חורף

E K O

New member
נראה לי כאילו מישהי

לא סתם קיבלה צבע אדום
מה אתם הכי אוהבים בחורף - את הקור, מן הסתם.... מה אתם הכי שונאים בחורף - ברד, אם יש מה הכי כיף לאכול בחורף - מרק, אם זה נחשב לאכול מה הכי כיף לשתות - קולה, אני -תמיד- אוהב לשתות קולה
להיות בחוץ ולהרגיש את הגשם והרוח על הפנים או להישאר מתחת לפוך - פוך! איזה שיר הכי מזכיר לכם את החורף - Janis Joplin - Summertime
מה עדיף שלג או גשם - שלג! מטריה - משתמשים בה או שעדיף להירטב - מצרך הכרחי....

AeroSlash

New member
אח שלי אמר לי היום שיש שלג

במוסקבה...
יווווווו אני רוצה לשם...

Bastet

New member
אמ..נמ נמ...מזמן לא הייתי כאן..

מה אתם הכי אוהבים בחורף? - את הגשם והעננים - מראה מדהים המתווסף לקרירות משכרת החושים
מה אתם הכי שונאים בחורף? - להירטב בדרך לתיכון. מה הכי כיף לאכול בחורף? - גלידה - תהרגו אותי אין לי מושג למה... מה הכי כיף לשתות? שוקו חם - רצויי מתחת לפוך להיות בחוץ ולהרגיש את הגשם והרוח על הפנים או להישאר מתחת לפוך? - בחוץ אלא מה?
אבל אם בבית אז בטח מתחת לפוך... איזה שיר הכי מזכיר לכם את החורף? i'm only happy when it rains - garbage מה עדיף שלג או גשם? - שלג אבל בישארל זוהי רק אשליה מתוקה...בחרמון זה לא שלג. נ-ק-ו-ד-ה. מטריה - משתמשים בה או שעדיף להירטב? - תלוי מתי..באמת תלוי מתיי..נו באמת..שמישהי יגיד לי שנעים לו לשבת בכיתה רטוב או בעבודה...

Drunk Bullet

New member
גלידה בחורף../images/Emo45.gif

פעם בכיתה י' קניתי ארטיק בקפיטריה של התיכון, וירד גשם באותו הרגע. כולם הסתכלו עלי כמו על חייזר כשישבתי על ספסל בחוץ ואכלתי את הארטיק

Bastet

New member
אמ..../images/Emo13.gif

עליי גם ככה מתבוננים בד"כ כמו על חייזר..לי זה לא הי מציק ^^

AeroSlash

New member
זה לא נעים

אבל גם לא מציק. אני ולנה אישית מורידות נעליים לפעמים, מקפלות מכנסיים, יושבות עם הרגליים בתוך המעיל בתור שמיכה, כמו בבית, אז זה לא כזה נורא.

למעלה