חורף

אני../images/Emo9.gif

מה אתם הכי אוהבים בחורף
את הגשם,את הקול של הגשם,את שמיכת פוך,להירדם עם גשם,בגדים חמים,אוויר צח..=) מה אתם הכי שונאים בחורף
נזלת,מחלות,כאב גרון,כשה יש קור איימים מה הכי כיף לאכול בחורף
מרק עוף או BORSH
מה הכי כיף לשתות
קפהההההההההה
או תה פירות! להיות בחוץ ולהרגיש את הגשם והרוח על הפנים או להישאר מתחת לפוך
אני לא אוהבת רוח אבל אני מתה על פוך אז תסיקו מסקנות לבד=) איזה שיר הכי מזכיר לכם את החורף
מממ לא יודעת...ניראה לי כל מיני שירי רוק גוטיים כמו אוונסנס מה עדיף שלג או גשם
אני רוצה שלגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג ועוד פעם גשםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
מטריה - משתמשים בה או שעדיף להירטב
אני שונאת מטריות
הם מעצבנות
גם להירטב אני לא בדיוק אוהבת אבל חפיף

Janem

New member
חורף... :S

מה אתם הכי אוהבים בחורף? "אני חולה"-עזבו תי באמא שלכם... מה אתם הכי שונאים בחורף? כשאני חולה באמת... מה הכי כיף לאכול בחורף? מרק עוף... מה הכי כיף לשתות? תה... :) להיות בחוץ ולהרגיש את הגשם והרוח על הפנים או להישאר מתחת לפוך? לחטוף דלקת ריאות בחוץ ואז להרגיש את הפוך בשבועיים שאחרי זה... D: איזה שיר הכי מזכיר לכם את החורף? "חורף, וגשם מטפטף על העורף, חורף-וקר!!!" מה עדיף שלג או גשם? שלג. מטריה - משתמשים בה או שעדיף להירטב?כאילו שעם מטריה לא נרטבים 50%. שיהיה לכולם חורף כייפי וקרררר ורק בריאות-חורף, איכס... אסבלט מרוח בשאריות עצים בגשם... איכס...

תשובה

מה אתם הכי אוהבים בחורף? את הקור שחודר לעצמות.. את האוויר הצח והצלול.. את הטבע והנופים הירוקים ... את זרימות המים הגדולות... וכמובן, איך לא.. את השלג!!! מה אתם הכי שונאים בחורף? שיש ימים חמים... מה הכי כיף לאכול בחורף? אין משהו מסויים שאני אוכל רק בחורף... מה הכי כיף לשתות? כנל.. להיות בחוץ ולהרגיש את הגשם והרוח על הפנים או להישאר מתחת לפוך? להיות בחוץ כמובן ולהנות מהקור והטבע המדהים!!! איזה שיר הכי מזכיר לכם את החורף? לא עולה לי כלום בראש כרגע... מה עדיף שלג או גשם? איפה שאני גר מקבלים את שניהם... ככה שאני לא צריך לבחור... מטריה - משתמשים בה או שעדיף להירטב שיהיה לכולם חורף כייפי וקרררר ורק בריאות

GallaxY

New member
חורףףף ../images/Emo9.gif

מה אתם הכי אוהבים בחורף? האווירה העצובה האפורה והחורפית, האפשרות להתכרבל תחת השמיכה ביום קר, או לחזור הביתה רטובה כולי וקופאת לתוך מקלחת חמה
מה אתם הכי שונאים בחורף? שזה מונע מלהיות בחוץ בארועים מסוימים...
מה הכי כיף לאכול בחורף? כל דבר שאוכלים בקיץ ...
מה הכי כיף לשתות? לקום בבוקר ולשתות קפה בזמן הסתכלות בחלון
להיות בחוץ ולהרגיש את הגשם והרוח על הפנים או להישאר מתחת לפוך? ואללה... קורם להיות בחוץ ולהרגיש את הגשם והרוח, רק בשביל אחרי זה לחזור הביתה ולהכנס מתחת לפוך
איזה שיר הכי מזכיר לכם את החורף? כל שיר מינורי
מה עדיף שלג או גשם? גשם...
מטריה - משתמשים בה או שעדיף להירטב? תלוי מתי

the freaky girl

New member
יש..:)

