שמלת תחרה1
Well-known member
אוכלים קטניות?
חלק מקטניות?
מה כן, מה לא, ולמה?
חלק מקטניות?
מה כן, מה לא, ולמה?
אוכל הכל , כופר שכמותיאוכלים קטניות?
חלק מקטניות?
מה כן, מה לא, ולמה?
המרוקאים לא אוכלים אורז בפסחאוכלים קטניות?
חלק מקטניות?
מה כן, מה לא, ולמה?
אז לכן אני הולך עם הרב "נוח".
אני עושה מה שנוח.![]()
נכון המרוקאים לא אוכלים כלום בפסחהמרוקאים לא אוכלים אורז בפסח
אבל מאחר והייתי נשוי פעם לפרסיה ואצלם כן אוכלים אורז בפסח
אז לכן אני הולך עם הרב "נוח".
אני עושה מה שנוח.![]()
אוכל פירות יםאוכלים קטניות?
חלק מקטניות?
מה כן, מה לא, ולמה?
נייאט. נאדה.אוכלים קטניות?
גם לא פיסטוק,? ממה תחיו בפסח?נייאט. נאדה.
דיאטה בת שבוע במיוחד לאשכנזיםגם לא פיסטוק,? ממה תחיו בפסח?
אל תהיה בטוח. זה עלול ללהיןת בדיוק ההפך.דיאטה בת שבוע במיוחד לאשכנזים.
לא ממש מפריע ליאל תהיה בטוח. זה עלול ללהיןת בדיוק ההפך.
לא נשארת רעב לאחר ליל הסדרלא ממש מפריע לי.
אכילת מצה היא הדבר ההפוך לדיאטה, במיוחד מצה בריי.דיאטה בת שבוע במיוחד לאשכנזים.
אוקיי. וזה קשור אלי או לדברי..., כיצד בדיוק?אכילת מצה היא הדבר ההפוך לדיאטה, במיוחד מצה בריי.
הפסד שלךאוקיי. וזה קשור אלי או לדברי..., כיצד בדיוק?
אני במחצית השניה של חיי (כנראה). מאודי לא אכלתי מצה בריי.
אולי. אבל מה לעשות, הרלוונטיות לנושא או לדברי למעלה עליהם התיימרת להגיב, אפס אחד גדול. כרגיל.הפסד שלך![]()
הרלוונטיות היא שכל דבר שמשלב בתוכו קמח מצה הוא משמין יותר, סותם יותר ועושה גם יופי של עצירות.אולי. אבל מה לעשות, הרלוונטיות לנושא או לדברי למעלה עליהם התיימרת להגיב, אפס אחד גדול. כרגיל.
אנחנו חילוניים מובהקים. לא מכשירה את הבית לפסח, אך לא משתמשת במוצרי החמץ שבארונות/מקפיאים/מגירות. יש לי שבוע להכין בכיף ולאכול/להאכיל את המטעמים המיוחדים לחג הזה.אוכלים קטניות?
חלק מקטניות?
מה כן, מה לא, ולמה?
אצלנו רק הלוביה יבש חמץ.אנחנו חילוניים מובהקים. לא מכשירה את הבית לפסח, אך לא משתמשת במוצרי החמץ שבארונות/מקפיאים/מגירות. יש לי שבוע להכין בכיף ולאכול/להאכיל את המטעמים המיוחדים לחג הזה.
כחילונית, כל מה שכשר עבור יהודי כלשהו (ואני עיוורת צבעים כשמדובר בעדות) טוב גם עבורי.
אגב, אמי ז"ל היתה מבשלת בפסח את מרק העוף עבור הכופתאות, עם שעועית מהזן הענק שמשרים לילה קודם במים. היא גם הכינה אורז, כך שאני רגילה מהילדות שהדברים הללו מותרים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.