חורף?

חורף?

שיר של עברי שהכי מחמם אתכם בחורף: שהכי מקרר אתכם: שהכי מזכיר לכם חורף: אדם שהכי מזכיר לכם את החורף: הופעה שהכי מזכירה לכם את החורף: באיזה מהופעות החורף של שנה שעברה הכי נהנתם? איפה הייתם רוצים שתהיה הופעת-חורף השנה? סיטואציה שמזכירה לכם את החורף: שוקו חם או תה?! מה אתם מאחלים לעצמכם לקראת החורף השנה?

NoAmOoOsH

New member
תקראו../images/Emo11.gif

שיר של עברי שהכי מחמם אתכם בחורף: אממ..נו הכי צפוי חורףP: אבל הוא לא יחמם אותיD: אז..כשהקיץ יבוא
שהכי מקרר אתכם: חורף?
שהכי מזכיר לכם חורף: חורף|: אדם שהכי מזכיר לכם את החורף: הממ..אין כזה, כל אחד עם צעיף,מגפיים וכל אלה מזכיר.. הופעה שהכי מזכירה לכם את החורף: הממ..אין באיזה מהופעות החורף של שנה שעברה הכי נהנתם? בכפ"ס=] איפה הייתם רוצים שתהיה הופעת-חורף השנה? בקדימה!!!:]] סיטואציה שמזכירה לכם את החורף: במיטה, עם הפוך=] שוקו חם או תה?! שוקו חם
מה אתם מאחלים לעצמכם לקראת החורף השנה? להשתפר בלימודים:/ נו, היה קשה?

../images/Emo113.gif

שיר של עברי שהכי מחמם אתכם בחורף: כמה מקורי, "חורף". שהכי מקרר אתכם: ממ. "לידו"?
שהכי מזכיר לכם חורף: "חורף"? אדם שהכי מזכיר לכם את החורף: לא יודעת, מה הופעה שהכי מזכירה לכם את החורף: לא הופעה, אבל לא היה יותר חורף מאשר עברי שר את "חורף", כשמאחוריו חלון ענקי בבי"ס שלי, והמון גשם.
באיזה מהופעות החורף של שנה שעברה הכי נהנתם? כברי!
[נראה לי שהיא הייתה היחידה בחורף
] איפה הייתם רוצים שתהיה הופעת-חורף השנה? חיפה? סיטואציה שמזכירה לכם את החורף: יומולדת בגשם
. שוקו חם או תה?! שוקו חם. תמיד שוקו חם. מה אתם מאחלים לעצמכם לקראת החורף השנה? שלא יהיה קפוא כשאני קמה לשעת אפס.
[אה, ושתעבור הבגרות בספרות וכאלה..]

מאוריצה

New member
המון זמן לא הייתי פה ../images/Emo4.gif

שיר של עברי שהכי מחמם אתכם בחורף: "חורף", די צפוי
שהכי מקרר אתכם: "בוא" (בגרסא השקטה)
שהכי מזכיר לכם חורף: "חורף"
אדם שהכי מזכיר לכם את החורף: נוי,אבל אין עליה!
הופעה שהכי מזכירה לכם את החורף: בכברי
באיזה מהופעות החורף של שנה שעברה הכי נהנתם? בכברי!
(היחידה שהייתי במסגרת ההופעות חורף)
איפה הייתם רוצים שתהיה הופעת-חורף השנה? בנהריה!!
סיטואציה שמזכירה לכם את החורף: לראות סרט דרמה כזה יפה או מתח-אימה עם פוך
שוקו חם או תה?! תה
מה אתם מאחלים לעצמכם לקראת החורף השנה? שירד גשם ביומולדת שלי.. וגם להצליח בלימודים יותר מעכשיו...

matanky

New member
../images/Emo188.gif../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif חחחחח

שיר של עברי שהכי מחמם אתכם בחורף: האנשים החדשים
שהכי מקרר אתכם: חורף
שהכי מזכיר לכם חורף: חורף :D
אדם שהכי מזכיר לכם את החורף:
http://www.tapuz.co.il/albums/forumgalleries/display/mediaPage.asp?g=5544&id=268&m=698566&dt=0 סתם חחחחח כל אדם עם צעיף,מגביים,מעיל,מטרייה וכו'
הופעה שהכי מזכירה לכם את החורף: חחחחחחח למרות שזה לא היה ממש חורף - קוקה קולה לייב בחיפה וואי זה היה כל כך כיף איזה מצחיק זה היהה
באיזה מהופעות החורף של שנה שעברה הכי נהנתם? לא זוכר
איפה הייתם רוצים שתהיה הופעת-חורף השנה? בחיפה כמובן !!!!!!!!!
סיטואציה שמזכירה לכם את החורף: באמצע טיול שנתי גשם מבול!! ואנחנו הולכים על בוץץ
שוקו חם או תה?! שוקו חם
מה אתם מאחלים לעצמכם לקראת החורף השנה?
בלימודים וקריטריונים על מנת לעלות לתיכון, אבל אז אורעד עוזבת
חחיחיח וכמובן ללכת להרבה הופעות של עברי ובמיוחד לפגוש אותו פנים מול פנים

