חורףףףףף

קאליברי

New member
חורףףףףף../images/Emo186.gif

החורף מתקרב, אני מניח שרובכם קמתם ליום סגרירי (מי שקם כבר). סתם רציתי לדעת מה אתם אוהבים אוהבים בחורף ומה לא. אני אוהב בחורף את הביחד בתוך הבית (על כל המשתמע מכך). לשתות מרק חם בבית, להתקלח שעות במים חמים. להתעורר לבוקר אפלולי (אני לא מכשפה, יש אנשים שזה עושה להם טוב). שלג, בילדותי גם בולי ב-6 בבוקר, בגדי החורף שלי. אבל לא אוהב להתקע בחוץ בגשם שוטף, להתמלא בבוץ בנעליים ולחטוף צעקות מאמא (השטיח!!!). והפסקות חשמל. שיהיה לכולנו חורף נעים וחמים.

Strong Enough

New member
איזה סגריר?? אני קמתי מהחום המז^%$

הזה! אני יושב בבית עם מזגן... על קירור

Saint Marco

New member
חורף,

חורף זו העונה הטובה ביותר בשבילי, מלבד העובדה שזו העונה שנולדתי בה אז גם אליה אני מתחבר הכי הרבה. אני אוהב בחורף לשמוע את הטיפטוף והרשרוש של הגשם, זה מקנה לי הרגשה של רוגע וביתיות שכזו *ולא קשה להשיג הרגשה של ביתיות*. אני אוהב לצאת החוצה ולנשום את האויר הקר, אני מרגיש מתנקה ככה ומרגיש מן התחדשות שכזו. החורף נותן לי תחושה של זכות, נקיון וחידושים ובכלל, אני מכל העונות האחרות בשנה דווקא בחורף מתחיל "לפרוח". שבוע טוב לכולם

ArchangelD

New member
חורף בשבילי,

ריח של גשם...
השמיים האפורים והקרירות הקלה שמתלווה אליהם (בעיקר בסתיו האמת).
המרקים של אמא!
תותים, אבל הכי הכי, תפוזים!!!!
כשהשמש מציצה לה מבעד לשכבת העננים, לדקה או שתיים.
לנגן בעליית הגג כשבחוץ סוער =)
סוף סוף יש הצדקה לגרביים! וגם נעלי בית, וקפוצ'וןןןן D=
ועוד כל מיני דברים קטנים
אני לא אוהב גשם זלעפות, כשהוא יורד עלי; אני לא אוהב שאין מים חמים =( ; לא אוהב שכ"כ קר, שצריך להסתובב עם 200ק"ג של ביגוד מסורבל; לא אוהב לנהוג בגשם, כי אז באמת מסוכן לעבור על החוק =\
אז שיהיה לכולם גם חורף נפלא

בולי!!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo99.gif

לא יכולתי להתאפק... איזו תזכורת מהעבר הרחוווווווק.... הייתי מבקש מאמא שלי להעיר אותי בשש (או מתי שזה לא היה) רק בשביל לראות את בולי ואז לחזור לישון כמובן כי היה עוד קצת זמן עד שצריך להתכונן לבי"ס... (והייתי בתחילת היסודי בזמנו). בכל אופן, בקשר לחורף האמת שעד לפני איזה כמה שנים נורא אהבתי את החורף והוא היה העונה האהובה עליי (עכשיו כבר לא כי אני פשוט כל שנה חולה בו כל הזמן וזה משגע אותי!!!)... ובכל זאת, מה שכיף בו זה להתרכבל בפוך, מה שבשנה-שנתיים האחרונות אני גורר עד לקיץ אפילו ופשוט מפעיל את המזגן על קור מקפיא כדי לאזן את זה, ללכת בשלוליות ובגשם זה נורא כיף לי כי זה תמיד נורא מצחיק ומשעשע ותמיד יש מלא קטעים בגשם כמו שצריך לברוח מהגשם כי המטריה התחרפנה, וכמובן לשבת בבית ולשתות שוקו חם...

