חוק הפטריוטיות

nikkey

New member
בחייאת סלוניקי. שו הדא?

לא הבעתי מעולם שום תמיכה בכל החארות האלה. כל בוליטיקאי בשבילי שווה לתחת. נקודה. ההגיון הישר אומר שלא ניתן לעשות טרנספר לאוכלוסיות שלמות, לכן ההגיון מסכים, שרק את קו הגבול ניתן להעביר. ברור? בלי קשר לליברמן או לאחרים. ההגיון שלי הוא עצמאי בשטח.

sela v

New member
לפי תוכנית ליברמן

יעברו אזרחי ישראל לפלסטין ע"י הזזת הגבול. אז מה נשעה עוד 80 שנה, ששוב מספר הערבים אלה בגליל ושאר המקומות יגדל? גם אז נזיז גבולות?

nikkey

New member
מה נעשה בעוד כמה שנים?

אם ויעבור קו הגבול בהסכמה של הצדדים הנוגעים בדבר,זו כבר לא תהיה הבעיה שלנו. למה הבעיה הדמוגרפית של ערביי ישראל אמורה להיות הבעיה שלנו? שיתחילו לצמצם את הילודה. לא ככה?

skywalker 8

New member
עפ"י גזע?

המטרה היא הפרדה בין שני העמים. לא תוכל ליצור כאן דו קיום כל עוד יש כאן מאבק על אופי המדינה בין שני הלאומים. אלא אם כן תחליף את אופי המדינה הנוכחי במדינה דו לאומית/כלל אזרחיה כמובן.

סלוניק

New member
אז על פי מה אם לא על פי גזע?

סתם, באופן מקרי לגמריי יעבור קו גבול סביב אום אל-פאחם?

skywalker 8

New member
הנה עוד הוכחה

שלא יהיה פה דו קיום כל עוד ערביי ישראל לא מקבלים את ישראל כמדינה יהודית או שלא ימתנו את יחסם לציונות. הפתרון היחיד הוא הפרדה. מנציחים את ה"נכבה"

סלוניק

New member
ואגב

השקפת עולם צרה ופרנואידית כאילו "זוכרות" הינו ארגון שיטנה מסוכן מעידה על בורות בלבד. רצוי שתכיר מעט את הנושא עליו אתה כותב.

skywalker 8

New member
עמותת "זוכרות" היא לא הנקודה.

ולא דיברתי עליה אלא היחס של ערביי ישראל למדינה שמסרבים לקבלה ככזאת. הנצחת "הנכבה" היא הוכחה שערביי ישראל לא מקבלים את המדינה וברובם המוחלט רואים את ההתיישבות היהודית כ"התנחלות ציונית". וזה מתקשר לתוכנית חילופי השטחים המאוכלסים, הרי שרק כך כל עם זוכה למה שהוא רוצה- הגדרה עצמית. הצביעות וההתנגדות של ערביי ישראל שמתנגדים לצורך הבסיסי הזה של היהודים רק פוגמת בדו קיום. איך אתה רואה דו קיום כאשר יש כאן שתי אוכלוסיות שנאבקות על אופי המדינה? האחת ציונית והשנייה אנטי ציונית, כשהערבים יהפכו לרוב זה עוד יוביל למלחמת אזרחים. הפתרון הוא הפרדה. אני לא רואה כל דרך לדו קיום כל עוד ערביי ישראל לא מקבלים את ישראל כיהודית(והדרך להבטיח אותה, למרות התנגדות ערביי ישראל, היא ע"י רוב יהודי). עד שיקבלו אותה, הפתרון הוא הפרדה. כל עם במדינתו שלו.

sela v

New member
אבל לפי מה שכתוב בכתבה

זוכרות היא עמותה של יהודים, ולא של ערבים.

סלוניק

New member
ובכן,

גם אני רואה פן חשוב בהגברת המודעות לנכבה. בתור אדם שמקונן על חינוך שקרי ברש"פ עליך להיות עקבי ולתמוך בהגברת המודעות לנכבה שהייתה. עמותת זוכרות בהחלט מקבלת את קיומה של המדינה. מה רע בכך שישנו ארגון שפועל בדרכים דמוקרטיות ובלתי-אלימות להשגת האג'נדה שלו (במקרה הזה מדינה דו-לאומית)? גם יוזמת הקו הגזעני אשר מהווה הפרה בוטה של כל הכללים הדמוקרטיים איננה מהווה איום שיש לעצרו ע"י גירוש (וזאת למרות שסיכון הדמוקרטיה חמור בהרבה מסיכון הווי לאומי). אני בהחלט רואה דו-קיום כאשר יש שתי אוכלוסיות הנאבקות על אופי המדינה באופן דמוקרטי, זו מהותו של דו הקיום: היכולת לנהל דיאלוג בתחומי הדמוקרטיה וללא אלימות. על כל פנים, אני מוצא משהו מאוד משעשע בתפיסה שלך לפיה בכדי להשיג דו קיום עם הערבים, נוציא אותם כליל מן המשוואה הזו.

אתה בד"כ מתקשה להבין

מי שמסית נגד המדינה ומסייע לאויביה תישלל ממנו זכות האזרחות חוק זה קיים בארה"ב מאז נובמבר 2000 ומיועד במפורש להילחם נגד קיצונים איסלמים שעד אז נסמכו על החוקה המטרה להגיד במפורש - יש גבול לסובלנות של המדינה כלפי גורמים עויינים אם גוף יהודי ימני יסית להרס המדינה ויתמוך באויבי המדינה החוק יחול גם עליו כמובן שבמקרה זה לא ישלחו אותו לעזה כי אלו אינם האחים שלו איננו מצפים שהערבים יהיו פטריוטים ואם אינם רוצים לשרת בצבא אז נסתדר גם בלעדיהם אבל מי שנוקט בפעילות אקטיבית נגד המדינה תישלל אזרחותו כבר למדנו כי ערביי ישראל אוהבים מאוד את אחיהם הפלסטינים - אבל רק מרחוק מי שפועל נגדנו יהיה צריך לחיות עם המטורפים שבעזה

sela v

New member
יש לך את נוסח החוק האמריקאי?

ולאן תשלח את הבוגדים היהודים? כמו את וענונו לכלא?

sela v

New member
דרך אגב

אני שם לב שאתה תמיד עונה רק בשביל להמשיך את חוט המחשבה שלך, שהוא בסופו של דבר להוכיח שלא יתכן דו קיום, עד שהערבים יהפכו את עורם.

למעלה