חורף ובגדים

חורף ובגדים

אני די סמויה כאן נהנית לראות אתכן מתלבשות (יש כאלה שפחות
) אבל לא מבינה דבר אחד!! איך אתן מתלבשות כל כך מעט, כל כך קצר וכל כך דק? שמיקי למשל לובשת שמלות/חולצות קצרות!!!! קרררר!!! איך ?? גם אם יש קרדיגן או מעיל מעל-.. מה? יושבים עם המעיל במשרד? <אגב, השמלות שתפרת מהממות!!! במיוחד האפורה :)> שרון, אביגיל ועוד כמה מתלבשות דומה.. לי אישית ממש קר ומצד שני אני עובדת בעבודה פיזית שמצריכה ממני גמישות תנועתית
<נו עובדת עם ילדים
> אז אני מתלבשת בכמה שכבות כל הזמן <וכל הזמן חולה, כן? זה לא קשור אחד לשני
> היום למשל לבשתי ג'ינס מטאג וומן חולצה ארוכה עם לב תחרה בגב מתמנון סריג ירוק עם מחשוף V וצעיף תואם לחולצה הארוכה שרשרת ינשוף של אקססוריז ומגפיים מאיזה חנות עלומת שם בת"א מעל יבוא מעיל שחור של קסטרו (60% צמר
, כן, בדקתי אחרי השירשור ההוא
)

דלעת

New member
אני גרה בירושלים

ואני לגמרי מזדהה עם השאלה שלך. במרכז פחות קר לדעתי, אבל בכל מקרה יש נשים שקר להן יותר ויש כאלה שפחות... ואני מתה מתה מתה שיתחמם כבר ואולי לנטוש את כל הסוודרים האלה ולעבור לנעלי סירה.

kaij

New member
תראי, תשמעי...

בימים שממש קר אצלנו אני בכלל לא מעלה תמונות כי בדר"כ לא לובשת שום דבר מעניין - ג'ינס וחולצה וסוודר ומעיל בהחלט, בתקופה שהעבודה שלי הייתה מאוד פיזית מעטות היו הפעמים שלבשתי לשם שמלה או חצאית (ופעם אחת חשפתי את התחתונים בפני מישהו מכיוון שהשמלה זזה. הוא התעלם באלגנטיות חח) אני חושבת שמי שמתלבשת דק זכתה בחימום מוצלח במקום העבודה/לימודים שלה לא רואה סיבה להתלבש לא נוח או לא תואם את מקום העבודה - ונשמע שהיום את לבושה מעניין, עם טוויסטים חמודים אך עדיין מחמם ונוח מספיק

גם לי זה מיד נראה מוזר

במיוחד נעלי סירה בלי גרביים בקור הזה ( וגם אם יש גרביון שקוף זה עדיין לא מחמם מספיק). בימים שאני עוטבדת עם תינוקות אני נעה כל הזמן וגםיושבת על מזרן אז רב היום אני יחפה עם מכנסיים נוחים וחולצה דק קצרה כי הפעילות מאד מחממת אותי. לרב אני אשים לי עליונית שתחמם אותי בין לבין ונעליים שאןי לי בעיה שלא יהיו נוחות מאד או שתהינה על עקבים כי זה רק מהעמדה לאוטו ומהאוטו לעמדה עד שאני חולצת ונשארת יחפה. אבל תמיד אני אהיה עם גרביים חמות

sheffys1

New member
כמה דברים...

טריק שלמדתי בפורום - 2 זוגות גרביונים (עבים, רצוי ב"מרקמים" שונים: צמר וניילון, כותנה וניילון וכו'). אם אני נועלת מגפיים - סביר להניח שאני אגרוב עוד זוג גרביים גם.
שכבות זה מחמם. גם אם הן דקות.
מיזוג זו לא מילה גסה
(גם במחיר אידוי הקולגות)
מעיל טוב וצעיף כשיוצאים החוצה.

efroch99

New member
כנ"ל

חוץ משני זוגות גרביונים (את זה אני עושה רק אם לצורך יצירת אפקט כלשהו). אבל גרביים עם מגפיים - לגמרי. כעקרון אין לי בעייה ללכת גם עם גרביונים דקיקים (היום), ממש לא קר לי ברגליים, ואני בעצם לא נמצאת יותר מדי זמן בחוץ - בעיקר מהבית לרכב, ומהרכב לעבודה, ללקוחות... בעבודה יש לי שליטה על המזגן בחדר שלי. כך שנושא הקור למעשה לא משחק תפקיד, ואני די חופשיה ללבוש מה שבא לי....