The Superkid

New member
יוווווו בולי!!!

אני הייתי מעיר את אמא שלי כל בוקר נראה לי אפילו ב5 וחצי זה היה לא? כדי לראות בולי! איך אהבתי את זה! אבל מה קשור לחורף? זה לא היה משודר רק בחורף... לא?

yakozo

New member
אני...

מת על הלילות האלה בחורף כשיורד גשם בחוץ ואני מתכסה בשמיכת פוך ומקבל צמרמורת כזאת חחח ..

../images/Emo9.gifאושררר

החורף זה האושר הגדול ביותר שלי...
אני אוהב הכל בחורף.
לשמוע את הגשם יורד ואת הרעמים
להסתכל שעות מהחלון ולראות ברקים
שכל הג'ינסים שלי רטובים בלמטה
ללבוש מעיל (יש לי את המעיל הכי יפה בעולם!)
לישון עם פוך
כשאמא מכינה כל יום מרק אחר
לשתות תה כל ערב עם ההורים (יש לנו אוסף תיונים נהדר!)
לכתוב שירים על החורף
לרוץ בגשם
להתקע בלי מטריה כשיורד גשם (גם עם מטריה זה בסדר...)
לסוע בגשם
להתקלח עם מים חמים חמים ולשמוע את הגשם יורד. אמממ יש עוד מליונים אבל נפסיק כאן....

../images/Emo210.gif זה אולי יישמע קלישאתי ומאוס

לכמה מכם... אבל אני בחורף הכי אוהב להתכרבל מתחת לשמיכה כשהגשם מתקתק בחלונות... ואם יש בחור שיהיה שם איתך, זה הכי נחמד

The Superkid

New member
איפה??

איזה חורף?! אני לא יודע מה קורה איתכם בשאר הארץ אבל אני עכשיו במושב בדרום.. אצל סבא וסבתא וחום אימים פה!! הלוואי חורף! אני אוהב הכללל בחורף! את הגשם הברקים ורעמים! הפסקות החשמל! הבגדים הארוכים.. מעילים..וכל מה שציינו פה לפני.. ובכלל כל האווירה עושה לי את זה

האמת שאני עם מזגן וחם לי

אבל חורף עושה לי בעיקר חשק לשירים שקטים כאלה, אז הנה כמה שממש יפים בעיניי (בא לי לעשות דיסק שקט לאוטו אז אני מעתיק את השירים שאני רוצה לשים בינתיים): Keren Ann - Not Going Anywhere KT Tunstall - Under The Weather Bright Eyes - First Day Of My Life All Saints - Never Ever Anouk - Michel Ben Harper - Another Lonely Day וזהו בינתיים.. אה וחורף זה גם הזמן שיושבים עם שתייה חמה ומתרכבלים ביחד בשמיכה מול סרט.. או רצים בגשם.. קיצר זה העונה הכי רומנטית לדעתי
אני לא אוהב בחורף שיש ימים שבא לך לצאת אבל יש סופה אז צריכים לבטל ולהישאר לבד בבית.. לא כיף. וגם להסתובב באוניברסיטה ביום גשום יכול להיות מבאס אם שכחת להביא מטריה. להיות בלי מטריה כשיש לך הרבה ללכת בגשם זה באופן כללי לא נעים :) למרות שיש גם פעמים שזה כיף ללכת בגשם..

תרשה לי לנצל"ש עלייך

שיר חורף מקסים של זמרת מדהימה שנתקלתי בה בימים האחרונים: Katie Melua--Nine Million Bicycles

smily boy

New member
עשית לי חשק לחורף../images/Emo99.gif../images/Emo186.gif|טיפה|

גם בילדותי היה לי שלג בחורף! גרתי בירושלים...חח כמה אנשי שלג היינו בונים..היינו גומרים חבילות של גזרים..חח

למעלה