חורף?

נועמופ

New member
במחשה שניה..

את לגמרי צודקת!!

maymayush

New member
../images/Emo6.gif חתימה מצחיקה

שיר של עברי שהכי מחמם אתכם בחורף: מחמם? התשובה הברורה וההגיונית תהיה "מתחמם"... אבל האמת ש"מלטף ומשקר". שהכי מקרר אתכם: 'לבד'. שהכי מזכיר לכם חורף: אממ... בואו נחשוב... "חורף"? אדם שהכי מזכיר לכם את החורף: כיום האח הקטן שלי, כי הוא מתנהג בדיוק כמו שאני התנהגתי כשהייתי קטנה והחורף התקרב... לובש פיג'מה ארוכה למרות שחם, הולך עם מטרייה למרות שאין גשם וכל זה. הופעה שהכי מזכירה לכם את החורף: הופעת הפסנתר שהייתי בה. היא הייתה בקיץ, אבל נשמעה חורפית כזו. באיזה מהופעות החורף של שנה שעברה הכי נהנתם? לא הייתי בהופעת חורף אמיתית כזו של עברי עדיין. איפה הייתם רוצים שתהיה הופעת-חורף השנה? כן... מאוד. אני רוצה ללכת לאחת. סיטואציה שמזכירה לכם את החורף: שוקו חם או תה?! אני פחות טיפוס של שוקו בד"כ... ובמיוחד בחורף. תה. מה אתם מאחלים לעצמכם לקראת החורף השנה? לא להצטנן? לפחות פעם אחת (ביום) לשבת ליד האח ולקרוא, ללכת הרבה בגשם ולהינות ממנו.

yaelito

New member
מתחמם מזכיר לי חום מיוחד..

אחרי שאתה מדבר בפלאפון שעה ואז מתחממת האוזן וגם יש כאב ראש.. אני מיוחדת חח..

TauberiT

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif../images/Emo215.gif../images/Emo188.gif../images/Emo113.gif

סופסוף חורף!
קודם ירד עלי קצת גשם
שיר של עברי שהכי מחמם אתכם בחורף: תתפלאו, אבל לא חורף. האמת שהוא קצת מקרר, לא? לא יודעת. בכל מקרה- להבין את המים, הוא די חורפי כזה. וגם כמה שאני אוהב. שהכי מקרר אתכם: גשם אחרון, לא בדיוק של עברי, אבל בביצועו, נו. שהכי מזכיר לכם חורף: חורף? אדם שהכי מזכיר לכם את החורף: עמית החייל, כי כולי הלהבתי שנה שעברה כשהוא אמר לי שהוא איש של חורף
וגם עמרי, על הסיבובי חורף שלנו
הופעה שהכי מזכירה לכם את החורף: פגסוס, בעיקר כשהסתובבנו בגשם וחיפשנו את המקום ברחבי אזור התעשייה של עמק חפר. ברגל. אחרי שננטשנו בקוסמוס.
באיזה מהופעות החורף של שנה שעברה הכי נהנתם? בצוותא הראשונה. איפה הייתם רוצים שתהיה הופעת-חורף השנה? בכפ"ס, הכי קרוב לבית. [בהוד השרון לא יהיה, אין מצב
] סיטואציה שמזכירה לכם את החורף: שטפונות בגילעמל?
שוקו חם או תה?! שוקו חם, כאילו דה
מה אתם מאחלים לעצמכם לקראת החורף השנה? שיהיה המון גשם, שנתרטב [ככה כותבים את זה?
], שיהיה קר, שיהיו לי מלא סוודרים וסווצ'רים כיפיים, ושניסע לראות שלג.
זה היה כיף.

sharwan

New member
../images/Emo188.gifגשם גשם משמיים..../images/Emo182.gif

כל היום טיפות המים..טיף טיף טף טיף טיף טף! מחאו כף אל כף!!! ח-ו-ר-ף-!!!!
שיר של עברי שהכי מחמם אתכם בחורף: מתחמם שהכי מקרר אתכם: חורף!
שהכי מזכיר לכם חורף: כשהקיץ יבוא
סתם סתם... חורף!
אדם שהכי מזכיר לכם את החורף: סנטה קלאוס?
הופעה שהכי מזכירה לכם את החורף: הופעת החורף האחרונה בכפר סבא
וגם קוקה קולה.. כי ירד הגשם הראשון
באיזה מהופעות החורף של שנה שעברה הכי נהנתם? כפר סבא
איפה הייתם רוצים שתהיה הופעת-חורף השנה? בנימינה!!!! סיטואציה שמזכירה לכם את החורף: לשתות שוקו חם..ללכת בגשם.. להתקרבל בפוף עם המפזר חום ואז נשרף השטיח
שוקו חם או תה?! שוקו חם עם קצפת מעל!! מה אתם מאחלים לעצמכם לקראת החורף השנה? שיהיה קר ומגניב

driffted girl

New member
"גשם רד כבר, גשם....

