חורזים וכותבים

דיברגנט חדש

Well-known member
אולי. אבל מה לעשות, הרלוונטיות לנושא או לדברי למעלה עליהם התיימרת להגיב, אפס אחד גדול. כרגיל.
הרלוונטיות היא שכל דבר שמשלב בתוכו קמח מצה הוא משמין יותר, סותם יותר ועושה גם יופי של עצירות.
בכדי שתבין, אדגיש לך את הרלוונטיות.

נערך לאחרונה ב:

משתפרת1

Well-known member
אוכלים קטניות?
חלק מקטניות?
מה כן, מה לא, ולמה?
אנחנו חילוניים מובהקים. לא מכשירה את הבית לפסח, אך לא משתמשת במוצרי החמץ שבארונות/מקפיאים/מגירות. יש לי שבוע להכין בכיף ולאכול/להאכיל את המטעמים המיוחדים לחג הזה.
כחילונית, כל מה שכשר עבור יהודי כלשהו (ואני עיוורת צבעים כשמדובר בעדות) טוב גם עבורי.
אגב, אמי ז"ל היתה מבשלת בפסח את מרק העוף עבור הכופתאות, עם שעועית מהזן הענק שמשרים לילה קודם במים. היא גם הכינה אורז, כך שאני רגילה מהילדות שהדברים הללו מותרים.

שמלת תחרה1

Well-known member
אנחנו חילוניים מובהקים. לא מכשירה את הבית לפסח, אך לא משתמשת במוצרי החמץ שבארונות/מקפיאים/מגירות. יש לי שבוע להכין בכיף ולאכול/להאכיל את המטעמים המיוחדים לחג הזה.
כחילונית, כל מה שכשר עבור יהודי כלשהו (ואני עיוורת צבעים כשמדובר בעדות) טוב גם עבורי.
אגב, אמי ז"ל היתה מבשלת בפסח את מרק העוף עבור הכופתאות, עם שעועית מהזן הענק שמשרים לילה קודם במים. היא גם הכינה אורז, כך שאני רגילה מהילדות שהדברים הללו מותרים.
אצלנו רק הלוביה יבש חמץ.
שאר הקטניות בסדר, ונדמה לי שגם העדשים, חיטה, בורגול חמץ. וכמוך על מה שכתוב כשר לפסח מותר עבורי.

למעלה