ברוש15

New member
בא לי../images/Emo9.gif

שיר של עברי שהכי מחמם אתכם בחורף: ממ "כמה שאני אוהב" וכמובן "חורף"
שהכי מקרר אתכם: לא יודעת
שהכי מזכיר לכם חורף: אמ חורף
אדם שהכי מזכיר לכם את החורף: ממ אין מישו ספציפי..
הופעה שהכי מזכירה לכם את החורף: צוותא:]
באיזה מהופעות החורף של שנה שעברה הכי נהנתם? ממ יש כמה..צוותא בין הטובות וגם תל מונד
איפה הייתם רוצים שתהיה הופעת-חורף השנה? צוותא
וכל מקום חביב שקרוב לבית
סיטואציה שמזכירה לכם את החורף: לחזור הביתה סחוטים מבית ספר ישר למזגן החם,להחליף בגדים ואז להתכרבל מול הטלויזיה!!
שוקו חם או תה?! שוקו חם
מה אתם מאחלים לעצמכם לקראת החורף השנה? שיהיה חורפי ביותר עם הרבה צעיפים ובגדים יפים של חורף

dabnir15

New member
../images/Emo188.gif

שיר של עברי שהכי מחמם אתכם בחורף: חורף? שהכי מקרר אתכם: לא יודע:| שהכי מזכיר לכם חורף: חורף.. אדם שהכי מזכיר לכם את החורף: לא יודע:p הופעה שהכי מזכירה לכם את החורף: מדיטק..? זה היה חורף אני חושב. כן היה קר! באיזה מהופעות החורף של שנה שעברה הכי נהנתם? חולון.. נראה לי היחידה. איפה הייתם רוצים שתהיה הופעת-חורף השנה? בכיף:p רק שיהיה כסף וזמן ללכת:p סיטואציה שמזכירה לכם את החורף: גשם, שוקו חם/קר, פוך, סרטים, התרכבלות וכו':] שוקו חם או תה?! שוקו בכל מצב צבירה:p מה אתם מאחלים לעצמכם לקראת החורף השנה? שירד מלא מלא גשם, שירד שלג:p (אופטימי), שיהיה קר כמה שיותר, ושתהיה אווירה חורפית:] שרק יגיע כבר החורף:]

../images/Emo187.gif

שיר של עברי שהכי מחמם אתכם בחורף: הו המקוריות! "חורף".
שהכי מקרר אתכם: "שירים"?
שהכי מזכיר לכם חורף: "חורף".
אדם שהכי מזכיר לכם את החורף: יובל, דפנטלי.
הופעה שהכי מזכירה לכם את החורף: ההופעה בגני תקווה
.
באיזה מהופעות החורף של שנה שעברה הכי נהנתם? כנ"ל P:
איפה הייתם רוצים שתהיה הופעת-חורף השנה? המ.. עוד פעם אצלי בישוב? או קרוב לפחות...
סיטואציה שמזכירה לכם את החורף: וואי, זה ארוך
. פעם הייתי במחוננים, שהתקיימו פעם בשבוע בביצפר אחר, לא שלי, בצד השני של הישוב. אז פעם, כשחזרנו הביתה, היה גשם ממש ממש חזק וכל הישוב סוגשל הוצף
אז הלכנו עם כל המים וחצי מטרייה. וחזרנו הביתה.. די... רטובים?
שוקו חם או תה?! שוקו חם!!!!!111
מה אתם מאחלים לעצמכם לקראת החורף השנה? נשיקה. בגשם.

Smileey Girl

New member
גם אני גם אני גם אני..