כי העיר כבר עייפה היא פוחדת מעצמה" שיר של עברי שהכי מחמם אתכם בחורף: כבשים,אגדות
שהכי מקרר אתכם: גשם אחרון
.. שהכי מזכיר לכם חורף: חורף
אדם שהכי מזכיר לכם את החורף:... הופעה שהכי מזכירה לכם את החורף: הופעת פסנתר!! באיזה מהופעות החורף של שנה שעברה הכי נהנתם? לא הייתי
איפה הייתם רוצים שתהיה הופעת-חורף השנה?בארקה ב"ש
מושלם
סיטואציה שמזכירה לכם את החורף: הרבה אנשים מצויים בשקט... שוקו חם או תה?!
חםםםם.... מה אתם מאחלים לעצמכם לקראת החורף השנה? שתהיה לי טירונות מוצלחתתתת א-מ-ן הודגש באמצעותי

MaaYanGa

New member
../images/Emo183.gif

שיר של עברי שהכי מחמם אתכם בחורף: "חורף", "מתחמם"? שהכי מקרר אתכם: "כשהכל יעבור" שהכי מזכיר לכם חורף: "חורף" נו... אדם שהכי מזכיר לכם את החורף: כל אדם עם מעיל?
הופעה שהכי מזכירה לכם את החורף: מדיטק בחולון וגם קונצרט הרוק בחיפה
באיזה מהופעות החורף של שנה שעברה הכי נהנתם? מדיטק חולון. איפה הייתם רוצים שתהיה הופעת-חורף השנה? כמה שיותר קרוב הביתה
סיטואציה שמזכירה לכם את החורף: לחזור הביתה מהבית ספר בגשם זלעפות, להחליף לבגדים חמים, לשים נעלי בית ולהתכרבל מול הטלויזיה
שוקו חם או תה?! שוקו חם. מה אתם מאחלים לעצמכם לקראת החורף השנה? שיהיה קר ומגניב

yaelito

New member
ואז נהיה חורף..

שיר של עברי שהכי מחמם אתכם בחורף: זכיתי לאהוב (זה מחמם את הלב והלב מחמם את שאר הגוף) שהכי מקרר אתכם: ואולי שהכי מזכיר לכם חורף: חורף.. אדם שהכי מזכיר לכם את החורף: יש לי חברה שקוראים לה מאי והיא ממש מזכירה לי את החורף היא תיפוס חורפי כזה.. הופעה שהכי מזכירה לכם את החורף: אממ.. רוק עצמאות היה בחורף לא? באיזה מהופעות החורף של שנה שעברה הכי נהנתם? הייתי רק ברוק עצמאות שנה שעברה נראה לי.. איפה הייתם רוצים שתהיה הופעת-חורף השנה? ברמת השרון/הרצליה -שהיה קרוב לבית.. סיטואציה שמזכירה לכם את החורף: אממ לא משהו מיוחד שוקו חם או תה?! ברור ששוקו עם קרמבו בצד מה אתם מאחלים לעצמכם לקראת החורף השנה? שירד הרבה גשם.. ויצא לי ללכת להרבה הופעות של עברי הערה: לגבי הדגש באמת שניסתי להתמש בו כמו שצריך אבל לא הצלחתי

אני

שיר של עברי שהכי מחמם אתכם בחורף: יום טוב - בגלל הקפיצות זה מחמם שהכי מקרר אתכם: חורף שהכי מזכיר לכם חורף: חורף אדם שהכי מזכיר לכם את החורף: אמא שלי הופעה שהכי מזכירה לכם את החורף: הופעת פסנתר באיזה מהופעות החורף של שנה שעברה הכי נהנתם? המ... תל מונד איפה הייתם רוצים שתהיה הופעת-חורף השנה? נתניה סיטואציה שמזכירה לכם את החורף: להגיע כולי רטובה לעבודה שוקו חם או תה?! תה מה אתם מאחלים לעצמכם לקראת החורף השנה? שלא ארטב?

alwayschen

New member
שאלון חורפי ../images/Emo182.gif

שיר של עברי שהכי מחמם אתכם בחורף: הכוס הכחולה. שהכי מקרר אתכם: אישה לויתן. שהכי מזכיר לכם חורף: חורף...איך לא... אדם שהכי מזכיר לכם את החורף: הופעה שהכי מזכירה לכם את החורף: ההופעה בתל מונד. באיזה מהופעות החורף של שנה שעברה הכי נהנתם? בתל מונד. איפה הייתם רוצים שתהיה הופעת-חורף השנה? בתל מונד! :) סיטואציה שמזכירה לכם את החורף: חיבוק כשקר. שוקו חם או תה?! שניהם
מה אתם מאחלים לעצמכם לקראת החורף השנה? שלא יהיה חורף דיכאוני ויהיו הופעות טובות. חורף חמים לכולם