מה אתם הכי אוהבים בחורף
כמעט הכל..:] הקור, ההתכרבלויות [או איך שלא רושמים את זה..:| ], את החום גוף של האנשים שני אוהבת, את הגשם, את הבגדים... הרבה דברים..
מה אתם הכי שונאים בחורף
את השלוליות שעל הכביש, כי הן עמוקת, ומכונית עוברת וכל הבוץ והמים עליי, ואפשר לטבוע שם...
מה הכי כיף לאכול בחורף
לאכול? לא יודעת, דברים חמימים.. אני אוהבת יותר לשתות..
מה הכי כיף לשתות
חחח.. קפההההההההההההה
להיות בחוץ ולהרגיש את הגשם והרוח על הפנים או להישאר מתחת לפוך
תלוי במצברוח.. לפעמים בא ככה, לפעמים ככה..
איזה שיר הכי מזכיר לכם את החורף
NOVEMBER RAIN של גאנס..
מה עדיף שלג או גשם
לא שהרגשתי לאחרונה שלג בחדרה.. אני רוצה את שניהם.. ובפולין..
הרבה דברים לבקש...:\
מטריה - משתמשים בה או שעדיף להירטב
עדיף להרטב....:|

SpyKid

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif

מה אתם הכי אוהבים בחורף? גשם!!! וקור!!! מה אתם הכי שונאים בחורף? שצריך לפעמים ללבוש יותר מדי שכבות ושקשה להיפרד מהמיטה החמה בבוקר מה הכי כיף לאכול בחורף? אמממ... כל דבר חם
[שאני אוהבת כלומר]
מה הכי כיף לשתות? שוקו!!!
להיות בחוץ ולהרגיש את הגשם והרוח על הפנים או להישאר מתחת לפוך? תלוי
איזה שיר הכי מזכיר לכם את החורף? אמממ... in my life של הביטלס [שיר יפה כשלעצמו, אבל מזכיר לי את החורף כי שנה שעברה תמיד הייתי מקשיבה לו בדיסקמן בדרך לבי"ס בחורף כשהלכתי מתחת לגשם...
]
מה עדיף שלג או גשם? שלג! מטריה - משתמשים בה או שעדיף להירטב? להירטב!

הפרידה מהמיטה החמה בחורף ממש

קשה ועוד במיוחד שהכלבה המתוקה שלי נימצאת מתחת לפוך איתי..... אני זוכרת בתקופת הביצפר היה ממש להיפרד מהמיטה.... גם עייפה וגם קר..

bariska

New member
חורף

מה אתם הכי אוהבים בחורף?גשם ושמיים אפורים מה אתם הכי שונאים בחורף?גשם ושמיים אפורים מה הכי כיף לאכול בחורף?גשם ושמים אפורים? מה הכי כיף לשתות?גשם ושמיים אפורים! להיות בחוץ ולהרגיש את הגשם והרוח על הפנים או להישאר מתחת לפוך?גשם,בחוץ , להרגיש. איזה שיר הכי מזכיר לכם את החורף?גשם ושמיים אפורים!? מה עדיף שלג או גשם?גשם! מטריה - משתמשים בה או שעדיף להירטב?להירטב מטריה מעצבנת

bariska

New member
שלום סוניה

היתחרפנתי אני?אני היתחרפנתי ? אני היתחרפנתי! =O

AeroSlash

New member
ואי דובר על זה די מזמן

אם אני זוכרת נכון. להפוך את זה למקצוע רשמי אם אני לא טועה. תארו לכם, למלא איזה טופס למשרד הפנים או משהו: שם: _ _ _ _ מצב משפחתי: _ _ _ _ מקצוע: זונה

למעלה