכרה להגיע פורשת למיטה בוקר נפלא וקסום לך

Mont Blanc

New member
לינק

www.gotelbotel.com יש שם לינק לקליפ החדש - קופי ענאן... הצליל המוזר בהתחלה, זה אני.

למעלה