חורף?

Margarita chum

New member
היי היי../images/Emo46.gif../images/Emo5.gif

שמעתי על זה ברגע שזה השתנה, בכל מקרה תראה את הפרשי ההודעות בינינו, "מההההההההההההההה" חומד הגר תגידי לו "מהההההה"......

Roy191

New member
../images/Emo6.gif

את באמת לא רוצה להגיע לשם , רחוק מידי

Margarita chum

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo124.gif

"אמריא לשמיים אחצה את הים אלך אחריך עד סוף העולם"..........

נמ..

שיר של עברי שהכי מחמם אתכם בחורף: איש יקר. שהכי מקרר אתכם: שהכי מזכיר לכם חורף: השיר חורף אדם שהכי מזכיר לכם את החורף: אין. סיטואציה שמזכירה לכם את החורף: אין. שוקו חם או תה?! שוקו חם. מה אתם מאחלים לעצמכם לקראת החורף השנה? לא בדיוק לעצמי אבל , שרק יגיע כבר!!

ג ב ש ו ש

New member
חורףף../images/Emo99.gif../images/Emo186.gif../images/Emo88.gif

אני כ"כ אוהב את החורף.. שיר של עברי שהכי מחמם אתכם בחורף:"חורף"
שהכי מקרר אתכם:אממ לא יודע..נראה לי שיש כמה אז עדיף לא לרשום
שהכי מזכיר לכם חורף:"חורף"
אדם שהכי מזכיר לכם את החורף:אממ..כמה אנשים שקרובים אלי אולי. הופעה שהכי מזכירה לכם את החורף:יש כמה הופעות אבל אף אחת מהן לא הייתה של עברי לצערי. באיזה מהופעות החורף של שנה שעברה הכי נהנתם?-של אביב גפן בת"א בשנה שעברה..היה כייף
איפה הייתם רוצים שתהיה הופעת-חורף השנה?-אממ לא משנה לי כ"כ.. סיטואציה שמזכירה לכם את החורף:פעמים רבות שקפאתי מקור באיזשהו מקום עם עוד כמה חברים וכל זה..חח
שוקו חם או תה?!שוקו חם
מה אתם מאחלים לעצמכם לקראת החורף השנה?-שיהיה חורף גשום כמה שיותר..שיהיה קר..ושלג..ברד..מה שבא לכם

SRonush

New member
טיףטיףטף../images/Emo182.gif

שיר של עברי שהכי מחמם אתכם בחורף: חורף ולהבין את המים
שהכי מקרר אתכם: חורף. שהכי מזכיר לכם חורף: חורף, אלא מה
אדם שהכי מזכיר לכם את החורף: אנשי שלג כאלה
הופעה שהכי מזכירה לכם את החורף: ההופעה בגני תקווה. הופעת חורף, הופעה ראשונה. באיזה מהופעות החורף של שנה שעברה הכי נהנתם? בהופעה ברמת גן, בתאטרון היהלום..
איפה הייתם רוצים שתהיה הופעת-חורף השנה? הייתי מסכימה גם בחדר שלי
אבל גם מתחת לבית יהיה בסדר
סיטואציה שמזכירה לכם את החורף: בצפר, הפסקה, כולם בחוץ. וגם דיי חם. פתאום מתחילות לרדת טיפות קטנות של גשם. הן מתחזקות, ונהיית סערה. מלא גשם, ואפילו קצת ברד. כולם מתפעלים מהגשם, ורק אנחנו תקועים מתחת לעצים, תחת כיפת השמיים
שוקו חם או תה?! שוקו, ברור
מה אתם מאחלים לעצמכם לקראת החורף השנה? שיעבור בשלום, עם כוס שוקו חם ביד

חברים הולכים, חוזרים :p

שיר של עברי שהכי מחמם אתכם בחורף: מטייל אוסטרלי, השיר ששרת לה, כמה שאני אוהב. שהכי מקרר אתכם: איש יקר. אאוצ' שהכי מזכיר לכם חורף: חורף
אדם שהכי מזכיר לכם את החורף: אאוצ' הופעה שהכי מזכירה לכם את החורף: צוותא.. באיזה מהופעות החורף של שנה שעברה הכי נהנתם? תל-מונד. איפה הייתם רוצים שתהיה הופעת-חורף השנה? צוותא
סיטואציה שמזכירה לכם את החורף: אאוצ' שוקו חם או תה?! בחורף אין כמו שוקו
מה אתם מאחלים לעצמכם לקראת החורף השנה? שיהיה קל, ושיירד כאן שלג

למעלה