שמלת תחרה1
Well-known member
לא לזרוק מוצרי שטראוס.
כרגע אני בסופר ואנשים מחזירים
מילקי חומוס ושוקלדים.
מילקי חומוס ושוקלדים.
למה את ממליצה על משהו שהוא מעורפל?לא לזרוק מוצרי שטראוס.
מילקי חומוס ושוקלדים.
המלצתי על מה שראתי.למה את ממליצה על משהו שהוא מעורפל?
הודיעו שיהיו עוד ריקולים ולא נראה לי שאת מסוגלת לחזות את העתיד, איזה מוצרים הם יהיו.
ההיגיון הפשוט אומר שאם הבעיה היא בפס הייצור, יהיו עוד מוצרים שהשתמשו באותו פס ייצור.![]()
עכשיו בעקבות הנפילה לתהום של חברת השוקולד שטראוס עילית
אני כבר לא בטוח שהדבר נגרם רק בשל חוסר תשומת לב היגיינית ולא מידי גורמים מתחרים אשר כנראה "שתלו" במפעל השוקולד המצויין הזה, סוג של מוקש סלמוננלי. שהוא לא מספיק רעיל כדי להרוג ציבור רחב של אנשים, אבל עדיין מספיק מסוכן כדי לסגור את המפעל ולו רק באופן זמני. בל נשכח שזה גם יקח הרבה זמן עד שנשכח ושוב...www.tapuz.co.il
היית רוצה לקנות חומוס שמישהו החזיר? הרי את לא יודעת איך אחסן אותו ובוודאי שלא ידוע לך איך אחסן טרום ההחזרה שכבר לא אכפת לו ולא רוצה שיתפוס סתם מקום במקרר שלו.המלצתי על מה שראתי.
החזרו מוצרים, למה לזרוק אם ניתן םהחזיר לקופה הראשית?
מצאת הובי לתתקוף סתם גולשים?
קשה לי להאמין שכן!היית רוצה לקנות חומוס שמישהו החזיר? הרי את לא יודעת איך אחסן אותו ובוודאי שלא ידוע לך איך אחסן טרום ההחזרה שכבר לא אכפת לו ולא רוצה שיתפוס סתם מקום במקרר שלו.
אם לא הוחזר, מה עושים אתו?את נאיבית?
קשה לי להאמין שכן!
רק אתמול אמרתי איזה כיף הקומונה רגועה.
אם את מאמינה שהחומוס שהוחזר ע"י לקוח חוזר למדפים, אין לי מה לומר!
ההבדל הוא שהלקוח שמחזיר מקבל את מחיר המוצר בחזרה.אם לא הוחזר, מה עושים אתו?
אם זורקים, אז מה ההבדל מי הזורק?
והלקוח שלא מחזיר, מקבל פי 2 מהמחיר המוצר כפי שהבטיח המנכ"ל.ההבדל הוא שהלקוח שמחזיר מקבל את מחיר המוצר בחזרה.
מוחזר ליצרן ולא למדפים.אם לא הוחזר, מה עושים אתו?
אם זורקים, אז מה ההבדל מי הזורק?
הבנת הנקרא: תחרה ממליצה לא להשליך מוצרים ולאבד את השווי שלהם אלא להחזיר לסופר ולהזדכות. הסופר הרי מחזיר את המוצרים לשטראוס. ריקול.היית רוצה לקנות חומוס שמישהו החזיר? הרי את לא יודעת איך אחסן אותו ובוודאי שלא ידוע לך איך אחסן טרום ההחזרה שכבר לא אכפת לו ולא רוצה שיתפוס סתם מקום במקרר שלו.
אני הבנתי שהיא דיברה על מוצרים שאין עליהם ריקול כדוגמת החומוס המדובר בשרשור.הבנת הנקרא: תחרה ממליצה לא להשליך מוצרים ולאבד את השווי שלהם אלא להחזיר לסופר ולהזדכות. הסופר הרי מחזיר את המוצרים לשטראוס. ריקול.
נראה לענ"ד שכל הסיפור מנופח בהגזמה מטורפת. כפי שאמרו שני עיתונאים הבוקר ברדיו, כנראה תולדה של היעדר חדשות אמיתיות.לא לזרוק מוצרי שטראוס.
מילקי חומוס ושוקלדים.
חומוס?לא לזרוק מוצרי שטראוס.
מילקי חומוס ושוקלדים.
כן החזרו חומוס של שוראוס, מילקי, ושוקולדים.חומוס?
כן אנשים החזירו חומוס!חומוס?
למה הפליאה?כן אנשים החזירו חומוס!
אצל רפי גינת היה מדובר בקוליפורמים. (חיידקי צואה).למה הפליאה?
חומוס הוא תמיד הראשון שיש בו חשד לסלמונלה.
זכור לי עוד מהתקופה של רפי גינת.
גם, אתה כנראה לא זוכר את שורץ המחץ באולם אירועים "אני רואה חתול".אצל רפי גינת היה מדובר בקוליפורמים. (חיידקי צואה).
ממש לא זוכר.גם, אתה כנראה לא זוכר את שורת המחץ באולם אירועים "אני רואה חתול".
באווירה קומית:ממש לא זוכר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.