חוק יסוד הלאום

מקסים 45

Well-known member
‏ליברמן וגדעון סער העבירו היום את ״החוק לביטול חוק יסוד הלאום״ שמשמעותו ביטול חוק השבות והצפת ישראל במהגרים לא-יהודים שבסופו של דבר יהפכו את העם היהודי למיעוט בארצו. רק אתמול סער נטש את הליכוד והיום הוא כבר שותף מלא-מלא של השמאל FB_IMG_1607549108583.jpg

Harrington

Well-known member
מנהל
הם לא יצליחו לבטל את חוק הלאום. לא קראתי את הצעת החוק הנוכחית ואינני יודע מי צודק בעניין, אם היא מדברת על זכויות לאום או על זכויות פרט. אבל הלכה למעשה זה לא באמת חשוב. החוק הזה הרי לא יעבור בסופו של דבר. אז הוא עבר היום בהצבעה טרומית בזכות 'הממשלה האופוזיציונית שבתוך הממשלה'. שוין. אי"ה בזה זה יסתכם.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
מצויין.
זה ייתן למצביעים פוטנציונליים ציוניים להבין עם מי יש להם עסק.
ליברמן בכלל לדעתי הוא סוכן רדום של פוטין.
אני כלל לא אתפלא אם יום אחד הוא יתפוצץ יחד עם מטען בכנסת. |פצצה|
סוג של: "תמות נפשי עם פוטין", :-D
באשר לסהר, זה לא מספיק שהוא תוקע סכין בגב האומה,
הוא עכשיו גם חש צורך עז לסובב אותה.
כי מה לעשות?
נתניהו השפיל אותו עד עפר.
עכשיו כמובן הסקרים ינסיקו אותו אל על עם עשרות מנדטים.
כשכל זאת מזימה של התשחורת השמאלנית שמעוניינת לזרוע אנדרלמוסיה בקהל הציבור שוחר הימין
בחשבה שזה אולי סוף סוף יפיל את נתניהו.
חלומות באספמיה, יא וואלאד איל כחאב.

נערך לאחרונה ב:

שחר676

Moderator
‏ליברמן וגדעון סער העבירו היום את ״החוק לביטול חוק יסוד הלאום״ שמשמעותו ביטול חוק השבות והצפת ישראל במהגרים לא-יהודים שבסופו של דבר יהפכו את העם היהודי למיעוט בארצו. רק אתמול סער נטש את הליכוד והיום הוא כבר שותף מלא-מלא של השמאל.
אחחח , גדעון סער מאכזב אותי....גדעון סער יחד עם תלמידתו חברת הכנסת שיר נעדרו מן ההצבעה הטרומית.

אני רואה זאת בכך התחכמות פוליטית ממזרית מיותרת אשר אינה ראויה לאיש ימין המכיר בחשיבות "חוק הלאום" - הוא עשה זאת בכדי להביך את נתניהו ובכדי לקרוץ למצביעי השמאל .

טוף , הליברליות של סער כבר מצאה את ביטויה בהתנהגות בתו אשר למיטב ידיעתי ניהלה רומן אהבים עם ערבי ישראלי.

נראה לי שיש טעם לפגם כשבתו של מנהיגו הפוטנציאלי של הימין ניהלה רומן דווקא עם ערבי ישראלי .....ויש הבדל גדול בין יאיר נתניהו שלהערכתי נענע גויה למטרת הנענוע.....

כך או כך , בהחלט יתכן שאחרי עידן נתניהו סער יהיה זה שיוביל את גוש הימין מול השמאל אך כבר עכשיו הוא מצטייר בעיניי כתואם ריבלין , מילוא , מרידור , ליבני ושאר "הנסיכים" מהם אני כל כך נגעל ולכן אם אכן סער ינהיג את גוש הימין לאחר עידן נתניהו קולי ילך למפלגה ימנית מן הליכוד.

נערך לאחרונה ב:

מקסים 45

Well-known member
אחחח , גדעון סער מאכזב אותי....גדעון סער יחד עם תלמידתו חברת הכנסת שיר נעדרו מן ההצבעה הטרומית.

אני רואה זאת בכך התחכמות פוליטית ממזרית מיותרת אשר אינה ראויה לאיש ימין המכיר בחשיבות "חוק הלאום" - הוא עשה זאת בכדי להביך את נתניהו ובכדי לקרוץ למצביעי השמאל .

טוף , הליברליות של סער כבר מצאה את ביטויה בהתנהגות בתו אשר למיטב ידיעתי ניהלה רומן אהבים עם ערבי ישראלי.

נראה לי שיש טעם לפגם כשבתו של מנהיגו הפוטנציאלי של הימין ניהלה רומן דווקא עם ערבי ישראלי .....ויש הבדל גדול בין יאיר נתניהו שנענע גויה למטרת הנענוע.....

כך או כך , בהחלט יתכן שאחרי עידן נתניהו סער יהיה זה שיוביל את גוש הימין מול השמאל אך כבר עכשיו הוא מצטייר בעיניי כתואם ריבלין , מילוא , מרידור , ליבני ושאר "הנסיכים" מהם אני כל כך נגעל ולכן אם אכן סער ינהיג את גוש הימין לאחר עידן נתניהו קולי ילך למפלגה ימנית מן הליכוד.
אכן סער מצער

למעלה