אבל אבל אבל

למה צריך לאדות את הקולגות אם אפשר פשוט ללבוש עוד שכבה? נראה לי לא פייר. אגב: בעבודה שלי בגלל שאני מפשיטה תינוקות אז תמיד מחומם ולכן תמיד יש לי חולצה קצרה או דקיקה כשכבה ראשונה אבל זה באמת מקרה מיוחד

sheffys1

New member
למה לאדות את הקולגות?

כי לעבוד במעבדה עם 800 שכבות זה לא ממש אפשרי וכשאת יושבת מול הדלת, שאף אחד לא טורח לסגור כשהוא נכנס/יוצא אז אין כ"כ ברירה אלא להפעל ימזגן על חזק...

shmickey

New member
חחחחחחחח

תודה בובה
מממ, האמת שאני בתקופה בה אני לא מבקרת יותר מידי במשרדים, ככה שלרוב קרדיגן מספיק לי מעל הבגדים, כמובן שכשאני יוצאת החוצה את הכל עוטף מעיל טוב ולפעמים גם צעיף.. פשוט לא כיף להעלות תמונות מעילים

שכבות שכבות ושוב שכבות

אני מאלו שקר להן, אז אני לובשת שכבות ולשמחתי הלוק מאד אופנתי... יש לי מלא סוודרים, גם כאלו עם שרוול קצר שאני לובשת מתחתיהם חולצה ארוכה, הרבה פעמים חולצת סריג יותר עבה כדי שלא יקפאו לי הזרועות. כשקר מאד אני לא אלבש חצאיות או שמלות כי קר לי ברגליים. אני לא מסוגלת ללבוש שני זוגות גרביונים, זה יציק לי וישגע אותי , אבל כן לובשת עוד זוג גרביים עד הברך מעל גרביונים כשאני נועלת מגפיים. וכן - מגפיים בלבד כשקר מאד, אף פעם לא נעליים נמוכות או סירה ובטח שלא בלי גרביים, כי חימום הגוף מתחיל מכפות הרגליים. ותמיד תמיד אני אצא עם מעיל ולרוב גם צעיף כשקר בחוץ. כשאני עובדת או בסדנה של הלימודים אני מתחממת מהר.

newKiticat

New member
אני כל הזמן חם לי.

בעיות הרמונליות, שומן מצטבר, ועוד כהנה וכהנה. אני מעדיפה שקצת קריר לי ולא חנוק לי.

גם אני כך. כל הזמן חנוקה

ולכן פותחת, מאווררת, לא אוהבת שסגור לי מדי באזור הצוואר... לאחרונה תוהה שמא גלי החום החלו מוקדם מדי
הולכת עם דברים דקיקים וכשיוצאת פשוט שמה עלי מעיל, ובימים קרים במיוחד מוסיפה סוודר. בעבודה מספיקה לי חולצה דקה.

קודם כל: לרוב חם לי.

יש לי תרמוסטט מאוד עצמאי
מעבר לזה אני עובדת בסביבה משרדית מחוממת. ותמיד אני עם מעיל וצעיף. אז מה בעצם הבעיה?

לי וולף

New member
תראי....

אין ספק שמקום העבודה משפיע רבות, וגם דרך ההגעה לשם... (מקומות מחוממים למשל שדורשים שכבות. דקות...
) לגבי הקור, וגם חום לצורך העניין- לא מדובר רק בכמה הבגד נראה עבה או דק אלא ממה הוא עשוי ועד כמה הוא מחמם. יכולה להיות שמלת סוודר אבל שארוגה מכותנה- בהחלט לא שמלה קייצית- אבל לא בהכרח מחממת יותר משמלה דקה מבד סינטטי או מקשמיר דק
אם קר לך- חפשי סוודרים מצמר (או אחוז גבוה של צמר), חפשי חלצות ארוכות (ללבוש מתחת) דקות אך מחממות (עירוב של כותנה עם סיב סינטטי, או סינטטי לחלוטין) את יכולה ללבוש גרביונים מתחת למכנסיים, לקנות גרביים טרמיים וכו' יש פתרונות שיאפשרו לך להראות שיקית מבלי להתפשר על חום גוף והנוחות כמובן

למעלה