חור שחור

מולוקו

New member
חור שחור

האהבה של חיי , אש חלציי שונמית שלי, חום בשרי הבוגר נחת חיי המאוחרים , טיפת נעורים מתופף על גופף מאצבעות הרגליים ועד לראש שתי תפיפות בכל פעם , נוגע בך בכריות אצבעותיי מחליק על עור המשי שלך בתחושת אבדון בשכרות חושים של בוגר הכמהה לנעורים. נושם אותך כריח של פרח , מלקט צוף עטרת מחפש איזו שהיא נחמה בעיקולי הגוף , שונמית , החטא שלי, פשעיי הרבים תאוות בשרים , מיזמוטיי נעורים. דרך המשי בה אלך בין הירכיים לפתח השקיקה , למערת המחילה ירעידו את גופי הנכנע ברטט קל בבקשת מחילה בפנייך , סליחה ובקשה על רעב שאין בו שובע לעולם כמעיין המתגבר , תאב ליותר. אשקיפה עלייך האזין לנשימתך הרכה ליד המלטפת את ראשי , המוחלת לחטאי יד נאמנה של נערה צעירה , בוטחת וחמה אוסף גופך בשתי ידיים , בדחילו ורחימו נושק שפתיים ריח נעורייך , גן הילולייך.

קול דודי

קול דודי , הנה זה בא מקפץ על הגבעות כאייל יערוג קול דודי , הנה זה בא מדלג על ההרים , מרחף על עמקים קול דודי , הנה זה בא מקפץ ומדלג כאייל , מרחף מעל.

יערית 1

New member
מרחפת

פורשת לך ערגתי בערפילים חרישיים בלהט אינסופי יוצקת דמותך בליבי. מרחפת כציפור שיר במשעולי אהבתך שטה על כנפי תשוקתי במרחבים עלומים.

מולוקו

New member
מעטפה

אתעטף בחרש עלומיך על מיטת ערגתך אלון בשמחה נוצק לתוך הלב מתחבר אל ליבך האוהב.

יערית 1

New member
כשאפגוש בך

כשאפגוש בך, תגאה תשוקתי היוקדת בניגון של עדנה במעגלי ערגה ותאווה. כשאתערטל בין זרועותיך, אשתכר מצוף אהבתך, מכיסופיך המתנגנים בי בעומקם של צלילים אוהבים.

מולוקו

New member
מיקוד

נוכח הרעיון גורם לי עילפון תשוקתי מה רבה , ונוחם תאוותך מתנגן שיכור ולא מיין , שיכרון חושים ניכסף לחבק אותך , להתחבר אלייך ללמד אותך על אהבה , ולשמוע ממך מה את חושבת על המורה שלך.

יערית 1

New member
פעמי תשוקתי

פורשת לבי בפניך, בצמאון מרווה אהבתי, חובקת ברכות מילותיך, מתעטפת בפעמי תשוקתי. מתמכרת לצלילים רוטטים, מתנגנת במיתרים נכספים, במשעולי אהבה פוסעת אליך מעוטרת בלבלובי ערגתי.

מולוקו

New member
קומי צאי

קומי צאי , אחותי כלה קומי צאי , קומי צאי בשורת אביב הבאתי לך מאחורי גדר גני נראה ציץ , נראה ציץ נשמע קול הדרור על ביתי. ביאליק

ריקי די

New member
תשוקות

השחר בעינייה פוצע תכלת עפעפיה, חרש נזעק תום תשוקתה רעד קצות אצבעותיה חופרות און חרצובותיו. מתאווה,לוגמת אל בין ירכיו להבקיע מלכותו תנומתו מפשקת. סלסולי ערוותה שוצפים מול פניו. בלחלוחית שפתותיה מעירה גבורתו גלים גלים שוטפים גופותיהם מעמקים.

למעלה