חורף

DeAth ScrEaM

New member
=]

מה אתם הכי אוהבים בחורף? הכל! חוץ ממה שאני לא אוהבת... LOL.. מה אתם הכי שונאים בחורף? לקום ב-6 בבוקר כשגשם בחוץ .. הממ.. לפעמים בא לי שמש אז אני לא אוהבת את זה שאין את מה שאני רוצה... מה הכי כיף לאכול בחורף? לשתות מרק חם =] מה הכי כיף לשתות? חחחחח להיות בחוץ ולהרגיש את הגשם והרוח על הפנים או להישאר מתחת לפוך? תלוי במצב הרוח =] איזה שיר הכי מזכיר לכם את החורף? Lady In Red... משום מה תמיד בחורף כשאני ישנה אצל לינקה או שהיא אצלי אז בלילה אנחנו מדברות ושומעות את זה =] מה עדיף שלג או גשם? המממ.... אני לא כלכך זוכרת מה זה החיים עם שלג.... מטריה - משתמשים בה או שעדיף להירטב? להירטב!!!

חורף....בעע

=הכי אוהבת בחורף==לפנטז על הקיץ :\ =שונאת בחורף--כשיורד גשם בזמן הכי לא מתאים =הכי כייף לאכול== מרק עוף! =הכי כייף לשתות== גוגל מוגל..חח סתם לא..שוקו הכי סבבה..אבל שיהיה ח=ם.! =אוהבת להישאר מתחת לפוך..עדיף עם עוד מישהו לידי..
=השיר שהכי מזכיר חורף== "גשם בוא..בוא אלי.." של עברי לידר =עדיף==שלג..{כמה חבל שאין בארץ..} =מטריה--תמיד איתי! שיהיה לכם חורף נטול שיעולים.. :\

נמ..

מה אתם הכי אוהבים בחורף? גשם מה אתם הכי שונאים בחורף? להיות בודדה..כשאני לא רוצה להיות בודה.. מה הכי כיף לאכול בחורף? מרקעוף.. [האבקה עם מים חמים] מה הכי כיף לשתות? מרקעוף.. [האבקה עם מים חמים] להיות בחוץ ולהרגיש את הגשם והרוח על הפנים או להישאר מתחת לפוך? להישאר בחוץ להרגיש את הגשם..!!! איזה שיר הכי מזכיר לכם את החורף?את החורף שעבר- JOJO-GET OUT בטח כי זה מה שניגן ברדיו באותו הזמן.. מה עדיף שלג או גשם? שניהם.. מטריה - משתמשים בה או שעדיף להירטב? לפעמים עם לפעמים בלי..

AeroSlash

New member
אממממממממממממממאאאאאאאאאא

איזה מבווווווווווווווווווווווווווווווול
התעוררתי היום לצלילי הגשם

SpyKid

New member
הגשם אצלנו התחיל כשהיינו

באמצע חלוקת העיתונים (סביבות 5 בבוקר) ככה שהיום היה הטיול הראשון הרשמי שלי בגשם השנה

היה גם לפני שעתיים בחיפה מבול

ובדיוק הייתי במיטה איזה כייף
זה החורף התחיל פ]חות או או יותר והיו הרבה מבזקי קור וגשם בפורום

i v g y

New member
הרגת אותי

בחיים לא חשבתי שיהיו כאלה הצפות בארץ זה ממש כמו שמראים חדשות ממקומות אחרים שכולם שם שוחים במים. היום יצאתי החוצה היה מה זה כיף - אויר צח רוח קרירה פעם ראשונה לא היה לי חם! בע איזה כיף!

Bastet

New member
אוף..אין כבר מבצעי סוף עונה ../images/Emo8.gif

והבגד ים שלי מת.

למעלה