איכסה חורף:S

שיר של עברי שהכי מחמם אתכם בחורף:זכיתי לאהוב
שהכי מקרר אתכם:אישה לוויתן.. שהכי מזכיר לכם חורף: זה לא אותו דבר.. אדם שהכי מזכיר לכם את החורף:הדוגמן של פוקסXD אבל לא יהודה:p הופעה שהכי מזכירה לכם את החורף:הקוקה קולה.. באיזה מהופעות החורף של שנה שעברה הכי נהנתם?לא הייתי:( איפה הייתם רוצים שתהיה הופעת-חורף השנה?בכרמיאל..
סיטואציה שמזכירה לכם את החורף:הסידור של הארון במעבר עונות
שוקו חם או תה?!שוקווו עם מקופלת.. מה אתם מאחלים לעצמכם לקראת החורף השנה?שלא ירד גשם כשאני מחכה לאוטובוס!!

Simple Sam

New member
:)

שיר של עברי שהכי מחמם אתכם בחורף:כשהקיץ יבוא[ויחד איתו יבוא האושר הזה?] שהכי מקרר אתכם:חורף,נו מה שהכי מזכיר לכם חורף:חורף
אדם שהכי מזכיר לכם את החורף:נוני בנדי ואח שלי הופעה שהכי מזכירה לכם את החורף:אהמ באיזה מהופעות החורף של שנה שעברה הכי נהנתם?לא נראה לי שהייתי בכלל,לא זוכרת איפה הייתם רוצים שתהיה הופעת-חורף השנה?בתל מונד:) סיטואציה שמזכירה לכם את החורף: שוקו חם או תה?!שוקווווו מה אתם מאחלים לעצמכם לקראת החורף השנה?

מוחטה1

New member
חורף סאקס ../images/Emo11.gif

שיר של עברי שהכי מחמם אתכם בחורף: מלטף ומשקר והכוס הכחולה [כן כן, הוא פשוט משמח, אז ככה הוא מחמם
] שהכי מקרר אתכם: זכיתי לאהוב. מספיק, נו. הוא גם מזכיר את..
שהכי מזכיר לכם חורף: חורף, דא. אדם שהכי מזכיר לכם את החורף: אין ממש...כל מי שנולד בחורף
הופעה שהכי מזכירה לכם את החורף:
באיזה מהופעות החורף של שנה שעברה הכי נהנתם?
איפה הייתם רוצים שתהיה הופעת-חורף השנה? ירושלים, דא. סיטואציה שמזכירה לכם את החורף: חזרתי פשוט מוצפת, עד התחתונים...החלפתי לפיג'מה הילדותית שלי, נכנסתי למיטה עם הפוך החמים, אמא הביאה שוקו ועוגיות, היה סרט טוב בטלוויזיה. שלמות. שוקו חם או תה?! שוקו חם!!!111 מה אתם מאחלים לעצמכם לקראת החורף השנה? שיירד אצלנו שלג וייערם הפעם, ושלא יירד גשם זלעפות כשאני חוזרת מהתיכון, הנמצא במרחק של 3 ק"מ מהבית! תודה, היה כיף!

Arielcohen

New member
../images/Emo188.gif

שיר של עברי שהכי מחמם אתכם בחורף:"זכיתי לאהוב" (כמה צפוי
) שהכי מקרר אתכם: "אישה לוויתן". שהכי מזכיר לכם חורף: "שוב, "זכיתי לאהוב". אדם שהכי מזכיר לכם את החורף: וואו, קשה. ידידה שלי. הופעה שהכי מזכירה לכם את החורף: לא יודע. באיזה מהופעות החורף של שנה שעברה הכי נהנתם?ממממ.... ההופעה של הDVD? לא זוכר אם היא הייתה בחורף בכלל... איפה הייתם רוצים שתהיה הופעת-חורף השנה?אגואיסטי מצדי, אבל ירושלים... סיטואציה שמזכירה לכם את החורף:שמירות על טנקים
thank god שזה מאחוריי לנצח. שוקו חם או תה?! תה! ברור.... מה אתם מאחלים לעצמכם לקראת החורף השנה?שלג בירושלים!!
!

shaaaaani

New member
יאמי חורף! ../images/Emo99.gif

שיר של עברי שהכי מחמם אתכם בחורף: בוא שהכי מקרר אתכם: חורף שהכי מזכיר לכם חורף:חורף.
אדם שהכי מזכיר לכם את החורף: אין מישו מסויים.. פשוט אנשים אומללים הופעה שהכי מזכירה לכם את החורף: ... באיזה מהופעות החורף של שנה שעברה הכי נהנתם? כפרסבושית :] איפה הייתם רוצים שתהיה הופעת-חורף השנה? קדימה ,קדימה. סיטואציה שמזכירה לכם את החורף: "לשבת מול הטלוויזיה עם פוך ולשתות שוקו חם" כמה מקורי מצידי להגיד את זה
שוקו חם או תה?! בלעכסה תה :/ מה אתם מאחלים לעצמכם לקראת החורף השנה? ממ.. לא להיות מצוננת?