שלושתנו התנפלנו על השאלון
שיר של עברי שהכי מחמם אתכם בחורף:חורף,יש גם את מרי לנצח שמחמם במובנים אחרים בכל עונות השנה
. שהכי מקרר אתכם:איש יקר ממש מקפיא אותי
שהכי מזכיר לכם חורף:חורף אדם שהכי מזכיר לכם את החורף:אח שלי,אתמול הוא לבש בגדים ארוכים אחרי שהרבה זמן לא ראיתי ארוך על מישהו [מה יהיה בנים..
]וזה עשה לי כיף לראות את זה,באלי כבר גשמים,רעמים,ברקים בלאאאאאגנים. הופעה שהכי מזכירה לכם את החורף:ההופעה של עברי בנס ציונה,שישי בערב,קרררר קפוא בחוץ וחם נעים באולם,היתה הופעה אינטימית כמו שצריך
באיזה מהופעות החורף של שנה שעברה הכי נהנתם?בזאת שכתבתי לפני שניה. איפה הייתם רוצים שתהיה הופעת-חורף השנה?שוב בנס ציונה אינלי כוח להתחיל לנדוד אחרי עברי ברחבי הארץ בשיא הקור ובגשמים ונס ציונה זה ממש מתחת לאף. סיטואציה שמזכירה לכם את החורף:מתחת לפוך עם החבר [אוו מה שהלך שם
]שמסביב יש את הריח הזה של האדמה והרעש של הגשם שדופק על החלום. שוקו חם או תה?!תה עם חלב זה טוב מה אתם מאחלים לעצמכם לקראת החורף השנה? א ה ב ה
,בריאות[נו שפעת וכאלה] הופעה אינטימית כזאת שאני לא אשכח גם חורף הבא וזהו נראלי,מסתפקת במועט
.

yaelito

New member
עכשיו שאת אומרת את זה...

איש יקר באמת ממש מקפיא לא חשבתי על זה

../images/Emo186.gif../images/Emo182.gif

שיר של עברי שהכי מחמם אתכם בחורף: שהכל יעבור
שהכי מקרר אתכם: בחולצת פסים
שהכי מזכיר לכם חורף: היי, אני אהיה מקורית ולא אומר חורף
, לא יודעת למה, אבל "מלטף ומשקר" ו"השיר ששרת לה", יש אווירה חורפית כזאת...
אדם שהכי מזכיר לכם את החורף:אחותי. רגישה לקור
הופעה שהכי מזכירה לכם את החורף:לא של עברי. של מירי שנה שעברה
באיזה מהופעות החורף של שנה שעברה הכי נהנתם? לא הייתי
איפה הייתם רוצים שתהיה הופעת-חורף השנה? ק. מוצקין!
לא, סתם, בטח יהיה חלטוריסטי ומפוצץ... איזור חיפה הקרוב אליי
סיטואציה שמזכירה לכם את החורף: אני בסקי, נופלת על האף, מדממת
, אמממ... גשם בחלון, קור
שוקו חם או תה?! שוקו חם
|ספל|
מה אתם מאחלים לעצמכם לקראת החורף השנה? להתאהב ולחלוק בפוך עם מישהו
, כ"כ
הודגש באמצעות מדגישומטיק

האגוש

New member
:] "ואז נהיה חורף"..

שיר של עברי שהכי מחמם אתכם בחורף: "כמה שאני אוהב" , "כשהקיץ יבוא" ו"חורף" שהכי מקרר אתכם: לא יודעת..איך שיר יכול לקרר?
שהכי מזכיר לכם חורף: "חורף" וול דה. אדם שהכי מזכיר לכם את החורף: גיא!! שבגללו היה לי חשק לחורף כבר לפני חודשיים
הופעה שהכי מזכירה לכם את החורף: ההופעה בצוותא.. באיזה מהופעות החורף של שנה שעברה הכי נהנתם? כברי+תל מונד [וגם צוותא, נו
] איפה הייתם רוצים שתהיה הופעת-חורף השנה? בצוותא
סיטואציה שמזכירה לכם את החורף: בחוץ ברקים, רעמים, סופות..וכולם בבית, עם הקפה/תה/שוקו/מרק, ובמסנג'ר?
[הו, ופלייליסט חורף
] שוקו חם או תה?! תה..אבל בעיקרון, נס קפה.. מה אתם מאחלים לעצמכם לקראת החורף השנה?
..

נועמופ

New member
../images/Emo215.gif

שיר של עברי שהכי מחמם אתכם בחורף: ממ, "כמה שאני אוהב" ו"בובה אחת". שהכי מקרר אתכם: "מתחמם"
שהכי מזכיר לכם חורף: "איש יקר". אדם שהכי מזכיר לכם את החורף: אנוכי. הופעה שהכי מזכירה לכם את החורף: כברי. באיזה מהופעות החורף של שנה שעברה הכי נהנתם? היו רק שתיים. כברי. איפה הייתם רוצים שתהיה הופעת-חורף השנה? כמה שיותר רחוק מב"ש? סיטואציה שמזכירה לכם את החורף: מדרכות חלקות מידי
וריח של גשם בבוקר.
שוקו חם או תה?! ברור ששוקו! מה אתם מאחלים לעצמכם לקראת החורף השנה? שיהיה קר ועוד כל מיני דברים.

למעלה