חורזים וכותבים🎤

שמלת תחרה1

Well-known member
לא לזרוק מוצרי שטראוס.
כרגע אני בסופר ואנשים מחזירים
מילקי חומוס ושוקלדים.

לא לזרוק מוצרי שטראוס.
מילקי חומוס ושוקלדים.
למה את ממליצה על משהו שהוא מעורפל?
הודיעו שיהיו עוד ריקולים ולא נראה לי שאת מסוגלת לחזות את העתיד, איזה מוצרים הם יהיו.
ההיגיון הפשוט אומר שאם הבעיה היא בפס הייצור, יהיו עוד מוצרים שהשתמשו באותו פס ייצור.

שמלת תחרה1

Well-known member
למה את ממליצה על משהו שהוא מעורפל?
הודיעו שיהיו עוד ריקולים ולא נראה לי שאת מסוגלת לחזות את העתיד, איזה מוצרים הם יהיו.
ההיגיון הפשוט אומר שאם הבעיה היא בפס הייצור, יהיו עוד מוצרים שהשתמשו באותו פס ייצור.
המלצתי על מה שראתי.
החזרו מוצרים, למה לזרוק אם ניתן םהחזיר לקופה הראשית?
מצאת הובי לתתקוף סתם גולשים?

המלצתי על מה שראתי.
החזרו מוצרים, למה לזרוק אם ניתן םהחזיר לקופה הראשית?
מצאת הובי לתתקוף סתם גולשים?
היית רוצה לקנות חומוס שמישהו החזיר? הרי את לא יודעת איך אחסן אותו ובוודאי שלא ידוע לך איך אחסן טרום ההחזרה שכבר לא אכפת לו ולא רוצה שיתפוס סתם מקום במקרר שלו.

שמלת תחרה1

Well-known member
את נאיבית?
היית רוצה לקנות חומוס שמישהו החזיר? הרי את לא יודעת איך אחסן אותו ובוודאי שלא ידוע לך איך אחסן טרום ההחזרה שכבר לא אכפת לו ולא רוצה שיתפוס סתם מקום במקרר שלו.
קשה לי להאמין שכן!
רק אתמול אמרתי איזה כיף הקומונה רגועה.
אם את מאמינה שהחומוס שהוחזר ע"י לקוח חוזר למדפים, אין לי מה לומר!

ההבדל הוא שהלקוח שמחזיר מקבל את מחיר המוצר בחזרה.
והלקוח שלא מחזיר, מקבל פי 2 מהמחיר המוצר כפי שהבטיח המנכ"ל.

נערך לאחרונה ב:

משתפרת1

Well-known member
הבנת הנקרא: תחרה ממליצה לא להשליך מוצרים ולאבד את השווי שלהם אלא להחזיר לסופר ולהזדכות. הסופר הרי מחזיר את המוצרים לשטראוס. ריקול.

הבנת הנקרא: תחרה ממליצה לא להשליך מוצרים ולאבד את השווי שלהם אלא להחזיר לסופר ולהזדכות. הסופר הרי מחזיר את המוצרים לשטראוס. ריקול.
אני הבנתי שהיא דיברה על מוצרים שאין עליהם ריקול כדוגמת החומוס המדובר בשרשור.

Harrington

Well-known member
מנהל
לא לזרוק מוצרי שטראוס.
מילקי חומוס ושוקלדים.
נראה לענ"ד שכל הסיפור מנופח בהגזמה מטורפת. כפי שאמרו שני עיתונאים הבוקר ברדיו, כנראה תולדה של היעדר חדשות אמיתיות.

למעלה