שרון710

New member
חורף שמייח לכולם=]

שיר של עברי שהכי מחמם אתכם בחורף: אממ...מרי לנצח? שהכי מקרר אתכם: חורף שהכי מזכיר לכם חורף: חורף אדם שהכי מזכיר לכם את החורף: אין.. הופעה שהכי מזכירה לכם את החורף:גם אין באיזה מהופעות החורף של שנה שעברה הכי נהנתם? לא הייתי=\ איפה הייתם רוצים שתהיה הופעת-חורף השנה? כרמיאל=] סיטואציה שמזכירה לכם את החורף: לשכוח להדליק סדין חשמלי ואז להיכנס לפוך וקרר\ לשכוח לכבות סדין חשמלי ולהזיע באמצע הלילהP: שוקו חם או תה?!שוקוווו!!! מה אתם מאחלים לעצמכם לקראת החורף השנה? הרבה גשם:) והרבה לא לצאת מהבית...חיחי

חניתה15

New member
בעע חורף...

שיר של עברי שהכי מחמם אתכם בחורף: כשהקיץ יבוא :) שהכי מקרר אתכם: חורף שהכי מזכיר לכם חורף: חורף אדם שהכי מזכיר לכם את החורף: אין כזה הופעה שהכי מזכירה לכם את החורף: ההופעה של עיברי..בשיא הקור בב"ש בדצמבר באיזה מהופעות החורף של שנה שעברה הכי נהנתם? של עברי ^^ איפה הייתם רוצים שתהיה הופעת-חורף השנה? בעיר שלי כמובן, שאני אוכל ללכת סיטואציה שמזכירה לכם את החורף: אממ מרק ושמיכת צמר שוקו חם או תה?! אממ..תה מה אתם מאחלים לעצמכם לקראת החורף השנה? שהחורף הזה יהיה יותר טוב מהקודם

../images/Emo183.gifחורף../images/Emo99.gif../images/Emo183.gif.

נתקע לי השיר הזה לגמריי במוח. שיר של עברי שהכי מחמם אתכם בחורף:"מתחמם"
שהכי מקרר אתכם:"חורף"
. שהכי מזכיר לכם חורף:חורף
. אדם שהכי מזכיר לכם את החורף:אדם
וואוו אמממ... סנטה
הופעה שהכי מזכירה לכם את החורף:פגסוס, כי היה לי קר שם
[הייתי חולה נורא]. באיזה מהופעות החורף של שנה שעברה הכי נהנתם?פגסוס. איפה הייתם רוצים שתהיה הופעת-חורף השנה?פ-ג-ס-ו-ס
סיטואציה שמזכירה לכם את החורף:-------- שוקו חם או תה?!|גם וגם. מה אתם מאחלים לעצמכם לקראת החורף השנה?הרבה דברים.

Covers girl

New member
חורף.../images/Emo183.gif

שיר של עברי שהכי מחמם אתכם בחורף: "חורף" ו"כמה שאני אוהב". שהכי מקרר אתכם: "כנפיים" ו"כמה כוכב". שהכי מזכיר לכם חורף: "חורף". אדם שהכי מזכיר לכם את החורף: בן דודי היקר. הופעה שהכי מזכירה לכם את החורף: לא הייתי במספיק הופעות בשביל שאני אוכל למיין אותן לפי עונות.
באיזה מהופעות החורף של שנה שעברה הכי נהנתם? בזו שהייתה במדיטק בחולון. איפה הייתם רוצים שתהיה הופעת-חורף השנה? לא במכבים. לא ברעות, ולא במודיעין, בבקשה!
אבל איפה שהוא במרכז. סיטואציה שמזכירה לכם את החורף: גשם.
שוקו חם או תה?! רק שוקו חם! מה אתם מאחלים לעצמכם לקראת החורף השנה? שלא יסתיים לעולם. אה, ושלא יזרז את תקופת המבחנים שתגיע.

Margarita chum

New member
עונה על שאלה אחת. קאיה חומד../images/Emo9.gif

איפה הייתם רוצים שתהיה הופעת-חורף השנה? בבסיס של רועי, ורק אחרי ה-19.11 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה