חורףףףףף

CRaZzZzZzY

New member
הייתם גומרים חבילות של גזרים אה?...

חכה חכה להוצא מהקשרו חמודי

smily boy

New member
מה אתה משחק אותה לא מבין עלמה מדובר

קיבלת גזר אמרת "עוד" וככה נגמרו כל החבילות גזרים
היית אומר לי הייתי קונה כמה חצילים וזהו

W a n n a B e

New member
מממממ חורףףףף ../images/Emo13.gif

כל שנה אני מחכה לחורף. חורף זאת העונה שלי... אין דבר שאני לא אוהב בחורף
אני אוהב את הגשם, שלג והברד (כשהוא לא נופל עלי). אני אוהב את הקור, את הערפל, את הבקרים החשוכים. אני אוהב אל הלילות הקרים והאפלים כשיש רק כמה אורות רחוב. אני אוהב את הבילויים של החורף. אני אוהב את הרומנטיקה הפרטית שלי שאני שוכב במיטה מכוסה בשמיכה חמימה ורואה סרטים רומנטיים כשכל כך קר בחוץ. אני אוהב להתעורר כשיש טל על החלון. אני אוהב את העובדה שאני יכול להשאיר את החלון פתוח בלי לדאוג שבבוקר קרני שמש מציקות יאירו עלי. אני אוהב לעשות טיולים בגשם. אני אוהב שיש שלג. את הריצות שלי אני עושה כשיש גשם כי אני אוהב לרוץ בגשם. אפילו אני אוהב כשאני חולה- כי אז אני יכול להתפנק
אין דבר שאני לא אוהב בחורף. חורף זה הכיף הפרטי שלי
הדבר היחידי שאני לא אוהב בחורף- זה הנהיגה... בגלל שהראות כל כך לקויה וזה מאוד מסוכן.

איך אפשר לאהוב חורף?!

אין כמו הקיץ - חום, שמש, ים, בריכה, כוסונים בבגד ים, משקפי שמש... בקיצור- א-ו-ש-ר ומה אפשר למצוא בחורף? שלוליות, גשם, ברקים ורמעים מפחידים, בוץ בנעליים ושפעת \= ל-א תודה!

sexy rexy

New member
כאילו שיש חורף בבאר שבע..

ואם יש.. זה כמה ימים בשנה, הימים בהם אני מתקשר.
קריפי...

blueman2

New member
חורף!

סופות ברקים. אני אוהב לצאת לצוד ברקים.
להתרטב. אני ממש אוהב לרוץ בגשם ממקום למקום, אני סאדיסט.
סחלב!
אני אוהב את הפוך, אבל אני ישן איתו כל השנה גם ככה אז זה לא ממש משנה
לקום בבוקר אחרי שירד מלאאא גשם, והכל נקי בחוץ וצלול.
הבגדים של החורף זה סקסי.
סופי שבוע של גשם זה כיף.

Save Me

New member
ממ

אוהב שלא חם, להתחמם ביחד עם מישהו, שאני לא נהיה שחור אחרי 10 דקות בחוץ, האוויר יותר נקי כי יורד גשם, וכיף גם להיות בתוך הבית כשבחוץ יורד גשם, וגם P: את הבגדים של החורף. לא אוהב שהעור נהיה יבש מהמזג אוויר, שאני בחוץ ויורד עליי גשם, שהגשם יורד שעות על גבי שעות ונהיה חור בראש מהרעש וכשבסוף רוצים לצאת מהבית אי אפשר כי הגשם לא מפסיק, שצריך לברוח ממכוניות נוסעות, שקשה לנהוג, הכי הכי שקמים לקור בע.

HIPHOP1

New member
אצלי החורף מתחלק ל-2

קודם כל רק כדי לסדר לך את הראש בקיץ אני ישן כל הזמן אבל כל הזמן עם מזגן ומאורר יחד-פשוט חובה אחרת אני עצבני! בחורף אני עדיין ישן עם מאוור אבל בלי מזגן! ובטח ובטח שאני לא מדליק על חום אני פשוט שונא חום! אני אוהב את החורף כי אני אוהב קור [וגם בחורף תמצא אותי מסתובב עם גופיות ובבית קבוע בוקסר וגופיה]ואני אוהב את הקיץ כי אני אוהב להתלבש חופשי ולהיות עם גופיה ויש הרבה יותר מה לעשות בקיץ, ואני שוב אוהב את החורף כי בשבילי חורף מסמל אוירה של יחד וחמימות והים בחורף זה אחד הדברים הכי מיוחדים שיש. בקיצור חפרתי ואני אוהב הכל ובכל דבר אני מנסה למצוא את הפלוסים ככה שאני יכול ומשתדל להסתר בכל מקום,זמן ומצב!

שייקה 17

New member
../images/Emo186.gifחורףףףף../images/Emo99.gif

אין עונה שאני אוהב יותר מהחורף
אני אוהב את הגשם
את הברקים והרעמים
את ריח האדמה הרטובה
את הכדורים כשחולים
את השלגים בצפון ופעם ב.. בירושלים
אני אוהב לקפוא מקור
הכי כייף להישאר בבית
ולהתחמם, במיוחד אם יש לך בן זוג אחחחח חורףףףף

sexy rexy

New member
גרר../images/Emo70.gifאני רציתי לפתוח שרשור חורף../images/Emo70.gif

"אז אני יוצא החוצה, מסתכל על השמיים האפורים, על הגשם, שומע את הרעם, את הטיפות נופלות מהגגון, ועולה בי חיוך מטופש.. חיוך של חורף". לא יודע למה, או איך. חורף וכל מה שקשור אליו.. עושה אותי מאושר. אושר תמים כזה.. קשה להסביר. שיהיה שבוע מעולה. אוש.

On My Own l

New member
לא אוהב את החורף../images/Emo70.gif

הדבר היחידי שטוב בו הוא שקריר, ולא מזיעים! אבל מעבר לזה, שוננננא את החורף!

i v g y

New member
גוסס על חורף ../images/Emo99.gif סתיו יותר נכון

אין כאן חורף כלכך,בהשוואה לחורף שהכרתי באוקראינה. הורג אותי שתמיד חושבים שמי שעלה לארץ אז לא קר לו בחורף - שטויות!!!!!!!!!!!!!!! אני קופא כמו כולם למה אני אוהב - אממ גוסס על גשם,על הקול שלו ועל הריח שאחרי אוהב תשמיים אפורים אוהב כמות עצבנית של סמיכות,תה עם שוקולד וטלויזיה בתקווה שאולי החורף הזה יהיה גם מישהו שיחמם בלילה
בגדים - הכי נוח לי בבגדי חורף,גוסס על סוודרים
חורף מושגז לכולם

למעלה