חושב וכותב

jbazuka

New member
חושב וכותב

כבר הרבה זמן לא טוב לי וכל הזמן אני אומר לעצמי יעבור עוד כמה ימים נצא מזה עוד שבוע עוד שבועיים ואני רק מחכה שזה יעבור או שמשהו או מישהו יוציא אותי מזה אז אני פסיבי לגמרי וממשיך בשלי מחכה.... למשהו שיקרה ולפעמים אני קם ומנסה לעשות משהו קטן כמו לנסות לסדר הבית שלי שהוא במצב של דיר חזירים במצב מתקדם ופתאום מקבל את החולשה הזו בראש בגוף המחשבות הייאוש משתקים אותי הדבר היחיד שאני מצליח לעשות זה לישון וכל כך טוב לי שם עכשיו פשוט לעצום עיניים ולנסות להתנתק מהכל לשכוח מכל הכאב וכל הבאלגן שאני נמצא בו ואני יודע שזו בכלל לא הדרך לצאת מזה ואני מנסה לחשוב חיובי כל הזמן שמשהו יבוא משהו טוב יקרה לי אחרי כל החרא הזה שמילא אותי בשנים האחרונות ואני מחכה כבר המון זמן וזה לא בא אני מיואש לגמרי רוצה ללכת מפה למקום אחר לנשים אויר אחר להיות רחוק פיזית ולא יכול לקום וללכת מפחד משותק מפחד בלי לחשוב בצלילות קשה לי אלוהים אם אתה שם ואתה עוד קצת טיפ טיפה טיפונת איכפת לך ממני שלח לי סימן שאדע שיש עדיין סיכוי שיש תקווה

הצעה שלי-

תלך לים, לסדר את המחשבות, להפוך אותן משליליות לחיוביות- לי זה תמיד עוזר ומקל. מה מטריד אותך- האם מדובר בדברים ספציפיים

jbazuka

New member
ללכת לים לסדר את המחשבות :)

נשמע רומנטי מה מטריד אותי אני אנסה לשתף אותך במה שמטריד אותי כל כך הרבה דברים בראש לי בראש ובראשונה אישה יקרה שפשוט עזבה כי הרגישה שהיא לא רוצה להיות יחד יותר וזה מה שמקרין על הכל העבודה שאני מחפש ולא מוצא כל הדברים והכסף שהפסדתי בזמן האחרון ובעיקר מחשבות על העתיד ואיך אני לא מוצא את העתיד שלי בשום תחום לא אהבה לא קריירה לא ועוד דברים שרק עכשיו אני מתחיל להבין בגיל 30 על עצמי ועל המשפחה שלי ואין לי כל כך מה לעשות ואיך להתמודד עם זה

מפרקת לגורמים את ההודעה שלך-

אישה יקרה שפשוט עזבה כי הרגישה שהיא לא רוצה להיות יחד יותר- מבינה שמדובר בבת זוגתך. כמה זמן הייתם ביחד
אני מאמינה שדברים קורים כי הם נועדו לקרות, וכנראה שלא נועדתם להיות זה עם זו.כל מה שנותר זה להשלים עם זה, לקבל את זה ולהמשיך הלאה וזה עניין שהזמן יעשה את שלו.
העבודה שאני מחפש ולא מוצא- איפה אתה מחפש- עיתונים, אינטרנט, קשרים חברתיים, חברות השמה וכו'
גם פה הזמן יעשה את שלו והכי הרבה- תנסה להבין למה אתה לא מצליח למצוא, איפה הבעייתיות.
כל הדברים והכסף שהפסדתי בזמן האחרון- תחשוב היטב מה גרם לך להפסיד את הכסף וטפל בזה.
מחשבות על העתיד ואיך אני לא מוצא את העתיד שלי בשום תחום-איפה אתה חושב שתראה את עצמך בעוד שנה מהיום, מה מעניין אותך
אלה שאלות לעצמך, שאלות שאתה צריך לשאול את עצמך, ואם תכתוב את התשובות אולי זה יעזור לנו לעזור לך

zahav2007

New member
כניראה שזה גם גיל כזה,שעוברים משבר...כי גם

אני בת 32 ועברתי משבר חיים כזה! זה עובר... זה מן גל גדול שסוחף אותך,ואתה צריך להיאבק איתו...להתמודד איתו...אבל בסוף הוא עובר! בהצלחה!

עצה שלי

מנסיון אישי.אל תנסה לפתור את כל הבעיות.או להסתכל על הכל כמכלול שחייב להיפטר בבת אחת. כי לא תצליח לעשות כלום וזה רק ידכא ויעציב אותך יותר.אלא בחר תחום אחד.עבודה,לימודים,קריירה,אהבה,ותלך רק עליו.תעשה תכנית עבודה לעצמך כיצד אתה משנה את מצבך החברתי/כלכלי וכו.אני עשיתי את זה בתחום הלימודים ופתאום הבטחון עלה וכנראה שידרתי את זה כי פתאום קיבלתי עבודות שונות ,זה עשה לי לשפר את הופעתי החיצונית ולאט לאט דברים נראים פחות גרוע.בהצלחה לך!

למעלה